Kerem İriç
Köşe Yazarı
Kerem İriç
 

Devleri Dövüştürüp Bize Güreş Diye Yutturmayın

Adına deve güreşi denilen bu saçma sapan organizasyonlar ne zaman son bulur bilemiyorum. Develerin dövüştürülmesinden zevk almak bunu bir spor gibi görmek, hatta bu bizim örfümüz demek... olmaz böyle şey Allah aşkına…CHPli belediyeler size sesleniyorum, hani hayvan haklarına karşı çok hassastınız, ne oldu? Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, geçen düzenlediğiniz dövüşlerinin ilçenize ne katkısı oldu? Dövüşlerin şerefine alkollü gece yaptınız, ertesi gün ayılabilenler dövüşlerde boy gösterdi, hatta dövüşlerin yapıldığı alanda da alkollü masalar kuruluyor siz de kurdunuz mu bilmiyorum. Hayvanlara eziyet ettiniz ve siz sosyal demokrat bir kişi olarak bunun başını çektiniz, rahat mısınız? Çanakkale Belediyesi de yapacaktı ama hava muhalefeti falan darken kaldı, Başkan Gökhanda ağası olacaktı hatta. Makamda kedi besleyen hayvan sever belediye başkanımızın develerin dövüşüne engel olacağını düşünüyorum. Diyeceksiniz ki kardeşim AK Partili Belediyeler de yapıyor evet yapıyorlar, sizin ki bir günahsa onların ki yüz günah sözlerim aynen onları için de geçerli Alkol var, şiddet var, hayvanların haklarını gasp var, AK Partili, dine, diyanete önem veren belediyeler ve başkanları hesabını veremezsiniz bu işlerin, öte tarafta her şeyden yırtsanız bu işten yırtamazsınız benden söylemesi...! Türkiyede yaklaşık 2000 deve, bu işi organize edenler var ve bu işten para kazananlar var. Aman efendim dövüşler  yapılmazsa ne olacak bunların hali? Ne olacaksa olsun. Sucuk yapsınlar , belediyelerde alsın o sucukları halka dağıtsın alın size şölen, sucuk şöleni yapın, ne yaparsanız yapın ama develeri dövüştürüp bize görüş diye yutturmayın. 
Ekleme Tarihi: 20 Şubat 2016 - Cumartesi

Devleri Dövüştürüp Bize Güreş Diye Yutturmayın

Adına deve güreşi denilen bu saçma sapan organizasyonlar ne zaman son bulur bilemiyorum. Develerin dövüştürülmesinden zevk almak bunu bir spor gibi görmek, hatta bu bizim örfümüz demek... olmaz böyle şey Allah aşkına…CHPli belediyeler size sesleniyorum, hani hayvan haklarına karşı çok hassastınız, ne oldu? Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, geçen düzenlediğiniz dövüşlerinin ilçenize ne katkısı oldu? Dövüşlerin şerefine alkollü gece yaptınız, ertesi gün ayılabilenler dövüşlerde boy gösterdi, hatta dövüşlerin yapıldığı alanda da alkollü masalar kuruluyor siz de kurdunuz mu bilmiyorum. Hayvanlara eziyet ettiniz ve siz sosyal demokrat bir kişi olarak bunun başını çektiniz, rahat mısınız? Çanakkale Belediyesi de yapacaktı ama hava muhalefeti falan darken kaldı, Başkan Gökhanda ağası olacaktı hatta. Makamda kedi besleyen hayvan sever belediye başkanımızın develerin dövüşüne engel olacağını düşünüyorum. Diyeceksiniz ki kardeşim AK Partili Belediyeler de yapıyor evet yapıyorlar, sizin ki bir günahsa onların ki yüz günah sözlerim aynen onları için de geçerli Alkol var, şiddet var, hayvanların haklarını gasp var, AK Partili, dine, diyanete önem veren belediyeler ve başkanları hesabını veremezsiniz bu işlerin, öte tarafta her şeyden yırtsanız bu işten yırtamazsınız benden söylemesi...!

Türkiyede yaklaşık 2000 deve, bu işi organize edenler var ve bu işten para kazananlar var. Aman efendim dövüşler  yapılmazsa ne olacak bunların hali? Ne olacaksa olsun. Sucuk yapsınlar , belediyelerde alsın o sucukları halka dağıtsın alın size şölen, sucuk şöleni yapın, ne yaparsanız yapın ama develeri dövüştürüp bize görüş diye yutturmayın. 

Yazıya ifade bırak !