Kepezli Balıkçılar Rahatlıyor, Aksu'dan Sorunlara Kalıcı Çözüm

Siyaset 25.03.2024 - 16:45, Güncelleme: 25.03.2024 - 16:45
 

Kepezli Balıkçılar Rahatlıyor, Aksu'dan Sorunlara Kalıcı Çözüm

AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Cüneyt Aksu, Kepezli balıkçı esnafı ile bir araya geldi ve Balıkçı Barınağı ile alan düzenlemesi projesini anlattı.
Aksu, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada, uzun yıllardır balıkçı barınağı sorununun esnafın boynunu büktüğünü belirtti. Her kuvvetli yağışta Kepez deresinin taşarak esnafın ekmek teknelerine zarar verdiğini ifade etti. Aksu, bu konunun hassasiyetini bildiklerini ve DSİ ile esnafdan oluşan bir ekip ile projeyi hazırladıklarını belirtti. Bu alanda balıkçıların yararlanacağı çekek alanı, balık satış reyonları, buzhaneler, sosyal donatı alanı ile bir lokali esnafa kazandıracaklarını ifade etti. Aksu, sadece Kepezli balıkçıların değil, çevre esnafının da buradan faydalanacağını belirtti. Kendilerinin rantla işi olmadığını, Kepez halkının menfaatine olacak her projenin hayal ürünü olmadığını, işinin uzmanı kadrolarca hazırlandığını ifade etti. Aksu, balıkçı barınağı projesini anlattıklarını, taleplerini yerinde dinlediklerini ve esnafın yapılacak olan projeyi heyecanla beklediklerini dile getirdiklerini belirtti. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Cüneyt Aksu, Kepezli balıkçı esnafı ile bir araya geldi ve Balıkçı Barınağı ile alan düzenlemesi projesini anlattı.

Aksu, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada, uzun yıllardır balıkçı barınağı sorununun esnafın boynunu büktüğünü belirtti. Her kuvvetli yağışta Kepez deresinin taşarak esnafın ekmek teknelerine zarar verdiğini ifade etti.

Aksu, bu konunun hassasiyetini bildiklerini ve DSİ ile esnafdan oluşan bir ekip ile projeyi hazırladıklarını belirtti. Bu alanda balıkçıların yararlanacağı çekek alanı, balık satış reyonları, buzhaneler, sosyal donatı alanı ile bir lokali esnafa kazandıracaklarını ifade etti.

Aksu, sadece Kepezli balıkçıların değil, çevre esnafının da buradan faydalanacağını belirtti. Kendilerinin rantla işi olmadığını, Kepez halkının menfaatine olacak her projenin hayal ürünü olmadığını, işinin uzmanı kadrolarca hazırlandığını ifade etti.

Aksu, balıkçı barınağı projesini anlattıklarını, taleplerini yerinde dinlediklerini ve esnafın yapılacak olan projeyi heyecanla beklediklerini dile getirdiklerini belirtti. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.