Kepez, Antalya Plajlarını Kıskandırıyor

Güncel 13.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Kepez, Antalya Plajlarını Kıskandırıyor

Kepez Belediyesi Halk Plajı Mavi Bayrağına kavuştu. Mavi Bayrak göndere çekimi törenine protokolün yanı sıra, çok sayıda vatandaş katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Bülent ÖZ, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Yönetimi, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis üyesi Hasan GÜRBÜZ,  Cumhuriyet Halk Partisi Ayvacık İlçe Başkanı Mesut BAYRAM, Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir ÖZEREN, Eceabat İlçe Başkanı Muzaffer ÖVÜN, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin hazır bulunduğu törende; Türkiye Çevre Eğitimi Vakfı Mavi Bayrak Programı Kuzey Ege İlleri Koordinatörü Doğan KARATAŞ İspanya’dan sonra Türkiye’nin en çok mavi bayrağa sahip olduğunu ve birkaç yıl içinde birinci olacaklarına inandığını belertirken, mavi bayrağın sadece suyun temizliğine verilmediğini, bunun yanında 33 kriterin yerine getirilmesi gerektiğine değindi. Kepezime Hayırlı Olsun Başkan Mutan “ Geçen yıl mavi bayrak için müracaatımızı yapmıştık sıkı çalışmalarımız sonucunda gerekli olan 33 kriteri yerine getirdik. Bu gün burada mavi bayrağımızı göndere çekiyoruz.  Bu bayrağı Uluslararası bir kuruluş verdiğinden her yıl kontrolleri yapılıyor ve bayrak bir yıl olarak teslim ediliyor. Biz şartlara uymaya devam edeceğiz. Bu bayrağın alınmasında yapılan çalışmalarda emeği geçen hiçbir çalışanımı ayırt etmeden hepsine çok teşekkür ediyorum. Kepez’ime hayırlı olsun” dedi.
Kepez Belediyesi Halk Plajı Mavi Bayrağına kavuştu. Mavi Bayrak göndere çekimi törenine protokolün yanı sıra, çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Bülent ÖZ, Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Yönetimi, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa ÖZACAR, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis üyesi Hasan GÜRBÜZ,  Cumhuriyet Halk Partisi Ayvacık İlçe Başkanı Mesut BAYRAM, Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir ÖZEREN, Eceabat İlçe Başkanı Muzaffer ÖVÜN, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin hazır bulunduğu törende; Türkiye Çevre Eğitimi Vakfı Mavi Bayrak Programı Kuzey Ege İlleri Koordinatörü Doğan KARATAŞ İspanya’dan sonra Türkiye’nin en çok mavi bayrağa sahip olduğunu ve birkaç yıl içinde birinci olacaklarına inandığını belertirken, mavi bayrağın sadece suyun temizliğine verilmediğini, bunun yanında 33 kriterin yerine getirilmesi gerektiğine değindi.

Kepezime Hayırlı Olsun

Başkan Mutan “ Geçen yıl mavi bayrak için müracaatımızı yapmıştık sıkı çalışmalarımız sonucunda gerekli olan 33 kriteri yerine getirdik. Bu gün burada mavi bayrağımızı göndere çekiyoruz.  Bu bayrağı Uluslararası bir kuruluş verdiğinden her yıl kontrolleri yapılıyor ve bayrak bir yıl olarak teslim ediliyor. Biz şartlara uymaya devam edeceğiz. Bu bayrağın alınmasında yapılan çalışmalarda emeği geçen hiçbir çalışanımı ayırt etmeden hepsine çok teşekkür ediyorum. Kepez’ime hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.