Gökhanʹın darbesi CHPʹyi karıştırdı

Eğitim 26.05.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Gökhanʹın darbesi CHPʹyi karıştırdı

CHPʹnin en çok sevilen isimlerinden Bülent Öz, listede yer almadı. Buna Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhanʹın sebep olduğunu belirten çok sayıdaki CHPʹli sosyal medya hesabında tepki gösterdi.
CHP'nin en çok sevilen isimlerinden Bülent Öz, listede yer almadı. Buna Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın sebep olduğunu belirten çok sayıdaki CHP'li sosyal medya hesabında tepki gösterdi.  Sıra savaşının yaşandığı CHP'nin milletvekili adayları ise şöyle oldu.  1. sırada Muharrem Erkek, 2. sırada Özgür Ceylan, 3. sırada Metin Ümit Ural ve 4. sırada ise Songül Şentürlü oldu. CHP Çanakkale'deki tek hakimi kuşkusuz Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan. CHP teşkilatlarını ele geçirmek için verdiği savaşla bir dönem kentin gündemine oturmuştu. CHP Çanakkale İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığına kendisine yakın kişileri başkan yapan Gökhan, seçim kararı alınması ile bu sefer milletvekili sıralamalarına müdahil olması ile eleştirildi. Bir çok partili sosyal medya hesaplarından Gökhan'ı ve genel merkeze gönderilen listeleri eleştirdi. VESAYET ALTINDA YAPILAN SİYASETİN KARNESİ En ağır şekilde eleştirenlerden biri ise CHP eski il başkanı Nejat Önder'in eşi Melek Önder oldu. Sosyal medya hesabında , "Ülgür Gökhan yine kendisine biât edecek kişilerin seçilmesi için il ve ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş.Ve günlerdir tabanın sesini duymazdan gelerek Ankara'ya gönderecekleri milletvekili listesini bu şekilde hazırlatmıştır.Tabanın sesine kulak vermemenin faturası ağır olacaktır." sözleri ile eleştirdi. BÜLENT ÖZ'Ü YEDİLER Gökhan'ın en çok karşı çıktığı kişi ise CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz olduğu  hep konuşuldu. Kendisine yakın olmadığı gerekçesi ile Öz'ün önünü kestiği iddia ediliyor. Adaylar listesinde Öz'un olmaması CHP'lileri kızdırdı. Birçok kişi yılın milletvekili de seçilen Öz'un listede yer almamasına tepki gösterdi.  Hatta sosyal medya resmen Öz için yıkıldı. CHP'liler tepki göstererek hatta "size oy yok" yazısını yazan bile oldu. CHP'NİN ÇANAKKALE MİLLETVEKİLLERİ ŞÖYLE Açıklanan  listede mevcut milletvekili ve Gökhan'ın adamı olarak bilinen Muharrem Erkek 1'inci sırada yer aldı. 2. sırada da yine Başkan Gökhan'ın destekledi Biga'dan Özgür Ceylan yer aldı. 3. sırada Metin Ümit Ural ve 4. sırada ise Songül Şentürlü oldu.
CHPʹnin en çok sevilen isimlerinden Bülent Öz, listede yer almadı. Buna Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhanʹın sebep olduğunu belirten çok sayıdaki CHPʹli sosyal medya hesabında tepki gösterdi.

CHP'nin en çok sevilen isimlerinden Bülent Öz, listede yer almadı. Buna Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın sebep olduğunu belirten çok sayıdaki CHP'li sosyal medya hesabında tepki gösterdi.  Sıra savaşının yaşandığı CHP'nin milletvekili adayları ise şöyle oldu.  1. sırada Muharrem Erkek, 2. sırada Özgür Ceylan, 3. sırada Metin Ümit Ural ve 4. sırada ise Songül Şentürlü oldu.

CHP Çanakkale'deki tek hakimi kuşkusuz Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan. CHP teşkilatlarını ele geçirmek için verdiği savaşla bir dönem kentin gündemine oturmuştu. CHP Çanakkale İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığına kendisine yakın kişileri başkan yapan Gökhan, seçim kararı alınması ile bu sefer milletvekili sıralamalarına müdahil olması ile eleştirildi. Bir çok partili sosyal medya hesaplarından Gökhan'ı ve genel merkeze gönderilen listeleri eleştirdi.

VESAYET ALTINDA YAPILAN SİYASETİN KARNESİ

En ağır şekilde eleştirenlerden biri ise CHP eski il başkanı Nejat Önder'in eşi Melek Önder oldu. Sosyal medya hesabında , "Ülgür Gökhan yine kendisine biât edecek kişilerin seçilmesi için il ve ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş.Ve günlerdir tabanın sesini duymazdan gelerek Ankara'ya gönderecekleri milletvekili listesini bu şekilde hazırlatmıştır.Tabanın sesine kulak vermemenin faturası ağır olacaktır." sözleri ile eleştirdi.

BÜLENT ÖZ'Ü YEDİLER

Gökhan'ın en çok karşı çıktığı kişi ise CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz olduğu  hep konuşuldu. Kendisine yakın olmadığı gerekçesi ile Öz'ün önünü kestiği iddia ediliyor. Adaylar listesinde Öz'un olmaması CHP'lileri kızdırdı. Birçok kişi yılın milletvekili de seçilen Öz'un listede yer almamasına tepki gösterdi.  Hatta sosyal medya resmen Öz için yıkıldı. CHP'liler tepki göstererek hatta "size oy yok" yazısını yazan bile oldu.

CHP'NİN ÇANAKKALE MİLLETVEKİLLERİ ŞÖYLE

Açıklanan  listede mevcut milletvekili ve Gökhan'ın adamı olarak bilinen Muharrem Erkek 1'inci sırada yer aldı. 2. sırada da yine Başkan Gökhan'ın destekledi Biga'dan Özgür Ceylan yer aldı. 3. sırada Metin Ümit Ural ve 4. sırada ise Songül Şentürlü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.