“Önümüzdeki Dönemin En Aktif STK’sı Olacağız”
“Önümüzdeki Dönemin En Aktif STK’sı Olacağız”
ÇANAKKALE GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, VALİ AHMET ÇINARʹI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarete ÇGC Başkanı Hafize Akıncı, Başkan Yardımcısı Mustafa Atmaca, Genel Sekreter Kerem İriç ve ÇGC Yönetim Kurulu Üyeleri Ogün İnal ile Gürkan Düzenli katıldı.
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti yönetimi olarak önümüzdeki dönemde, Çanakkale ve Çanakkale basını için yapılması planlanan projeler hakkında Vali Çınar'a bilgi veren ÇGC yönetimi, kentin en aktif Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olmayı hedeflediklerini ifade ettiler.
Başkan Akıncı, daha aktif bir STK olmak için ilk adım olarak çalışan gazeteciler ve gazete sahipleri için hizmet içi eğitimler düzenleneceğini ve bu eğitimler ile Çanakkale basınının niteliğini artırmayı hedeflediklerini, bu konuda Çanakkale Valiliğini de yanlarında görmek istediklerini belirtti.
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Çınar, STK’ların şehir için önemine dikkat çekerek gazetelerin ve gazetecilerin Çanakkale için öneminin farkında olduklarını ÇGC'nin projelerine Valilik olarak sonuna kadar destek verileceğini ifade etti.