Terörü Amasız, Lakinsiz Kınamaya, Lanetlemeye Devam Edeceğiz

Güncel 14.03.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Terörü Amasız, Lakinsiz Kınamaya, Lanetlemeye Devam Edeceğiz

CHP Milletvekili Bülent Öz Ankara’da yaşanan hain terör saldırısı sonrası yaşanan olayı kınadı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün her türünü, âmâsız, lakinsiz kınamaya, lanetlemeye devam edeceklerini belirten Öz şunları söyledi.
Gün geçmiyor ki ülkemizde eli kanlı terörün karanlık yüzü kendini göstermesin. Türkiyenin Başkentinde son bir yılda üç büyük patlama meydana geliyor, yüzlerce yurttaşımız alçak saldırılarla katlediliyor. Birileri de çıkıp terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor diyor. Niye alışıyoruz arkadaş, bu millet bu iktidara ölüme alışmak için mi oy verdi? Aylardır Başkentte emniyet müdürü yok. Görevi birileri vekaleten yürütüyor. Ankaraya emniyet müdürü atayamayan bir siyasi iktidar ve onun sorumlu ancak sorumsuz bakanları var. Böyle bir şey olabilir mi? Vatandaşının can güvenliğini sağlayamayan bir Ortadoğu ülkesine indirgenmek, Türkiyeye yakışır mı? Apaçık ortada bir istihbarat eksikliği, bir vurdumduymazlık var.   Bir gecede geometri terimleriyle emniyet istihbarat, terörle mücadele, KOM şubelerinde çalışan binlerce polisi sürgün ederseniz, yıllarını istihbarata vermiş memurları hain haline getirip tasfiye ederseniz, bu tabloyu hazırlarsınız. Sonrada birileri çıkıp alışmak lazım der. Alışmayacağız, sorumlulardan gereğini yapmalarını, onurlu olmalarını bekleyeceğiz. Ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün her türünü, âmâsız, lakinsiz kınamaya, lanetlemeye devam edeceğiz. Türk Milletinin Başı sağ olsun.
CHP Milletvekili Bülent Öz Ankara’da yaşanan hain terör saldırısı sonrası yaşanan olayı kınadı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün her türünü, âmâsız, lakinsiz kınamaya, lanetlemeye devam edeceklerini belirten Öz şunları söyledi.

Gün geçmiyor ki ülkemizde eli kanlı terörün karanlık yüzü kendini göstermesin. Türkiyenin Başkentinde son bir yılda üç büyük patlama meydana geliyor, yüzlerce yurttaşımız alçak saldırılarla katlediliyor. Birileri de çıkıp terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor diyor. Niye alışıyoruz arkadaş, bu millet bu iktidara ölüme alışmak için mi oy verdi? Aylardır Başkentte emniyet müdürü yok. Görevi birileri vekaleten yürütüyor. Ankaraya emniyet müdürü atayamayan bir siyasi iktidar ve onun sorumlu ancak sorumsuz bakanları var. Böyle bir şey olabilir mi? Vatandaşının can güvenliğini sağlayamayan bir Ortadoğu ülkesine indirgenmek, Türkiyeye yakışır mı? Apaçık ortada bir istihbarat eksikliği, bir vurdumduymazlık var.

 

Bir gecede geometri terimleriyle emniyet istihbarat, terörle mücadele, KOM şubelerinde çalışan binlerce polisi sürgün ederseniz, yıllarını istihbarata vermiş memurları hain haline getirip tasfiye ederseniz, bu tabloyu hazırlarsınız. Sonrada birileri çıkıp alışmak lazım der.

Alışmayacağız, sorumlulardan gereğini yapmalarını, onurlu olmalarını bekleyeceğiz. Ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörün her türünü, âmâsız, lakinsiz kınamaya, lanetlemeye devam edeceğiz. Türk Milletinin Başı sağ olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.