Turan’dan Özgür Özel’e Eleştiri, Keşke Her Vatandaşımızla Görüşürüm Diyebilseydi

Siyaset 09.05.2024 - 15:31, Güncelleme: 09.05.2024 - 15:44
 

Turan’dan Özgür Özel’e Eleştiri, Keşke Her Vatandaşımızla Görüşürüm Diyebilseydi

AK Parti 24, 25, 26 ve 27 milletvekili eski grup başkan vekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tutumunu eleştirdi. Turan, Özel'in son ziyaretlerini değerlendirirken, siyasetteki "yumuşama" sürecine yönelik çarpıcı yorumlarda bulundu.
AK Parti'nin eski milletvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in son ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Turan, Özel'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları ve son dönemdeki siyasi temaslarını değerlendirerek, siyasetteki "yumuşama" sürecine dikkat çekti. Turan, Özel'in, Ankara'da gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası yaptığı açıklamalara atıfta bulunarak, "Keşke 'Davetiye bıraktı', 'seçim döneminde CHP'lileri de yayına almıştı' gibi 'ama'’lar kullanmak yerine 'Anadolu güneşi altında yaşayan her vatandaşımızla görüşürüm' diyebilseydi." ifadelerini kullandı. Özel'in açıklamalarını eleştiren Turan, siyasetteki yumuşama sürecine karşı direnç gösterme iradesinin zayıf olduğunu belirtti. Özellikle sosyal medyanın kutuplaşmayı artırdığı bir dönemde, toplumsal iletişim ve uzlaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Turan, farklı görüşleri temsil eden herkesin, iletişime katkı veren her adıma destek olunması gerektiğini savundu. Bülent Turan'ın sözleri, siyasetteki iletişim ve uzlaşma kültürünün önemine dikkat çekerken, farklı görüşlerin bir araya gelerek Türkiye'nin geleceği için ortak bir zemin oluşturulması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Turan, "Türkiye 85 milyonu ile güzel..." diyerek, toplumsal uzlaşmanın önemine vurgu yaptı.
AK Parti 24, 25, 26 ve 27 milletvekili eski grup başkan vekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tutumunu eleştirdi. Turan, Özel'in son ziyaretlerini değerlendirirken, siyasetteki "yumuşama" sürecine yönelik çarpıcı yorumlarda bulundu.

AK Parti'nin eski milletvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in son ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Turan, Özel'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları ve son dönemdeki siyasi temaslarını değerlendirerek, siyasetteki "yumuşama" sürecine dikkat çekti. Turan, Özel'in, Ankara'da gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası yaptığı açıklamalara atıfta bulunarak, "Keşke 'Davetiye bıraktı', 'seçim döneminde CHP'lileri de yayına almıştı' gibi 'ama'’lar kullanmak yerine 'Anadolu güneşi altında yaşayan her vatandaşımızla görüşürüm' diyebilseydi." ifadelerini kullandı.

Özel'in açıklamalarını eleştiren Turan, siyasetteki yumuşama sürecine karşı direnç gösterme iradesinin zayıf olduğunu belirtti. Özellikle sosyal medyanın kutuplaşmayı artırdığı bir dönemde, toplumsal iletişim ve uzlaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Turan, farklı görüşleri temsil eden herkesin, iletişime katkı veren her adıma destek olunması gerektiğini savundu.

Bülent Turan'ın sözleri, siyasetteki iletişim ve uzlaşma kültürünün önemine dikkat çekerken, farklı görüşlerin bir araya gelerek Türkiye'nin geleceği için ortak bir zemin oluşturulması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Turan, "Türkiye 85 milyonu ile güzel..." diyerek, toplumsal uzlaşmanın önemine vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.