CHP’li Öz’den AK Partili Vekillere Ziyaret

Güncel 30.11.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

CHP’li Öz’den AK Partili Vekillere Ziyaret

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, AK Parti Çanakkale Milletvekili, Grup Başkanvekili Bülent Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Çanakkale’nin iki Bülent’i Çanakkale için ne yapılması gerekiyorsa birlikte hareket ederek hizmetin siyasete mahkum edilmemesi mesajını verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turan; “CHP’li Vekilimiz Sayın Bülent Öz’e bu nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz. Parti ayrımı gözetmeksizin Çanakkale için el ele vererek hizmetlerin yatırımların takipçisi olacağımızın garantisini veriyoruz ve kapımızın her zaman açık olduğunun bilinmesini istiyoruz” dedi. CHP Milletvekili Bülent Öz bu ziyaretinin ardından AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’i de odasında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, AK Parti Çanakkale Milletvekili, Grup Başkanvekili Bülent Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Çanakkale’nin iki Bülent’i Çanakkale için ne yapılması gerekiyorsa birlikte hareket ederek hizmetin siyasete mahkum edilmemesi mesajını verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turan; “CHP’li Vekilimiz Sayın Bülent Öz’e bu nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz. Parti ayrımı gözetmeksizin Çanakkale için el ele vererek hizmetlerin yatırımların takipçisi olacağımızın garantisini veriyoruz ve kapımızın her zaman açık olduğunun bilinmesini istiyoruz” dedi.

CHP Milletvekili Bülent Öz bu ziyaretinin ardından AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’i de odasında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.