Kerem İriç
Köşe Yazarı
Kerem İriç
 

CHP’de Baltalar Gömüldü

CHP’de iki karşı grup arasında uzun bir süredir devam eden kavgayı şu sözlerle özetlemiştim; “Ülgür Gökhan gücünü partisinin üyelerinden, delegelerinden ve CHP’ye oy veren vatandaşlardan alıyor. Muharrem Erkek ise genel merkezden ve oturduğu genel başkan yardımcılığı koltuğundan alıyor. Gökhan gücünü, seçimlerde rakibi olan partilere karşı aldığı oy ile Erkek ise kendi partililerine karşı aldığı yaptırım kararlarıyla gösteriyor!” Gökhan parti binasında düzenlediği toplantında “kendisine ve belediye başkan yardımcısı Rebiye Ünüvar’a çekilen operasyonları “Belediye At Oynatamayanların Operasyonu” olarak nitelendirmiş ve söyleyeceği her şeyi kamuoyu önünde söyleyerek. “Benim için bu konular kapanmıştır!” diyerek artık konuşmayacağının altını özellikle çizmişti. Oldukça doğru bir hamle yapmıştı Gökhan çünkü sürekli olarak böylesi polemiklerin içine çekilmesi hem kendisine, kendisinden de ötesi partisine zarar verecekti. Üstelik bir kavga edilecektiyse de doğru zaman da bu zaman değildi çünkü seçimlere daha çok vardı. Kavganın bittiğinin bir başka ifadeyle “baltaların gömüldüğünün” ispatı da son günlerde verilen fotoğraflar oldu. CHP ekibi tam kadro,  Başkan Gökhan’ın davetiyle, Çanakkale Belediyesinin yerel kalkınmayı ve kooperatifleri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği “Halkın Bakkalı 2.Şubesinin” açılışındaydı.  Dipnot; Halkın Bakkalı işi çok doğru ve güzel bir iş. Gezdim, gördüm çok beğendim. Yerli üreticilerin organik, katkısız ürünleri uygun fiyatlarla Çanakkaleliler sunuluyor. 
Ekleme Tarihi: 27 Eylül 2021 - Pazartesi

CHP’de Baltalar Gömüldü

CHP’de iki karşı grup arasında uzun bir süredir devam eden kavgayı şu sözlerle özetlemiştim; “Ülgür Gökhan gücünü partisinin üyelerinden, delegelerinden ve CHP’ye oy veren vatandaşlardan alıyor. Muharrem Erkek ise genel merkezden ve oturduğu genel başkan yardımcılığı koltuğundan alıyor. Gökhan gücünü, seçimlerde rakibi olan partilere karşı aldığı oy ile Erkek ise kendi partililerine karşı aldığı yaptırım kararlarıyla gösteriyor!” Gökhan parti binasında düzenlediği toplantında “kendisine ve belediye başkan yardımcısı Rebiye Ünüvar’a çekilen operasyonları “Belediye At Oynatamayanların Operasyonu” olarak nitelendirmiş ve söyleyeceği her şeyi kamuoyu önünde söyleyerek. “Benim için bu konular kapanmıştır!” diyerek artık konuşmayacağının altını özellikle çizmişti. Oldukça doğru bir hamle yapmıştı Gökhan çünkü sürekli olarak böylesi polemiklerin içine çekilmesi hem kendisine, kendisinden de ötesi partisine zarar verecekti. Üstelik bir kavga edilecektiyse de doğru zaman da bu zaman değildi çünkü seçimlere daha çok vardı. Kavganın bittiğinin bir başka ifadeyle “baltaların gömüldüğünün” ispatı da son günlerde verilen fotoğraflar oldu. CHP ekibi tam kadro, 

Başkan Gökhan’ın davetiyle, Çanakkale Belediyesinin yerel kalkınmayı ve kooperatifleri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği “Halkın Bakkalı 2.Şubesinin” açılışındaydı. 

Dipnot; Halkın Bakkalı işi çok doğru ve güzel bir iş. Gezdim, gördüm çok beğendim. Yerli üreticilerin organik, katkısız ürünleri uygun fiyatlarla Çanakkaleliler sunuluyor. 

Yazıya ifade bırak !