Turan Çanakkaleʹyi Ulusal Basında Anlattı

Güncel 30.10.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Turan Çanakkaleʹyi Ulusal Basında Anlattı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan seçime günler kala televizyon programlarına katılarak gündemdeki konuları değerlendirdi.TRT Haber, TGRT Haber, ve Flash Tv ekranlarında 1 Kasım seçimlerini değerlendiren Turan, Çanakkale yatırımlarını, önümüzdeki dönem projeleri izleyicilere anlattı. 1 Kasımʹda çıkacak sonuç ne olursa olsun 7 Haziranʹda olduğu gibi milletin kararına saygı duyacaklarını belirten Turan, iddialarının tek başına iktidara gelmek olduğunu söyledi.
"At Sahibine Göre Kişner" Turan, "7 Haziran'dan bu yana 5 aylık süreçte belirsizlik hakimdi. Adeta patinaj yaptık. 1 Kasım seçimlerinde bunun kalıcı olmaması, yeniden istikrara kavuşmak, kazanımları sürdürmek için tek başına iktidar olmak istiyoruz. Tek başına iktidar talebimiz partizanca söylenen birşey değil. Türkiye'nin güçlü iktidara, istikrara ihtiyacı var. 1 Kasım'da milletimiz ne derse o. Fakat tek başına göreve gelmek isterken şunu söylüyoruz. Koalisyon da demokrasinin bir parçası. Ancak bu ülke koalisyon dönemlerinde atılım yapamamış. Güçlü iktidarların yaşandığı dönemler bizim için bir sıçrama dönemi olmuş. Yoksa koalisyonla da bu ülke yönetilir. Ama istiyoruz ki hangi parti olursa olsun güçlü hükümet olsun. Anketler gösteriyor ki bugün buna en yakın yine AK Parti" dedi.   Seçim hükümetine rağmen kısa sürede Çanakkale'de ciddi işler yaptıklarının altını çizen Turan şunları söyledi. “Siyasi Parti Ayrımı Gözetmeksizin Bütün Belediyelerle Çalışıyoruz” Turan, "Çanakkale'de siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bütün belediyelerle çalışıyoruz. AK Parti'den seçilmiş olabilirim ama ben tüm Çanakkale'nin milletvekiliyim. İstiyoruz ki Çanakkale'de tüm siyasi aktörler hizmet için bir araya gelebilsin. Çünkü Çanakkale siyasi ideolojilerle yönetilemeyecek, özel bir şehir. Katı Atık Yönetimi'nden tutun da, Gıda İhtisas OSB'sine, Boğaz Köprüsü'nden, Sahil projelerine birçok çalışmamız var" dedi.   “7 Haziran'dan Sonra En Çok İhtiyaç Duyduğumuz Şey Milli Duruştu” İçinden geçtiğimiz süreçte önemli olan şeyin milli duruş olduğunu belirten Turan, "siyasi partiler Türkiye'nin geleceği için sorumluluk almaktan kaçınmamalı" dedi. Turan,  "7 Haziran'dan sonra en çok ihtiyaç duyduğumuz şey milli duruştu. Maalesef muhalefet partilerinde bunu göremedik. Koalisyona isteksiz davrandılar. Olabilir, hiçbir parti bir başkasıyla koalisyon kurmak zorunda değildir. Bu bir siyasi tercih meselesidir. Ancak anayasal bir zorunluluk olan seçim hükümetine katılmak zorundasınız. Devletin geleceğini önemsiyorsan zor zamanda sorumluluk alacaksın. Ne CHP, ne MHP, ne de HDP bunu yapmadı. Mİlletimiz bu süreci iyi bir şekilde takip etti. Devletine sahip çıkmayanın hesabını millet kesecektir" dedi.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan seçime günler kala televizyon programlarına katılarak gündemdeki konuları değerlendirdi.TRT Haber, TGRT Haber, ve Flash Tv ekranlarında 1 Kasım seçimlerini değerlendiren Turan, Çanakkale yatırımlarını, önümüzdeki dönem projeleri izleyicilere anlattı. 1 Kasımʹda çıkacak sonuç ne olursa olsun 7 Haziranʹda olduğu gibi milletin kararına saygı duyacaklarını belirten Turan, iddialarının tek başına iktidara gelmek olduğunu söyledi.

"At Sahibine Göre Kişner"

Turan, "7 Haziran'dan bu yana 5 aylık süreçte belirsizlik hakimdi. Adeta patinaj yaptık. 1 Kasım seçimlerinde bunun kalıcı olmaması, yeniden istikrara kavuşmak, kazanımları sürdürmek için tek başına iktidar olmak istiyoruz. Tek başına iktidar talebimiz partizanca söylenen birşey değil. Türkiye'nin güçlü iktidara, istikrara ihtiyacı var. 1 Kasım'da milletimiz ne derse o. Fakat tek başına göreve gelmek isterken şunu söylüyoruz. Koalisyon da demokrasinin bir parçası. Ancak bu ülke koalisyon dönemlerinde atılım yapamamış. Güçlü iktidarların yaşandığı dönemler bizim için bir sıçrama dönemi olmuş. Yoksa koalisyonla da bu ülke yönetilir. Ama istiyoruz ki hangi parti olursa olsun güçlü hükümet olsun. Anketler gösteriyor ki bugün buna en yakın yine AK Parti" dedi.

 

Seçim hükümetine rağmen kısa sürede Çanakkale'de ciddi işler yaptıklarının altını çizen Turan şunları söyledi.

“Siyasi Parti Ayrımı Gözetmeksizin Bütün Belediyelerle Çalışıyoruz”

Turan, "Çanakkale'de siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bütün belediyelerle çalışıyoruz. AK Parti'den seçilmiş olabilirim ama ben tüm Çanakkale'nin milletvekiliyim. İstiyoruz ki Çanakkale'de tüm siyasi aktörler hizmet için bir araya gelebilsin. Çünkü Çanakkale siyasi ideolojilerle yönetilemeyecek, özel bir şehir. Katı Atık Yönetimi'nden tutun da, Gıda İhtisas OSB'sine, Boğaz Köprüsü'nden, Sahil projelerine birçok çalışmamız var" dedi.

 

“7 Haziran'dan Sonra En Çok İhtiyaç Duyduğumuz Şey Milli Duruştu”

İçinden geçtiğimiz süreçte önemli olan şeyin milli duruş olduğunu belirten Turan, "siyasi partiler Türkiye'nin geleceği için sorumluluk almaktan kaçınmamalı" dedi.

Turan,  "7 Haziran'dan sonra en çok ihtiyaç duyduğumuz şey milli duruştu. Maalesef muhalefet partilerinde bunu göremedik. Koalisyona isteksiz davrandılar. Olabilir, hiçbir parti bir başkasıyla koalisyon kurmak zorunda değildir. Bu bir siyasi tercih meselesidir. Ancak anayasal bir zorunluluk olan seçim hükümetine katılmak zorundasınız. Devletin geleceğini önemsiyorsan zor zamanda sorumluluk alacaksın. Ne CHP, ne MHP, ne de HDP bunu yapmadı. Mİlletimiz bu süreci iyi bir şekilde takip etti. Devletine sahip çıkmayanın hesabını millet kesecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.