Fahri Atakoğlu Kilitbahir Kalesi'nde Sevenleri İle Buluştu

Yaşam 19.09.2022 - 21:05, Güncelleme: 19.09.2022 - 21:05
 

Fahri Atakoğlu Kilitbahir Kalesi'nde Sevenleri İle Buluştu

Fahri Atakoğlu Troya Kültür Yolu Festivali kapsamında Kilitbahir Kalesi'nde konser verdi.
Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen Troya Kültür Yolu Festivali etkinlikleri devam ediyor. Pazar akşamı saat 21.00'de Kilitbahir Kalesi'nde bir buçuk saatlik konser veren Fahhri Atakoğlu dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Tarihi Kale ile müziğin buluşması hem göze hem kulağa hitap etti. Konsere; Ak Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Jülide İskenderoğlu, Tarihi Alan Başkanı Sayın İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Sayın Mustafa Çiftçiler, Eceabat protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Fahri Atakoğlu Troya Kültür Yolu Festivali kapsamında Kilitbahir Kalesi'nde konser verdi.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen Troya Kültür Yolu Festivali etkinlikleri devam ediyor. Pazar akşamı saat 21.00'de Kilitbahir Kalesi'nde bir buçuk saatlik konser veren Fahhri Atakoğlu dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Tarihi Kale ile müziğin buluşması hem göze hem kulağa hitap etti.

Konsere; Ak Parti Çanakkale Milletvekili Sayın Jülide İskenderoğlu, Tarihi Alan Başkanı Sayın İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Sayın Mustafa Çiftçiler, Eceabat protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.