ÖNÜMÜZDEKİ 4 YILDA YAPILACAK YATIRIMLAR, GEÇTİĞİMİZ 40 YILA BEDEL OLACAK

Güncel 11.04.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

ÖNÜMÜZDEKİ 4 YILDA YAPILACAK YATIRIMLAR, GEÇTİĞİMİZ 40 YILA BEDEL OLACAK

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir yeniden aday gösterilmesi ve sürece dair Değişim Gazetesine özel önemli açıklamalarda bulundu. Kaşdemir, aday adaylığı sürecinin AK Partide adeta bir düğün, bir şölen havasında gerçekleştiğini, 32 aday adayından kimsenin aday gösterilmediği için küsmediğini, diğerpartilerde ise aday gösterilmedikleri için istifa edenlerin olduğunu söyledi. Kaşdemir, Yeni Türkiye, Yeni Çanakkale yolunda Çanakkale Zaferinin 100.yılında ve 2023 hedefleri doğrultusunda önümüzdeki 4 yılda yapılacak yatırımların geçtiğimiz 40 yıla bedel olacağını söyledi.
Kaşdemir’in açıklamaları şöyle; "AK Parti bugüne kadar yapmış olduğu icraatler ve siyaset hayatında katmış olduğu değerlerle tarih yazmaktadır. Partimiz aday adaylığı sürecini adeta bir bayram, bir şölen havasında yaşamıştır. Ülke genelindeki 6223 aday adaylığı başvurusu da bunun açık göstergesidir. Bu tablo Çanakkale’de de değişmemiştir, 32 aday adayı partimize başvurmuş ve her biri ayrı renk, değer katmıştır. Ben bu kardeşlerimize, abilerimize çok teşekkür ediyorum. Aday adalarımız davaya olan inançlarını maddi, manevi fedakarlıkta bulunarak yaklaşık 2 ay gibi bir süre gece, gündüz demeden çalışmıştırlar. Ben inanıyorum aday adayı hiçbir dava arkadaşımız aday gösterilmediği için küsmemiştir, dava kardeşlerimizin açıklamaları da bunu göstermektedir. Bu vefayı diğer partilerde göremezsiniz, bakın diğer partilerde, listeler açıklandıktan sonra istifalar oldu, bizde böyle şeylere yer yok.             Aday adaylığı sürecinin sonunda partimiz şahsıma teveccüh göstererek 25.dönemde de milletvekilli olmanın yolunu açmıştır. Şahsıma gösterilen bu teveccühe layık olacağımdan kimsenin zerre şüphesi olmasın. Bu davayı bir adım daha ileriye taşımak için Yeni Türkiye, Yeni Çanakkale için önümüzdeki dönemde çok önemli işlere imza atacağız, bizde bu kudret, bu akıl var. Yeni Türkiye, Yeni Çanakkale yolunda Çanakkale Zaferimizin 100.yılında ve 2023 hedefleri doğrultusunda kaybedecek bir dakikamız bile yoktur. Tüm Türkiye, hatta dünya yeni dönemde Çanakkale’nin adını çok daha sık duyacaktır. Çünkü Çanakkale artık kabuğunu kırmış ve önemli bir merkez haline gelmiştir. Çanakkale’de önümüzdeki 4 yılda yapılacak olanlar, geçtiğimiz 40 yıla bedel yatırımlar olacaktır. Hep birlikte bu süreci yaşayacağız. Partimiz 7 Haziran akşamı Allah’ın izniyle daha önce örneği olmayan şekilde 4.defa iktidara gelecek ve iki kişiden birisinin oyunu alacaktır. Partimizin oylarında bir düşüş olmayacak, aksine yenilenen AK Parti kadrolarıyla, güçlü teşkilatlarımızla yeniden tek başına, güçlü bir iktidarla bu millete hizmet edeceğiz. Bu durum felaket senaryoları yazan, bu millete operasyon çekmiş parelel yapıyı ve diğer nifak tohumu ekmeye çalışan gurupları bir hayli üzecektir. Ama Türk Milleti artık bu felaket senaryolarına prim vermemekte ve milletin partisi AK Partiye sahip çıkmaktadır. Bu durum Çanakkale’de de farklı olmayacaktır, Çanakkale’nin evladı kardeşimiz Bülent Turan’la, kadın kolları başkanlığımızı yapmış Jülide İskenderoğlu’ya, Çan’dan abimiz Sebahattim Güner’le, usta siyasetçimiz, Mehmet Daniş’le, Müjdat Kuşku’yla, eskimeyen teşkilatlarımızla bu davaya gönül vermiş yediden yetmiş tüm neferlerimizle ayak basmadığımız yer bırakmayacağız  ve Yeni Çanakakle’yi anlatacağız, yeni Çanakkale’yi inşaa edeceğiz. Bizi itibarsızlaştırmaya çalışan, değerler üzerinden siyaset yapmayacağız. Laf üretmeyeceğiz, yaptıklarımızı referans gösterip, yapacaklarımızı anlatacağız.”  
AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir yeniden aday gösterilmesi ve sürece dair Değişim Gazetesine özel önemli açıklamalarda bulundu. Kaşdemir, aday adaylığı sürecinin AK Partide adeta bir düğün, bir şölen havasında gerçekleştiğini, 32 aday adayından kimsenin aday gösterilmediği için küsmediğini, diğerpartilerde ise aday gösterilmedikleri için istifa edenlerin olduğunu söyledi. Kaşdemir, Yeni Türkiye, Yeni Çanakkale yolunda Çanakkale Zaferinin 100.yılında ve 2023 hedefleri doğrultusunda önümüzdeki 4 yılda yapılacak yatırımların geçtiğimiz 40 yıla bedel olacağını söyledi.

