Muharrem Erkek Ekibinden Cazip Teklif

Siyaset 11.10.2023 - 11:34, Güncelleme: 11.10.2023 - 11:34
 

Muharrem Erkek Ekibinden Cazip Teklif

"Muharrem Erkek ve Ekibi, CHP İl Kongresinde Birleşme Vaadiyle Öne Çıkıyor! Rakip Özgür Şimşek, Sistem Karşısında Zorlu Bir Mücadele Verecek. Parti İçi Kavgalar ve Bölünmeler Gündemde."
Kerem İriç yazdı; "Muharrem Erkek Ekibinden Cazip Teklif CHP’ye dair de birkaç şey söyleyeyim. CHP İl Kongresi 15 Ekim’de yapılacak. İki aday yarışacak bir tarafta Remzi Yiğit, Muharrem Erkek ve İsmet Güneşhan’ın arkasında olduğu “sistemin adayı” Levent Gürbüz diğer tarafta ise herhangi bir grubun ya da sistemin adamı olmayan CHP’nin adayı Özgür Şimşek’in. Şimşek'in sisteme karşı kazanması bir hayli zor. Çünkü sistem kendileriyle birlikte olacağına söz verenlere “rant, koltuk, imtiyaz” tanıyacağını karşılarında olanlara ise adeta yaşam hakkı tanımayacaklarını açık açık söylüyor. Peki Özgür Şimşek’in elinde ne var? Şimşek partideki kavgaları, bölünmeleri bitirmek istediğini bunun CHP’ye bırakın kazandırmasını elinde olanı bile kaybettirdiğini söylüyor. Hatırlayın, İl Genel Meclisinde ilk defa CHP çoğunluğu sağladı ve başkanlık koltuğunda bir CHP’li oturdu. Fakat parti içindeki kavgalar sebebiyle ellerinde olan çoğunluğu trajik şekilde AK Partiye ettiler. Kimin eli güçlü diye sorarsanız tabi ki “rant, koltuk, imtiyaz” dağıtanların…”
"Muharrem Erkek ve Ekibi, CHP İl Kongresinde Birleşme Vaadiyle Öne Çıkıyor! Rakip Özgür Şimşek, Sistem Karşısında Zorlu Bir Mücadele Verecek. Parti İçi Kavgalar ve Bölünmeler Gündemde."

Kerem İriç yazdı;

" Muharrem Erkek Ekibinden Cazip Teklif

CHP’ye dair de birkaç şey söyleyeyim. CHP İl Kongresi 15 Ekim’de yapılacak. İki aday yarışacak bir tarafta Remzi Yiğit, Muharrem Erkek ve İsmet Güneşhan’ın arkasında olduğu “sistemin adayı”  Levent Gürbüz diğer tarafta ise herhangi bir grubun ya da sistemin adamı olmayan CHP’nin adayı Özgür Şimşek’in. Şimşek'in sisteme karşı kazanması bir hayli zor. Çünkü sistem kendileriyle birlikte olacağına söz verenlere “rant, koltuk, imtiyaz” tanıyacağını karşılarında olanlara ise adeta yaşam hakkı tanımayacaklarını açık açık söylüyor.

Peki Özgür Şimşek’in elinde ne var? Şimşek partideki kavgaları, bölünmeleri bitirmek istediğini bunun CHP’ye bırakın kazandırmasını elinde olanı bile kaybettirdiğini söylüyor. Hatırlayın, İl Genel Meclisinde ilk defa CHP çoğunluğu sağladı ve başkanlık koltuğunda bir CHP’li oturdu. Fakat parti içindeki kavgalar sebebiyle ellerinde olan çoğunluğu trajik şekilde AK Partiye ettiler. Kimin eli güçlü diye sorarsanız tabi ki “rant, koltuk, imtiyaz” dağıtanların…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.