Yeni Araçlar Törenle Hizmete Girdi

Güncel 21.03.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Yeni Araçlar Törenle Hizmete Girdi

Çanakkale İl Özel İdaresine alınan 42 araç ve Çanakkale’ye gönderilen 7 ambulans AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın katıldığı törenle hizmete girdi.
Çanakkale İl Özel İdaresine alınan 29 kamyon, 1 çekici, 3 beko loader, 5 greyder, 2 yama silindiri ve 2 ekskavatör’den oluşan 42 araç ile Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’ye gönderilen 7 yeni ambulans için Çanakkale İl Özel İdaresinde bir tören düzenlendi.  Törene Çanakkale Valisi Hamza Erkal, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Milletvekili Bülent Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Aytop, İl Genel Meclisi Üyeleri, Köy Muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.    Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, il özel idaresinin en büyük görev kollarından bir tanesi olan kırsal altyapı hizmetlerinde özellikle yol altyapısında her zaman gerekli olan, eski makine ve kıt kaynaklarla idare edilen araç parklarının bu yenileme hamlesiyle bambaşka bir noktaya geleceğini söyledi.  Aksoy;” Aslında bu araç alımları, park yenileme hamlesi daha fazlasıyla bir iddia, bizde varız ifadesidir” dedi.  Aksoy, her geçen gün etkinliğiyle yatırımlarını arttıran ve adından söz ettiren Çanakkale İl Özel İdaresinin daha cesur adımlarla yoluna devam etmesinin destekler ile olacağını vurguladı.  Törene katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, önceden çok küçük imkanlar içerisinde çok ufak tesislerin açılışını yapan devletin ve milletin artık açılış yapmaktan yorulur hale gelmeye başladığını vurguladı. Ben avukatım çok teknik bilmem, köyün yolundaki taş nedir, bu araçlar ne iş yapar bunları bilmem sözlerini kullanan Turan;” Bugün burada 42 tane büyük aracımız var artı 7 tane ambulansımız var. Yani 49 tane büyük aracın bugün Çanakkale’mizin hizmetine sunulması törenindeyiz” dedi.  Turan; "Bu bayrağın altında yaşayan inşalarımıza hele ki Çanakkale’mize bu şehitlerin diyarına ne kadar iş, yatırım yapılsa ben bu borcumuz ödemiş olmayız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.   Çanakkale Valisi Hamza Erkal ise hizmete giren araçların sadece bir makine olmadığını belirterek;” Bizim ulaşmamız gereken en ücra köşedeki halkımıza yollar oluşturabilecek, bağlar kurabilecek makinalardır” dedi.   Vali Erkal, fiziki mekanların ve makinaların kendilerinin hizmet anlayışında en son nokta olduğunu belirterek;” ancak bu araçlar bizi halkımıza ulaştırdığı, onların elini tutmayı sağladığı için kıymetlidir” şeklinde konuştu.  AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz’ün konuşmalarının ardından Çanakkale Müftüsü İbrahim Öcüt tarafından dua okundu.  Yapılan duanın ardından hizmete giren araçların anahtarları AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Vali Hamza Erkal, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy ve İl Genel Meclisi Hasan Hüseyin Aytop tarafından ilçe özel idaresi temsilcileri ve il genel meclisi üyelerine teslim edildi.
Çanakkale İl Özel İdaresine alınan 42 araç ve Çanakkale’ye gönderilen 7 ambulans AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın katıldığı törenle hizmete girdi.

Çanakkale İl Özel İdaresine alınan 29 kamyon, 1 çekici, 3 beko loader, 5 greyder, 2 yama silindiri ve 2 ekskavatör’den oluşan 42 araç ile Sağlık Bakanlığı tarafından Çanakkale’ye gönderilen 7 yeni ambulans için Çanakkale İl Özel İdaresinde bir tören düzenlendi.

 Törene Çanakkale Valisi Hamza Erkal, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Milletvekili Bülent Öz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Aytop, İl Genel Meclisi Üyeleri, Köy Muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, il özel idaresinin en büyük görev kollarından bir tanesi olan kırsal altyapı hizmetlerinde özellikle yol altyapısında her zaman gerekli olan, eski makine ve kıt kaynaklarla idare edilen araç parklarının bu yenileme hamlesiyle bambaşka bir noktaya geleceğini söyledi. 

Aksoy;” Aslında bu araç alımları, park yenileme hamlesi daha fazlasıyla bir iddia, bizde varız ifadesidir” dedi.  Aksoy, her geçen gün etkinliğiyle yatırımlarını arttıran ve adından söz ettiren Çanakkale İl Özel İdaresinin daha cesur adımlarla yoluna devam etmesinin destekler ile olacağını vurguladı. 

Törene katılan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, önceden çok küçük imkanlar içerisinde çok ufak tesislerin açılışını yapan devletin ve milletin artık açılış yapmaktan yorulur hale gelmeye başladığını vurguladı.

Ben avukatım çok teknik bilmem, köyün yolundaki taş nedir, bu araçlar ne iş yapar bunları bilmem sözlerini kullanan Turan;” Bugün burada 42 tane büyük aracımız var artı 7 tane ambulansımız var. Yani 49 tane büyük aracın bugün Çanakkale’mizin hizmetine sunulması törenindeyiz” dedi. 

Turan; "Bu bayrağın altında yaşayan inşalarımıza hele ki Çanakkale’mize bu şehitlerin diyarına ne kadar iş, yatırım yapılsa ben bu borcumuz ödemiş olmayız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

 Çanakkale Valisi Hamza Erkal ise hizmete giren araçların sadece bir makine olmadığını belirterek;” Bizim ulaşmamız gereken en ücra köşedeki halkımıza yollar oluşturabilecek, bağlar kurabilecek makinalardır” dedi.  

Vali Erkal, fiziki mekanların ve makinaların kendilerinin hizmet anlayışında en son nokta olduğunu belirterek;” ancak bu araçlar bizi halkımıza ulaştırdığı, onların elini tutmayı sağladığı için kıymetlidir” şeklinde konuştu. 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz’ün konuşmalarının ardından Çanakkale Müftüsü İbrahim Öcüt tarafından dua okundu. 

Yapılan duanın ardından hizmete giren araçların anahtarları AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Vali Hamza Erkal, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy ve İl Genel Meclisi Hasan Hüseyin Aytop tarafından ilçe özel idaresi temsilcileri ve il genel meclisi üyelerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.