Kerem İriç
Köşe Yazarı
Kerem İriç
 

Bülent Öz’ü Yiyebilir miyiz?

CHP Milletvekili Bülent Öz tam bir halk adamı, esnaflıktan gelen bir isim. Hayatın tüm zorluklarını görmüş, bunlarla savaşmış ve yıkılmadan ayakta kalmayı başarabilmiş bir isim. Girdiği gönüllerden aldığı oyla ön seçimde sandıktan çıkmayı başarabilmiş mütevazi bir isim Bülent Öz. Bu bu durum kan emici vampirler çok da hoşuna gitmiyor ve acaba Bülent Özü yiyebilir miyiz? Hamlesiyle koyuluyorlar iş başına, işte efendim Özün şöyle borcu varmış, yok milletvekili maaşına haciz gelecekmiş gibi ahlak dışı bir yöntemle Özü hedef alıyorlar. Önce lafı söylenin “adamlığına” bir bakmak gerekir. Bu “adam” bu tarz haberciliği bir silah, olarak kullanarak kendisine imtiyaz sağlamaya çalışan ve son demlerini yaşayan bir tüccar... Bu “tüccar” öncelikle birilerine çamur atmadan evvel kendisine bakacak; geçmişte çalıştırdığı ve emeğini vermediği işçileriyle olan hesaplarını kapatacak, devlete olan borçlarını ödeyecek, sigortasız personel çalıştırmayacak, hak yemeyecek, devletin resmi kurumlarına tehdit, şantaj veya selamla yaptığı bir liralık işi yüz liraya satmayacak. Bu şekilde yaşamayı “hayat felsefesi” haline getirmiş bir “adamın” söylediklerine inanma Çanakkale, arkasında başka kirli hesaplar var. Ayrıca şehrin siyasetçilerine, bürokratlarına ve iş adamlarına da seslenmek istiyorum, bu ahlaksızlığı bugün Bülent Öze yapan “adam” aynısını, hatta daha fazlasını yarın size yapacaktır emin olun, o yüzden  bu “adama” prim vermeyin kapınızdan içeri dahi sokmayın.... Bülent Özün borcu meselesine gelirsek; Özün hiçbir şahsa, firmaya, bir kuruş borcu dahi yok. Habere konu olsan borç banka kredisi için kefil olunmasından doğan bir borç, yani herkesin hayatta karşılaştığı bir durum..
Ekleme Tarihi: 14 Kasım 2015 - Cumartesi

Bülent Öz’ü Yiyebilir miyiz?

CHP Milletvekili Bülent Öz tam bir halk adamı, esnaflıktan gelen bir isim. Hayatın tüm zorluklarını görmüş, bunlarla savaşmış ve yıkılmadan ayakta kalmayı başarabilmiş bir isim. Girdiği gönüllerden aldığı oyla ön seçimde sandıktan çıkmayı başarabilmiş mütevazi bir isim Bülent Öz. Bu bu durum kan emici vampirler çok da hoşuna gitmiyor ve acaba Bülent Özü yiyebilir miyiz? Hamlesiyle koyuluyorlar iş başına, işte efendim Özün şöyle borcu varmış, yok milletvekili maaşına haciz gelecekmiş gibi ahlak dışı bir yöntemle Özü hedef alıyorlar.

Önce lafı söylenin “adamlığına” bir bakmak gerekir. Bu “adam” bu tarz haberciliği bir silah, olarak kullanarak kendisine imtiyaz sağlamaya çalışan ve son demlerini yaşayan bir tüccar... Bu “tüccar” öncelikle birilerine çamur atmadan evvel kendisine bakacak; geçmişte çalıştırdığı ve emeğini vermediği işçileriyle olan hesaplarını kapatacak, devlete olan borçlarını ödeyecek, sigortasız personel çalıştırmayacak, hak yemeyecek, devletin resmi kurumlarına tehdit, şantaj veya selamla yaptığı bir liralık işi yüz liraya satmayacak.

Bu şekilde yaşamayı “hayat felsefesi” haline getirmiş bir “adamın” söylediklerine inanma Çanakkale, arkasında başka kirli hesaplar var. Ayrıca şehrin siyasetçilerine, bürokratlarına ve iş adamlarına da seslenmek istiyorum, bu ahlaksızlığı bugün Bülent Öze yapan “adam” aynısını, hatta daha fazlasını yarın size yapacaktır emin olun, o yüzden  bu “adama” prim vermeyin kapınızdan içeri dahi sokmayın....

Bülent Özün borcu meselesine gelirsek; Özün hiçbir şahsa, firmaya, bir kuruş borcu dahi yok. Habere konu olsan borç banka kredisi için kefil olunmasından doğan bir borç, yani herkesin hayatta karşılaştığı bir durum..

Yazıya ifade bırak !