Genel Başkan Yardımcısı Torunʹdan Çanakkale Belediyesine Övgü

Güncel 16.02.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Genel Başkan Yardımcısı Torunʹdan Çanakkale Belediyesine Övgü

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çanakkale Belediyesini ziyaret etti. Torun, son yıllarda Belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar ile birlikte kentin çok önemli gelişme kaydettiğini dile getirdi.
Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yönetim Kurulu Toplantısı için kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çanakkale Belediyesini de ziyaret etti.  Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Bülent Öz, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nejat Önder ve Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Kısa bir süre önce Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atanan Seyit Torun, ilk belediye ziyaretini de Çanakkale’de gerçekleştirmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Gökhan’a sıcak karşılamadan dolayı teşekkürlerini ileten Torun, “Sayenizde Çanakkale çok güzel, marka bir kent oldu. Şehircilik anlamında, sosyal belediyecilik anlamında, altyapı anlamında önemli bir gelişme kaydetti ve yaşanılabilir bir kent oldu. Buna katkıda bulunan herkese, başta siz olmak üzere, milletvekillerimize, Belediye Meclis Üyelerine, muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki, örnek belediyeciliğiniz diğer kentlerde de uygulama sahası bulacaktır. Biz, tüm ülkede ortak algı yaratmayı amaçlıyoruz. CHP’li Belediyelerin başarılarını ülkeye yaymayı hedefliyoruz. İnsana yapılan her şey çok önemli, çok kıymetli. Bunu da siz zaten başarıyorsunuz” diye konuştu. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan da, daha önce Ordu Belediye Başkanı olan Seyit Torun’un da başarılı bir Belediye Başkanlığı dönemi geçirdiğini belirterek, “Sosyal demokrat belediyelerin tamamında Başkanlarımız başarılı. Sizin de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmanız çok önemli. Sosyal demokrat belediyeleri halka anlatmak adına parti olarak da çalışmamız lazım” dedi. Karşılıklı sohbetle devam eden ziyaret sonunda Başkan Gökhan, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı kapsamında özel olarak üretilen asker matarası takdim etti.  
Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çanakkale Belediyesini ziyaret etti. Torun, son yıllarda Belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar ile birlikte kentin çok önemli gelişme kaydettiğini dile getirdi.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği Yönetim Kurulu Toplantısı için kente gelen Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çanakkale Belediyesini de ziyaret etti.  Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Bülent Öz, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nejat Önder ve Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Kısa bir süre önce Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atanan Seyit Torun, ilk belediye ziyaretini de Çanakkale’de gerçekleştirmekten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Başkan Gökhan’a sıcak karşılamadan dolayı teşekkürlerini ileten Torun, “Sayenizde Çanakkale çok güzel, marka bir kent oldu. Şehircilik anlamında, sosyal belediyecilik anlamında, altyapı anlamında önemli bir gelişme kaydetti ve yaşanılabilir bir kent oldu. Buna katkıda bulunan herkese, başta siz olmak üzere, milletvekillerimize, Belediye Meclis Üyelerine, muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki, örnek belediyeciliğiniz diğer kentlerde de uygulama sahası bulacaktır. Biz, tüm ülkede ortak algı yaratmayı amaçlıyoruz. CHP’li Belediyelerin başarılarını ülkeye yaymayı hedefliyoruz. İnsana yapılan her şey çok önemli, çok kıymetli. Bunu da siz zaten başarıyorsunuz” diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gökhan da, daha önce Ordu Belediye Başkanı olan Seyit Torun’un da başarılı bir Belediye Başkanlığı dönemi geçirdiğini belirterek, “Sosyal demokrat belediyelerin tamamında Başkanlarımız başarılı. Sizin de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmanız çok önemli. Sosyal demokrat belediyeleri halka anlatmak adına parti olarak da çalışmamız lazım” dedi.

Karşılıklı sohbetle devam eden ziyaret sonunda Başkan Gökhan, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı kapsamında özel olarak üretilen asker matarası takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.