Siyaset Bilimci R. Onur Erim, Konferans İçin ÇOMÜ’ye Geliyor
Siyaset Bilimci R. Onur Erim, Konferans İçin ÇOMÜ’ye Geliyor
Yazdığı ˮCumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” adlı kitabıyla gündem oluşturan R. Onur Erim, konferans için 6 Nisanʹda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne geliyor.
Siyaset Bilimci R. Onur Erim, İşaret Yayınları’ndan çıkan “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi: Demokratik Yönetim Biçimlerine Türkiye Katkısı" adlı kitabıyla referanduma sunulan Anayasa değişikliğini ayrıntılı biçimde okurların dikkatine sundu.
Dünyadaki demokratik sistemleri ve Türkiye'de halkın onayına sunulan sistemi sade bir dille anlatan Erim, son 10 günde Ulusal TV'lerde 5 ayrı canlı yayına katıldı. (CNN TÜRK Taha Akyol, CNN TÜRK Saynur Tezel, TRT HABER Fuat Kozluklu, KANAL 24 Helin Aslan, KRT Furkan Kaya)
SİZLERİ DE BEKLİYORUZ
Tarih: 6 Nisan 2017 - Perşembe
Saat: 11:00
Yer: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi - Troia Kültür Merkezi
ONUR ERİM KİMDİR?
Siyasi seçim danışmanlığı üzerine uzmanlaşan Erim, lisans eğitimini İktisat ve Siyasal Biliminde tamamladı. Washington D.C.’de School of Political Campaign Managament Bölümünde Siyasi Seçim Kampanyaları ve Çin Pekin Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret Bölümlerinde lisansüstü eğitimi gördü.
1992 yılında Beyaz Saray’da Başkanlık Sarayı Stajyeri olarak görev aldı. 1996 yılında Clinton-Gore Başkanlık Seçim Kampanyası Etnik Seçmenler Masası’nda koordinatörlük yaptı. Moneywell Bank (ABD) Ticari Krediler Genel Müdürlüğü ve Global Capital Finance Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
ABD’de birçok Türk cemiyetinde aktif görev alan Erim, Türklerle ilgili pek çok lobicilik faaliyetinde bulundu. Erim ayrıca, T.C. Başbakanlık Yurtdışı Vatandaşlar Kurulunun kuruluş yılında seçilen en genç üye unvanına da sahip.
BİLGİ İÇİN:
Team İletişim ve Danışmanlık
Handan Şahin | handan.sahin@teamiletisim.com | 0555 882 0734
Nurcan Koç | nurcan.koc@teamiletisim.com 0530 233 2894