GESTAŞʹın Yeni Genel Müdürü Hızlı Başladı

Güncel 27.01.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

GESTAŞʹın Yeni Genel Müdürü Hızlı Başladı

GESTAŞ Deniz Ulaşım Genel Müdürlüğüne getirilen Volkan Uslu, göreve hızlı başladı.
Çiçeği burnunda Genel Müdür, GESTAŞ Genel Müdürlüğüne getirilmesinin hemen ardından gece yarısı yaptığı gemiz ve liman denetimlerinin yanı sıra çalışan personele yaklaşımı ile takdir topladı. Birlikte İş Yapma Zamanı ve Yerinde – Oturma – Yap – Artık  (YOYA) prensibi ile konuşulmaya başlayan GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, şimdiden Çanakkale’de adından çok söz ettireceğe benziyor. Volkan Uslu Kimdir? GESTAŞ Deniz Ulaşım’ın Yeni Genel Müdür Volkan Uslu, Çanakkale’deki eğitim hayatını 18 Mart – Milli Piyango Anadolu Lisesi ve Çanakkale Fen Lisesinde gerçekleştirdi. Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Uslu, İş hayatına üniversitede başladı. İŞ hayatına, sivil toplum kuruluşlarında yaptığı uluslararası proje koordinatörlüğü ile başlayan, ardından Devlet planlama teşkilatında Türkiye’nin en genç serbest uluslararası eğitmeni olarak çalışan Uslu;” Pepsi, Henkel ve Ülker gibi çok uluslu firmalarda çeşitli kademelerde yöneticilik görevinde bulundu. Babası Çanlı, annesi Lapsekili, eşi Ayvacıklı olan Gestaş’ın yeni genel müdürü Volkan Uslu 17 yıl sonra memleketi Çanakkale’ye hizmet için döndü.
GESTAŞ Deniz Ulaşım Genel Müdürlüğüne getirilen Volkan Uslu, göreve hızlı başladı.

Çiçeği burnunda Genel Müdür, GESTAŞ Genel Müdürlüğüne getirilmesinin hemen ardından gece yarısı yaptığı gemiz ve liman denetimlerinin yanı sıra çalışan personele yaklaşımı ile takdir topladı.

Birlikte İş Yapma Zamanı ve Yerinde – Oturma – Yap – Artık  (YOYA) prensibi ile konuşulmaya başlayan GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, şimdiden Çanakkale’de adından çok söz ettireceğe benziyor.

Volkan Uslu Kimdir?

GESTAŞ Deniz Ulaşım’ın Yeni Genel Müdür Volkan Uslu, Çanakkale’deki eğitim hayatını 18 Mart – Milli Piyango Anadolu Lisesi ve Çanakkale Fen Lisesinde gerçekleştirdi. Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Uslu, İş hayatına üniversitede başladı.

İŞ hayatına, sivil toplum kuruluşlarında yaptığı uluslararası proje koordinatörlüğü ile başlayan, ardından Devlet planlama teşkilatında Türkiye’nin en genç serbest uluslararası eğitmeni olarak çalışan Uslu;” Pepsi, Henkel ve Ülker gibi çok uluslu firmalarda çeşitli kademelerde yöneticilik görevinde bulundu.

Babası Çanlı, annesi Lapsekili, eşi Ayvacıklı olan Gestaş’ın yeni genel müdürü Volkan Uslu 17 yıl sonra memleketi Çanakkale’ye hizmet için döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.