Kaşdemir’in açıklamaları şöyle;

"AK Parti bugüne kadar yapmış olduğu icraatler ve siyaset hayatında katmış olduğu değerlerle tarih yazmaktadır. Partimiz aday adaylığı sürecini adeta bir bayram, bir şölen havasında yaşamıştır. Ülke genelindeki 6223 aday adaylığı başvurusu da bunun açık göstergesidir. Bu tablo Çanakkale’de de değişmemiştir, 32 aday adayı partimize başvurmuş ve her biri ayrı renk, değer katmıştır. Ben bu kardeşlerimize, abilerimize çok teşekkür ediyorum. Aday adalarımız davaya olan inançlarını maddi, manevi fedakarlıkta bulunarak yaklaşık 2 ay gibi bir süre gece, gündüz demeden çalışmıştırlar.

Ben inanıyorum aday adayı hiçbir dava arkadaşımız aday gösterilmediği için küsmemiştir, dava kardeşlerimizin açıklamaları da bunu göstermektedir. Bu vefayı diğer partilerde göremezsiniz, bakın diğer partilerde, listeler açıklandıktan sonra istifalar oldu, bizde böyle şeylere yer yok.

            Aday adaylığı sürecinin sonunda partimiz şahsıma teveccüh göstererek 25.dönemde de milletvekilli olmanın yolunu açmıştır. Şahsıma gösterilen bu teveccühe layık olacağımdan kimsenin zerre şüphesi olmasın. Bu davayı bir adım daha ileriye taşımak için Yeni Türkiye, Yeni Çanakkale için önümüzdeki dönemde çok önemli işlere imza atacağız, bizde bu kudret, bu akıl var.

Yeni Türkiye, Yeni Çanakkale yolunda Çanakkale Zaferimizin 100.yılında ve 2023 hedefleri doğrultusunda kaybedecek bir dakikamız bile yoktur. Tüm Türkiye, hatta dünya yeni dönemde Çanakkale’nin adını çok daha sık duyacaktır. Çünkü Çanakkale artık kabuğunu kırmış ve önemli bir merkez haline gelmiştir. Çanakkale’de önümüzdeki 4 yılda yapılacak olanlar, geçtiğimiz 40 yıla bedel yatırımlar olacaktır. Hep birlikte bu süreci yaşayacağız.

Partimiz 7 Haziran akşamı Allah’ın izniyle daha önce örneği olmayan şekilde 4.defa iktidara gelecek ve iki kişiden birisinin oyunu alacaktır. Partimizin oylarında bir düşüş olmayacak, aksine yenilenen AK Parti kadrolarıyla, güçlü teşkilatlarımızla yeniden tek başına, güçlü bir iktidarla bu millete hizmet edeceğiz. Bu durum felaket senaryoları yazan, bu millete operasyon çekmiş parelel yapıyı ve diğer nifak tohumu ekmeye çalışan gurupları bir hayli üzecektir. Ama Türk Milleti artık bu felaket senaryolarına prim vermemekte ve milletin partisi AK Partiye sahip çıkmaktadır.

Bu durum Çanakkale’de de farklı olmayacaktır, Çanakkale’nin evladı kardeşimiz Bülent Turan’la, kadın kolları başkanlığımızı yapmış Jülide İskenderoğlu’ya, Çan’dan abimiz Sebahattim Güner’le, usta siyasetçimiz, Mehmet Daniş’le, Müjdat Kuşku’yla, eskimeyen teşkilatlarımızla bu davaya gönül vermiş yediden yetmiş tüm neferlerimizle ayak basmadığımız yer bırakmayacağız  ve Yeni Çanakakle’yi anlatacağız, yeni Çanakkale’yi inşaa edeceğiz. Bizi itibarsızlaştırmaya çalışan, değerler üzerinden siyaset yapmayacağız. Laf üretmeyeceğiz, yaptıklarımızı referans gösterip, yapacaklarımızı anlatacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.