Kerem İriç
Köşe Yazarı
Kerem İriç
 

MHP Bu Ülkenin Emniyet Sibobudur

MHP daha öncede söylediğim gibi bu milletin gönlünde her zaman ayrı bir yere sahip, her daim muhabbet beslediğimiz çok önemli değerleri ve köklü gelenekleri olan Türkiyenin emniyet sibobudur. MHP Çanakkalede daha önce yaptığı hataya düşmemiş, halkın sesine kulak vererek çok güçlü bir liste çıkarmıştır.  Listeye monte olmaya çalışan ithal adaylar MHPyi Çanakkalede birbirine kenetlemiş ve çok önemli bir zemin oluşturmuştur. MHP Kürşat Tuna, Enver Koç, Serdar Can ve Günay Uçar isimleriyle oylarını artıracak, bir daha ki döneme de iki vekil çıkarma iddiasıyla güçlü bir profil oluşturacaktır. Kürşat Tuna gibi sempatik isimlerle meclisteki sandalye sayısını artıracak MHP mecliste bu dönemde çok önemli bir pozisyonda, Türk milletine hizmet edecektir.  
Ekleme Tarihi: 10 Nisan 2015 - Cuma

MHP Bu Ülkenin Emniyet Sibobudur

MHP daha öncede söylediğim gibi bu milletin gönlünde her zaman ayrı bir yere sahip, her daim muhabbet beslediğimiz çok önemli değerleri ve köklü gelenekleri olan Türkiyenin emniyet sibobudur. MHP Çanakkalede daha önce yaptığı hataya düşmemiş, halkın sesine kulak vererek çok güçlü bir liste çıkarmıştır.  Listeye monte olmaya çalışan ithal adaylar MHPyi Çanakkalede birbirine kenetlemiş ve çok önemli bir zemin oluşturmuştur.

MHP Kürşat Tuna, Enver Koç, Serdar Can ve Günay Uçar isimleriyle oylarını artıracak, bir daha ki döneme de iki vekil çıkarma iddiasıyla güçlü bir profil oluşturacaktır. Kürşat Tuna gibi sempatik isimlerle meclisteki sandalye sayısını artıracak MHP mecliste bu dönemde çok önemli bir pozisyonda, Türk milletine hizmet edecektir.

 

Yazıya ifade bırak !