Kuzucuklar Keplerini Fırlattı

Güncel 20.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Kuzucuklar Keplerini Fırlattı

Kepez Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü bünyesinde yoğun bir davetli topluluğunun katılımıyla açılan, Adile Naşit Kreş Ve Gündüz Bakım Evi ilk mezunlarını verdi.
İsmini aldığı Adile Naşit’in doğum gününde hazırlanan diploma törenine Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, meclis üyeleri, birim müdürleri, veliler ve çok sayıda Kepezli katıldı. 2016 SODEM Yerel Yönetim Ödüllerinde en iyi çocuk projesi dalında da ödül alan çiçeği burnunda kreşin, ilk yıl değerlendirmesi düzenlenen törende Başkan MUTAN, tarafından yapıldı. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, konuşmasında “ Kreşimiz Çanakkale’nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı ilk Belediye Kreşidir ve ismini sevgili Adile Naşit’ten almıştır. Kendisini bir kez daha özlem ve saygıyla anıyoruz. Kreş Ve Gündüz Bakım Evi çalışanlarına sürecek katkıları, emekleri ve yetiştirdikleri Atatürk Çocukları için teşekkür ediyorum.” dedi. Kepez Belediyesi Adile Naşit Kreş Ve Gündüz Bakım Evi verilen mezunların ardından 3 yaş grubu öğrencilerin ön kayıtlarını 20.06.2016 tarihi itibari ile başlatıyor.
Kepez Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü bünyesinde yoğun bir davetli topluluğunun katılımıyla açılan, Adile Naşit Kreş Ve Gündüz Bakım Evi ilk mezunlarını verdi.

İsmini aldığı Adile Naşit’in doğum gününde hazırlanan diploma törenine Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, meclis üyeleri, birim müdürleri, veliler ve çok sayıda Kepezli katıldı. 2016 SODEM Yerel Yönetim Ödüllerinde en iyi çocuk projesi dalında da ödül alan çiçeği burnunda kreşin, ilk yıl değerlendirmesi düzenlenen törende Başkan MUTAN, tarafından yapıldı. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk MUTAN, konuşmasında “ Kreşimiz Çanakkale’nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı ilk Belediye Kreşidir ve ismini sevgili Adile Naşit’ten almıştır. Kendisini bir kez daha özlem ve saygıyla anıyoruz. Kreş Ve Gündüz Bakım Evi çalışanlarına sürecek katkıları, emekleri ve yetiştirdikleri Atatürk Çocukları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Kepez Belediyesi Adile Naşit Kreş Ve Gündüz Bakım Evi verilen mezunların ardından 3 yaş grubu öğrencilerin ön kayıtlarını 20.06.2016 tarihi itibari ile başlatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.