Kunt’tan Çalışan Ebeveynelere Müjde Çocuklarınız Güvende Olacak!

Siyaset 12.03.2024 - 21:22, Güncelleme: 12.03.2024 - 21:28
 

Kunt’tan Çalışan Ebeveynelere Müjde Çocuklarınız Güvende Olacak!

İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, TV100'de katıldığı programda, Çanakkale'nin geleceğine dair önemli projelerini açıkladı. En dikkat çeken projelerden biri ise, çalışan anne babalara büyük bir destek sağlayacak olan Kreş ve Etüt Merkezleri projesi oldu.
Çocukların İhtiyaçları Öncelikli Burak Kunt, "5 yıllık dönemimizde Çanakkale'nin ilk önceliği çocuklarımız olacak. Hiçbir anne babayı evladına karşı yutkundurtmayacağız." dedi. Çocukların ihtiyaçlarının ayrım gözetmeksizin karşılanması gerektiğini vurgulayan Kunt, "Çocuğun zengini, fakiri olmaz. Çocuklar güne eşit başlamalıdır." ifadelerini kullandı. Kreş Sayısı Arttırılacak Kunt, projeyle ilgili şunları söyledi: "Anne babaların üzerinden yük alarak kreş sayısını olabildiğince arttıracağız. Bu ekonomik koşullarda bu olmazsa olmaz." Kreşlerin ücretinin de minimumda tutulacağını belirten Kunt, bu sayede tüm ailelerin kreşlere erişimini kolaylaştırmayı amaçladıklarını kaydetti. Etüt Merkezleri ile Çocuklar Güvende Kunt, çalışan anne babaların en büyük problemlerinden biri olan çocukların okuldan çıkış saati ile iş çıkış saatinin uyumsuzluğuna da çözüm sunacak. Etüt merkezleri ile çocuklar, anne babaları gelene kadar güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirebilecekler. Etüt Merkezlerinde Neler Olacak? Etüt merkezlerinde çocuklar, karınlarını doyurabilecekler, oyunlar oynayabilecekler, ders çalışabilecekler, Birçok aktivitede bulunabilecekler. Burak Kunt, "Derdimiz, isteğimiz şu: Çocuk annesinin babasının gözetimi altında olmadığı o 2-3 saatte bizim gözetimimiz altında olsun. Anne babanın üzerindeki yükü alalım. Onlar da tedirgin olmasınlar." dedi. 0-6 yaş kreşlerinin sayısını artırmanın yanı sıra 6 yaş üstü çocuklar için de etüt merkezlerini hızlıca hayata geçirmeyi planlayan Kunt, "Çocuklar olmazsa olmazımız. Göreve geldikten çok kısa bir süre sonra bu projemizi hayata geçireceğiz." diye konuştu. Burak Kunt'un Kreş ve Etüt Merkezleri projesi, Çanakkale'de çalışan anne babalar için büyük bir kolaylık sağlayacak ve çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirmelerine imkan tanıyacak.
İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, TV100'de katıldığı programda, Çanakkale'nin geleceğine dair önemli projelerini açıkladı. En dikkat çeken projelerden biri ise, çalışan anne babalara büyük bir destek sağlayacak olan Kreş ve Etüt Merkezleri projesi oldu.

Çocukların İhtiyaçları Öncelikli

Burak Kunt, "5 yıllık dönemimizde Çanakkale'nin ilk önceliği çocuklarımız olacak. Hiçbir anne babayı evladına karşı yutkundurtmayacağız." dedi. Çocukların ihtiyaçlarının ayrım gözetmeksizin karşılanması gerektiğini vurgulayan Kunt, "Çocuğun zengini, fakiri olmaz. Çocuklar güne eşit başlamalıdır." ifadelerini kullandı.

Kreş Sayısı Arttırılacak

Kunt, projeyle ilgili şunları söyledi: "Anne babaların üzerinden yük alarak kreş sayısını olabildiğince arttıracağız. Bu ekonomik koşullarda bu olmazsa olmaz." Kreşlerin ücretinin de minimumda tutulacağını belirten Kunt, bu sayede tüm ailelerin kreşlere erişimini kolaylaştırmayı amaçladıklarını kaydetti.

Etüt Merkezleri ile Çocuklar Güvende

Kunt, çalışan anne babaların en büyük problemlerinden biri olan çocukların okuldan çıkış saati ile iş çıkış saatinin uyumsuzluğuna da çözüm sunacak. Etüt merkezleri ile çocuklar, anne babaları gelene kadar güvenli ve eğlenceli bir ortamda vakit geçirebilecekler.

Etüt Merkezlerinde Neler Olacak?

Etüt merkezlerinde çocuklar, karınlarını doyurabilecekler, oyunlar oynayabilecekler, ders çalışabilecekler, Birçok aktivitede bulunabilecekler.

Burak Kunt, "Derdimiz, isteğimiz şu: Çocuk annesinin babasının gözetimi altında olmadığı o 2-3 saatte bizim gözetimimiz altında olsun. Anne babanın üzerindeki yükü alalım. Onlar da tedirgin olmasınlar." dedi.

0-6 yaş kreşlerinin sayısını artırmanın yanı sıra 6 yaş üstü çocuklar için de etüt merkezlerini hızlıca hayata geçirmeyi planlayan Kunt, "Çocuklar olmazsa olmazımız. Göreve geldikten çok kısa bir süre sonra bu projemizi hayata geçireceğiz." diye konuştu.

Burak Kunt'un Kreş ve Etüt Merkezleri projesi, Çanakkale'de çalışan anne babalar için büyük bir kolaylık sağlayacak ve çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirmelerine imkan tanıyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.