Kerem İriç
Köşe Yazarı
Kerem İriç
 

MHP Kesin Bir Milletvekili Çıkarır Ama...

MHP Çanakkalede bu seçimde çok önemli bir görev üstlenecek, anahtar rolünü üstlenen parti MHPdir, daha önce de yazmıştım. MHPnin gösteceği adaylara göre AK Parti ve CHPnin milletvekili sayıları netleşecek. MHP Çanakkaleden eğer bir milletvekili çıkarmak istiyorsa, birinci sıraya koyabileceği iki isim var. Bunlardan birisini koyarsa MHP kesin bir milletvekili çıkarır ama daha önce yaptığı gibi yanlışta ısrar etmemesi lazım. Yani tabanın istediği ve kamuoyunda karşılığı olan isimlerin aday olarak çıkarılması lazım. Aksi takdirde MHP tarihi bir fırsatı tepmiş olur ve bir vekil çıkarması hayal olur, bu durumda da CHPnin iki vekil çıkarmasına dolaylı yoldan katkı sağlamış olur. O yüzden MHP çok önemli bir dönemeçte. MHPnin şu anda çok güzel bir seçim stratejisi izlediğini de söylemek isterim, gerçi bu stratejiyi Enver Koç başına buyruk hareket ederek bozsa da, teşkilat olarak alınan karar gereğince hep birlikte hareket ediliyor. Recep Cahit Özer siyasi tecrübesi ve abi sıfatıyla çok önemli hatta tarihi bir görevi icraa ediyor. Allah muvaffak eylesin.
Ekleme Tarihi: 07 Mart 2015 - Cumartesi

MHP Kesin Bir Milletvekili Çıkarır Ama...

MHP Çanakkalede bu seçimde çok önemli bir görev üstlenecek, anahtar rolünü üstlenen parti MHPdir, daha önce de yazmıştım. MHPnin gösteceği adaylara göre AK Parti ve CHPnin milletvekili sayıları netleşecek. MHP Çanakkaleden eğer bir milletvekili çıkarmak istiyorsa, birinci sıraya koyabileceği iki isim var. Bunlardan birisini koyarsa MHP kesin bir milletvekili çıkarır ama daha önce yaptığı gibi yanlışta ısrar etmemesi lazım. Yani tabanın istediği ve kamuoyunda karşılığı olan isimlerin aday olarak çıkarılması lazım. Aksi takdirde MHP tarihi bir fırsatı tepmiş olur ve bir vekil çıkarması hayal olur, bu durumda da CHPnin iki vekil çıkarmasına dolaylı yoldan katkı sağlamış olur. O yüzden MHP çok önemli bir dönemeçte.

MHPnin şu anda çok güzel bir seçim stratejisi izlediğini de söylemek isterim, gerçi bu stratejiyi Enver Koç başına buyruk hareket ederek bozsa da, teşkilat olarak alınan karar gereğince hep birlikte hareket ediliyor. Recep Cahit Özer siyasi tecrübesi ve abi sıfatıyla çok önemli hatta tarihi bir görevi icraa ediyor. Allah muvaffak eylesin.

Yazıya ifade bırak !