MHP İl Başkanı Pınar, CHP li Mutan a Çaktı

Siyaset 26.05.2017 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

MHP İl Başkanı Pınar, CHP li Mutan a Çaktı

MHP Çanakkale İl Başkanlığı 12. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Hakan Pınar 210 oy alarak atandığı MHP İl başkanlığı görevine bu sefer seçilerek geldi. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın toplantısında ‘MHP bitti’ diye konuşan Kepez’in CHP’li Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’a, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, söz verdiği gibi kongre salonundan cevap verdi. Başkan Mutan’ın “Milliyetçi Hareketçi Partisi bitti” değerlendirmesine “Şimdi meşgulüm kongre telaşım var. Sana kongre salonunda cevap vereceğim” diyerek zaman veren MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, kendisini CHP’ye davet etmesine de sert bir şekilde karşılık verdi.
Türkan Saylan Sosyal Tesisleri nde düzenlenen genel kurula, MHP İstanbulMilletvekili Arzu Erdem, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, MHP İl Başkan Adayları Ufuk Yalçın ve Abdülaziz Asan, partililer ve vatandaşlar katıldı.. Seçime katılanlara teşekkür eden Pınar, "Hepinizin yüreği var olsun. Bu kongrede matematiksel olarak Hakan Pınar kazandı görünmekte ancak kazanan her birinizin o koca yüreğidir. Eğer Ufuk başkan ya da Abdülaziz başkan kazansaydı emirlerinde çalışmaya hazırım demiştim. Ben her iki değerli başkan adayına da MHP için çalışmayı öneriyorum." dedi.Bizi bu CHP’ye mi Davet Ediyorsun?Pazar günü kongrede yaptığı coşkulu adaylık konuşmasında “Milliyetçi Hareketçi Partisi bitti” söylemine Başkan Pınar, “Ben bu salonda çok farklı bir şey görüyorum. Bu salon iman ve ülkü devleriyle dolu… Sayın Mutan bak bu salona bitmiş mi bitmemiş mi, gör” diye cevap verdi.MHP’li Pınar, ayrıca CHP’li Mutan’ın kendisini partisine davet etmesine de sert cevap verdi. Pınar, “Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu, Cumhuriyet’ten bile eski, 9 Eylül 1923’te kurulan Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik ve Devletçilik ukteleriyle kurulan Cumhuriyet Halk Partisi nasıl bir parti haline gelmiş” diyerek salondakilere Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’li Milletvekillerinin ses kayıtlarını dinletti. Genel Başkanın Yerel yönetimlere özerklik söylemlerinin yer aldığı ses kayıtlarının ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na sert eleştirilerde bulundu. “Ey Mutan” diye seslenen Başkan Pınar, sesini yükselterek “Bizi bu CHP’ye mi davet ediyorsun?” dedi.Sizinle Yürümemiz Mümkün DeğilÖte yandan konuşmasında referandum sürecinde ‘Evet’ için ortak hareket ettikleri AK Parti ile birlikte seçimlerde beraber yürümenin imkansız olduğunu ve ortak aday göstermeyeceklerini kesin bir şekilde ifade eden Başkan Pınar, talep edilen Kepez Beldesi’nde de AK Parti adayını desteklemeyeceklerini vurguladı. Pınar, “Referandumda tıkanan sistemi çözmek, Büyük Türkiye idealine ulaşmak, 2019’da Milliyetçi Türkiye ve Ülkücü Cumhurbaşkanı seçme kararına ‘evet’ dedik. Biz sizinle aynı yolda yürüyemeyiz. Böyle bir şey mümkün değil. Siz önce bu Milletten helallik alacaksınız. Helallik almadan sizinle bizim yürümemiz mümkün değil. Bunu aklınızdan çıkartın.” dedi.Referandumda birlikte hareket ettiklerini, ardından sağ paydaşların bir araya gelmesiyle Kent Konseyi’nde malum yapıyı yıktıklarını belirten Pınar, Kepez’de de birlikte çalışmak isteyen AK Parti’ye cevaben “Ona da tamam. Gelin hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi adayını destekleyin Kepez’de… Sağ birliktelik sağlansın. Aklımızı karıştırmayın. Kafamızı karıştırmayın. MHP bitti gibi zırvalarla bu temiz, saf insanların yüreği ve aklıyla oynamayın” dedi.    
MHP Çanakkale İl Başkanlığı 12. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Hakan Pınar 210 oy alarak atandığı MHP İl başkanlığı görevine bu sefer seçilerek geldi. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın toplantısında ‘MHP bitti’ diye konuşan Kepez’in CHP’li Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’a, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, söz verdiği gibi kongre salonundan cevap verdi. Başkan Mutan’ın “Milliyetçi Hareketçi Partisi bitti” değerlendirmesine “Şimdi meşgulüm kongre telaşım var. Sana kongre salonunda cevap vereceğim” diyerek zaman veren MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, kendisini CHP’ye davet etmesine de sert bir şekilde karşılık verdi.

