Hedefimiz, CHP’yi Geçerek Birinci Parti Olmak

Siyaset 31.10.2022 - 13:47, Güncelleme: 31.10.2022 - 13:47
 

Hedefimiz, CHP’yi Geçerek Birinci Parti Olmak

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, “Çanakkale’de uzun yıllardır siyaset yapıyorum. Artık yereldeki tecrübemi Ankara’ya taşımak istiyorum” diyerek milletvekili olma isteğini dile getirdi. Uz, partisinin oylarının arttığını ifade ederek, “İYİ Parti, yüzde 27 oy oranı ile Çanakkale merkezde ikinci parti konumuna yükselmiştir. İlçe kongrelerinin ardından hedefimiz birinci parti olmak.”
Beraberindeki parti yöneticileriyle, bugün basın mensuplarının karşısına çıkan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, partisinin Çanakkale’de yüzde 27’lik oy oranına ulaştığını ve kentteki ikinci parti haline geldiğini kaydetti. 2018 yılındaki seçimlerde Çanakkale’de yüzde 17 oy alıp milletvekili seçilmesine rağmen, yurtdışından gelen oylar neticesinde vekilliği kaybettiğinin altını çizen Uz, “ORC firmasının Çanakkale sonuçlarında oyumuzun yüzde 27’ye ulaştığını görüyoruz. 2018 seçimlerinde yüzde 17 olan oyumuz ile milletvekili seçilmiştik. Akabinde yurtdışı oyları geldiğinde milletvekilliğini kaybettik. İYİ Parti, yüzde 27 oy oranı ile Çanakkale merkezde ikinci parti konumuna yükselmiştir. İlçe kongrelerinin ardından hedefimiz birinci parti olmak” dedi. İYİ Parti’li Uz, 2023 seçimlerinde milletvekili seçilerek Çanakkale’yi Ankara’da temsil etmek istediğini vurgulayarak, “2018 seçimlerinde yurtdışı oyları ile kaybettik ama Çanakkale il genelinde yaptığımız tüm ziyaretlerde vatandaşlarımız ‘sayın vekilim’ yakıştırmasında bulunup teveccüh gösteriyorlar. Bu çok gurur veriyor. Çanakkale’de uzun yıllardır siyaset yapıyorum. Artık yereldeki tecrübemi Ankara’ya taşımak istiyorum. Çanakkale’ye nasıl hizmet edilir, bir de biz gösterelim arzusundayız. Takdir elbette genel merkezimizin, genel başkanımızındır” diye konuştu. “Millet İttifakının 3 milletvekili, Cumhur İttifakı’nın 1 milletvekili” Bu dönem millet ittifakının üç milletvekili, Cumhur İttifakı’nın bir milletvekili olduğu, görülüyor. “Üye sayısını %76 ile Çanakkale’de en çok arttıran partiyiz” Biz düştüğümüz yerden kalkarız diye düşünüyorum. Biz başladığımızdan günümüze, birçok arkadaşımız partimize katılım sağlıyorlar. Tekrar milletin teveccühünün, demokrasinin işlemesi adına doğru buluyoruz. Üye sayısını %76 ile Çanakkale’de en çok arttıran partiyiz. Seçim atmosferine girince insanlar, ekonomi nefes alacak, çiftçi ekebileceğiz diye baktığında bu oranın artacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, “Çanakkale’de uzun yıllardır siyaset yapıyorum. Artık yereldeki tecrübemi Ankara’ya taşımak istiyorum” diyerek milletvekili olma isteğini dile getirdi. Uz, partisinin oylarının arttığını ifade ederek, “İYİ Parti, yüzde 27 oy oranı ile Çanakkale merkezde ikinci parti konumuna yükselmiştir. İlçe kongrelerinin ardından hedefimiz birinci parti olmak.”

Beraberindeki parti yöneticileriyle, bugün basın mensuplarının karşısına çıkan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, partisinin Çanakkale’de yüzde 27’lik oy oranına ulaştığını ve kentteki ikinci parti haline geldiğini kaydetti.

2018 yılındaki seçimlerde Çanakkale’de yüzde 17 oy alıp milletvekili seçilmesine rağmen, yurtdışından gelen oylar neticesinde vekilliği kaybettiğinin altını çizen Uz, “ORC firmasının Çanakkale sonuçlarında oyumuzun yüzde 27’ye ulaştığını görüyoruz. 2018 seçimlerinde yüzde 17 olan oyumuz ile milletvekili seçilmiştik. Akabinde yurtdışı oyları geldiğinde milletvekilliğini kaybettik. İYİ Parti, yüzde 27 oy oranı ile Çanakkale merkezde ikinci parti konumuna yükselmiştir. İlçe kongrelerinin ardından hedefimiz birinci parti olmak” dedi.

İYİ Parti’li Uz, 2023 seçimlerinde milletvekili seçilerek Çanakkale’yi Ankara’da temsil etmek istediğini vurgulayarak, “2018 seçimlerinde yurtdışı oyları ile kaybettik ama Çanakkale il genelinde yaptığımız tüm ziyaretlerde vatandaşlarımız ‘sayın vekilim’ yakıştırmasında bulunup teveccüh gösteriyorlar. Bu çok gurur veriyor. Çanakkale’de uzun yıllardır siyaset yapıyorum. Artık yereldeki tecrübemi Ankara’ya taşımak istiyorum. Çanakkale’ye nasıl hizmet edilir, bir de biz gösterelim arzusundayız. Takdir elbette genel merkezimizin, genel başkanımızındır” diye konuştu.

“Millet İttifakının 3 milletvekili, Cumhur İttifakı’nın 1 milletvekili”

Bu dönem millet ittifakının üç milletvekili, Cumhur İttifakı’nın bir milletvekili olduğu, görülüyor.

“Üye sayısını %76 ile Çanakkale’de en çok arttıran partiyiz”

Biz düştüğümüz yerden kalkarız diye düşünüyorum. Biz başladığımızdan günümüze, birçok arkadaşımız partimize katılım sağlıyorlar. Tekrar milletin teveccühünün, demokrasinin işlemesi adına doğru buluyoruz. Üye sayısını %76 ile Çanakkale’de en çok arttıran partiyiz. Seçim atmosferine girince insanlar, ekonomi nefes alacak, çiftçi ekebileceğiz diye baktığında bu oranın artacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.