Kerem İriç
Köşe Yazarı
Kerem İriç
 

MHP Çanakakle’de 1,5 Vekil Çıkaracak

MHP Çanakkalede çok iyi bir hava yakaladı bu havanın yakalanmasında vekil adayları ve teşkilatların uyumu  çok önemli bir rol oynadı. Çalıştayda İl Başkanı İsmet Balkanın şu sözleri aslında bu uyumun sonuçlarını da özetliyordu; “MHP Çanakkale İl Teşkilatı olarak, bugüne kadar geldiğimiz noktada takdir ediliyorsak, bunu bugüne kadar birlikte yaptığımız çalışmaya borçluyuz. Bundan sonra daha iyi çalışmalar yapmamız lazım. Bugün burada bunun startını veriyoruz. Çanakkalede biz şunu gayet iyi biliyoruz; Çanakkalede başarılı olmak, birinci parti olmak mümkün. Bunu belki bugüne kadar sadece biz arzu ediyorduk ama bugün geldiğimiz noktada artık Çanakkale ‘Siz birinci parti olabilirsiniz diyor. Fakat bu başarı tesadüf değildir. Bu başarı için birlik beraberlik içerisinde, sistemli bir çalışma gerekiyor. Bunu yapacağımızdan da hiçbir şüphemiz yok.” MHP Kürşat Tunanın birinci sırada olduğu listeyle özellikle üniversiteli gençlerin ve hatırı sayılı CHPli bir kitlenin de oylarını alarak MHPye merkezde ekstra bir oy kazandırmış olacak. Tabanın safları sıklaştırdığı ve Enver Koç, Serdar Can gibi isimlerle gezilmedik köy, sıkılmadık el bırakmayan MHP 7 Haziranda oylarını yükselterek bir vekil çıkaracak ve önümüzdeki dönemde ikinci vekili bugünden zorlayacak. Bu duruma MHP 1,5 vekil çıkaracak da diyebiliriz.  
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2015 - Cumartesi

MHP Çanakakle’de 1,5 Vekil Çıkaracak

MHP Çanakkalede çok iyi bir hava yakaladı bu havanın yakalanmasında vekil adayları ve teşkilatların uyumu  çok önemli bir rol oynadı. Çalıştayda İl Başkanı İsmet Balkanın şu sözleri aslında bu uyumun sonuçlarını da özetliyordu; “MHP Çanakkale İl Teşkilatı olarak, bugüne kadar geldiğimiz noktada takdir ediliyorsak, bunu bugüne kadar birlikte yaptığımız çalışmaya borçluyuz. Bundan sonra daha iyi çalışmalar yapmamız lazım. Bugün burada bunun startını veriyoruz. Çanakkalede biz şunu gayet iyi biliyoruz; Çanakkalede başarılı olmak, birinci parti olmak mümkün. Bunu belki bugüne kadar sadece biz arzu ediyorduk ama bugün geldiğimiz noktada artık Çanakkale ‘Siz birinci parti olabilirsiniz diyor. Fakat bu başarı tesadüf değildir. Bu başarı için birlik beraberlik içerisinde, sistemli bir çalışma gerekiyor. Bunu yapacağımızdan da hiçbir şüphemiz yok.”

MHP Kürşat Tunanın birinci sırada olduğu listeyle özellikle üniversiteli gençlerin ve hatırı sayılı CHPli bir kitlenin de oylarını alarak MHPye merkezde ekstra bir oy kazandırmış olacak. Tabanın safları sıklaştırdığı ve Enver Koç, Serdar Can gibi isimlerle gezilmedik köy, sıkılmadık el bırakmayan MHP 7 Haziranda oylarını yükselterek bir vekil çıkaracak ve önümüzdeki dönemde ikinci vekili bugünden zorlayacak. Bu duruma MHP 1,5 vekil çıkaracak da diyebiliriz.

 

Yazıya ifade bırak !