Türkan Saylan Sosyal Tesisleri nde düzenlenen genel kurula, MHP İstanbulMilletvekili Arzu Erdem, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, MHP İl Başkan Adayları Ufuk Yalçın ve Abdülaziz Asan, partililer ve vatandaşlar katıldı..
Seçime katılanlara teşekkür eden Pınar, "Hepinizin yüreği var olsun. Bu kongrede matematiksel olarak Hakan Pınar kazandı görünmekte ancak kazanan her birinizin o koca yüreğidir. Eğer Ufuk başkan ya da Abdülaziz başkan kazansaydı emirlerinde çalışmaya hazırım demiştim. Ben her iki değerli başkan adayına da MHP için çalışmayı öneriyorum." dedi.

Bizi bu CHP’ye mi Davet Ediyorsun?

Pazar günü kongrede yaptığı coşkulu adaylık konuşmasında “Milliyetçi Hareketçi Partisi bitti” söylemine Başkan Pınar, “Ben bu salonda çok farklı bir şey görüyorum. Bu salon iman ve ülkü devleriyle dolu… Sayın Mutan bak bu salona bitmiş mi bitmemiş mi, gör” diye cevap verdi.

MHP’li Pınar, ayrıca CHP’li Mutan’ın kendisini partisine davet etmesine de sert cevap verdi. Pınar, “Ulu Önder Atatürk’ün kurduğu, Cumhuriyet’ten bile eski, 9 Eylül 1923’te kurulan Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik ve Devletçilik ukteleriyle kurulan Cumhuriyet Halk Partisi nasıl bir parti haline gelmiş” diyerek salondakilere Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’li Milletvekillerinin ses kayıtlarını dinletti. Genel Başkanın Yerel yönetimlere özerklik söylemlerinin yer aldığı ses kayıtlarının ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na sert eleştirilerde bulundu. “Ey Mutan” diye seslenen Başkan Pınar, sesini yükselterek “Bizi bu CHP’ye mi davet ediyorsun?” dedi.

Sizinle Yürümemiz Mümkün Değil

Öte yandan konuşmasında referandum sürecinde ‘Evet’ için ortak hareket ettikleri AK Parti ile birlikte seçimlerde beraber yürümenin imkansız olduğunu ve ortak aday göstermeyeceklerini kesin bir şekilde ifade eden Başkan Pınar, talep edilen Kepez Beldesi’nde de AK Parti adayını desteklemeyeceklerini vurguladı. Pınar, “Referandumda tıkanan sistemi çözmek, Büyük Türkiye idealine ulaşmak, 2019’da Milliyetçi Türkiye ve Ülkücü Cumhurbaşkanı seçme kararına ‘evet’ dedik. Biz sizinle aynı yolda yürüyemeyiz. Böyle bir şey mümkün değil. Siz önce bu Milletten helallik alacaksınız. Helallik almadan sizinle bizim yürümemiz mümkün değil. Bunu aklınızdan çıkartın.” dedi.

Referandumda birlikte hareket ettiklerini, ardından sağ paydaşların bir araya gelmesiyle Kent Konseyi’nde malum yapıyı yıktıklarını belirten Pınar, Kepez’de de birlikte çalışmak isteyen AK Parti’ye cevaben “Ona da tamam. Gelin hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi adayını destekleyin Kepez’de… Sağ birliktelik sağlansın. Aklımızı karıştırmayın. Kafamızı karıştırmayın. MHP bitti gibi zırvalarla bu temiz, saf insanların yüreği ve aklıyla oynamayın” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.