Kerem İriç
Köşe Yazarı
Kerem İriç
 

Belki de Bugüne Kadar ki En İyi Liste

Merakla beklenen AK Parti İl Yönetimi listesi açıklandı. Erdener Canın ince eleyip sık dokuduğu liste belki bugüne kadar ki en iyi liste olma özelliğini taşıyor. Her kesimden temsile önem verilirken, partinin emektarları da es geçilmemiş, problemli olan tüm isimler tasfiye edilirken, siyasi tecrübesine güvenilen isimlere de yer verilmiş. Listeye giremeyen bazı isimlerin ise ne yapacağını ise dikkatle izleyeceğiz, AK Partililik sadece yönetimlerde olmakla mı oluyor? Bu durum aslında bir samimiyet testi de olacak. Kim bilir belki listeye yeniden giremediği için önceki toplantıda konuşulanları adet haline getirdiği üzere  basına servis edecek ve sürekli dedikodu yapacak, aksini yaparsa şaşırırım. Belediye meclis üyesi Tülay Ömercioğlunun il yönetiminde de yer alması kesinlikle tesadüf değil, önemli bir stratejinin  sac ayaklarından sadece bir tanesi, Ali Rıza Tekin, Tahir Sargut gibi isimlerin de yer alması partinin muhafazakar kanadının temsili açısından önemli.  AK Parti il yönetimi yarından itibaren önemli bir görevi de aslında üstlenmiş bulunuyor. Kısa bir süre sonra bir referandum gözüküyor ve bu yaz çok sıcak geçeceğe benziyor.
Ekleme Tarihi: 20 Şubat 2016 - Cumartesi

Belki de Bugüne Kadar ki En İyi Liste

Merakla beklenen AK Parti İl Yönetimi listesi açıklandı. Erdener Canın ince eleyip sık dokuduğu liste belki bugüne kadar ki en iyi liste olma özelliğini taşıyor. Her kesimden temsile önem verilirken, partinin emektarları da es geçilmemiş, problemli olan tüm isimler tasfiye edilirken, siyasi tecrübesine güvenilen isimlere de yer verilmiş. Listeye giremeyen bazı isimlerin ise ne yapacağını ise dikkatle izleyeceğiz, AK Partililik sadece yönetimlerde olmakla mı oluyor? Bu durum aslında bir samimiyet testi de olacak. Kim bilir belki listeye yeniden giremediği için önceki toplantıda konuşulanları adet haline getirdiği üzere  basına servis edecek ve sürekli dedikodu yapacak, aksini yaparsa şaşırırım.

Belediye meclis üyesi Tülay Ömercioğlunun il yönetiminde de yer alması kesinlikle tesadüf değil, önemli bir stratejinin  sac ayaklarından sadece bir tanesi, Ali Rıza Tekin, Tahir Sargut gibi isimlerin de yer alması partinin muhafazakar kanadının temsili açısından önemli.  AK Parti il yönetimi yarından itibaren önemli bir görevi de aslında üstlenmiş bulunuyor. Kısa bir süre sonra bir referandum gözüküyor ve bu yaz çok sıcak geçeceğe benziyor.

Yazıya ifade bırak !