Kerem İriç
Köşe Yazarı
Kerem İriç
 

İl Genel Meclis Üyeleri Yediler, Yediler, Yediler, Gezdiler, Gezdiler, Gezdiler

İl Genel Meclis Üyelerinin tamamı uzlaşarak devleti parasıyla yurtdışına gezmeye gittiler, geldiler. Facebooktan takip ettik, gerçi bazılarının paylaştığı fotoğraflar aşırıya kaçtığı için kaldırmak zorunda kaldılar. Bazıları ise  çok daha akıllı çıktı hiç fotoğraf bile paylaşmadılar, bak işi bilen nasıl biliyor! İl Genel Meclis Üyeler yediler, yediler, yediler, gezdiler, gezdiler, gezdiler, en azından biz onları hep öyle gördük! Bu devlet çok büyük devlet, yaptığınız görevlerin bir ödülü olarak bu geziyi hoş görebiliriz ama canım abilerim Allahtan, utanın kuldan sıkılın, ya arkadaş gittiğiniz bir şehirde de bir Ticaret Odası, Ziraat Odası, TİKA ya da başka bir resmi temasta bulunun, yok, yok, yok. Neyse bu konuda çok da bir şey söylemek boş laf üretmek olacak, daha öncede yazmıştım, ama demek ki “orada” işler böyle işliyor. Çanakkalede “gelenek” haline geldi bu geziler daha öncede yapılıyordu deyip, bu ayıbı örtebilirsiniz. Neyse sizin canınız sağ olsun, zaten bir sonraki seçimde bu İl Genel Meclis Üyelerinin büyük bir çoğunluğu bu koltukları rüyalarında görecekler. Hadi geçmiş olsun, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun.
Ekleme Tarihi: 26 Aralık 2015 - Cumartesi

İl Genel Meclis Üyeleri Yediler, Yediler, Yediler, Gezdiler, Gezdiler, Gezdiler

İl Genel Meclis Üyelerinin tamamı uzlaşarak devleti parasıyla yurtdışına gezmeye gittiler, geldiler. Facebooktan takip ettik, gerçi bazılarının paylaştığı fotoğraflar aşırıya kaçtığı için kaldırmak zorunda kaldılar. Bazıları ise  çok daha akıllı çıktı hiç fotoğraf bile paylaşmadılar, bak işi bilen nasıl biliyor! İl Genel Meclis Üyeler yediler, yediler, yediler, gezdiler, gezdiler, gezdiler, en azından biz onları hep öyle gördük!

Bu devlet çok büyük devlet, yaptığınız görevlerin bir ödülü olarak bu geziyi hoş görebiliriz ama canım abilerim Allahtan, utanın kuldan sıkılın, ya arkadaş gittiğiniz bir şehirde de bir Ticaret Odası, Ziraat Odası, TİKA ya da başka bir resmi temasta bulunun, yok, yok, yok. Neyse bu konuda çok da bir şey söylemek boş laf üretmek olacak, daha öncede yazmıştım, ama demek ki “orada” işler böyle işliyor. Çanakkalede “gelenek” haline geldi bu geziler daha öncede yapılıyordu deyip, bu ayıbı örtebilirsiniz. Neyse sizin canınız sağ olsun, zaten bir sonraki seçimde bu İl Genel Meclis Üyelerinin büyük bir çoğunluğu bu koltukları rüyalarında görecekler. Hadi geçmiş olsun, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun.

Yazıya ifade bırak !