Gelibolu Yarımadası’nda Yangın Kontrol Altına Alındı

Güncel 09.07.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Gelibolu Yarımadası’nda Yangın Kontrol Altına Alındı

Çanakkale Gelibolu Yarımadası’nda ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Çanakkale ili Gelibolu Yarımadası Eceabat ilçesi Kabatepe mevkiinde çıkan yangın havadan 4 helikopter, karadan ise çok sayıda arazöz ile alevlere yapılan müdahale sonucu kontrol altına alındı.   İlk belirlemelere göre yangından zarar gören alanın 10 dönüm olduğu belirtildi. Bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor. Çanakkale Valiliği, Eceabat’ta meydana gelen orman yangınının kontrol altına alındığını, yangında 1 hektar alanın zarar gördüğünü açıkladı. Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, "Çanakkale ili Eceabat ilçesi Kabatepe mevkiinde saat 14.52’de çıkan orman yangınına saat 14.57’de müdahale edilmiştir. Müdahaleye 11 arazöz, 5 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı, 5 helikopter, 13 teknik eleman, 75 işçi, 35 mükellef ile müdahale edilmiş olup kontrol altında soğutma devam etmektedir. Yaklaşık 1 Hektar orman alanı yanmış olup. Yangın şehitliklere uzak bir noktada ve kamp alanlarının dışında meydana gelmiştir" denildi.
Çanakkale Gelibolu Yarımadası’nda ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çanakkale ili Gelibolu Yarımadası Eceabat ilçesi Kabatepe mevkiinde çıkan yangın havadan 4 helikopter, karadan ise çok sayıda arazöz ile alevlere yapılan müdahale sonucu kontrol altına alındı.

 

İlk belirlemelere göre yangından zarar gören alanın 10 dönüm olduğu belirtildi. Bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Çanakkale Valiliği, Eceabat’ta meydana gelen orman yangınının kontrol altına alındığını, yangında 1 hektar alanın zarar gördüğünü açıkladı. Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, "Çanakkale ili Eceabat ilçesi Kabatepe mevkiinde saat 14.52’de çıkan orman yangınına saat 14.57’de müdahale edilmiştir.

Müdahaleye 11 arazöz, 5 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı, 5 helikopter, 13 teknik eleman, 75 işçi, 35 mükellef ile müdahale edilmiş olup kontrol altında soğutma devam etmektedir. Yaklaşık 1 Hektar orman alanı yanmış olup. Yangın şehitliklere uzak bir noktada ve kamp alanlarının dışında meydana gelmiştir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.