CHP’li Kepez Belediyesine, AK Partili Turan’dan Destek

Güncel 22.03.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

CHP’li Kepez Belediyesine, AK Partili Turan’dan Destek

Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’dan talebiyle Kepez Beldesi’nde bulunan mülkiyeti Hazineye ait olan arsanın Pazar Yeri ve sosyal tesis alanı olarak kullanılmak üzere tahsisi Başbakanlık tarafından onaylandı.
Kepez Belediyesi’nin Eylül 2014’de Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü’ne tahsis talebiyle başlayan süreç AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’ın devreye girip ilgili kurumlarla görüşmesinin ardından sonuca ulaştı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan “Kepez’in ihtiyacı olan Pazar yerinin yapımı için belediyemizin bir tahsis talebi olmuştu. Talep yazısının hızlandırılması için ilgili kurumlarla görüşmemizi gerçekleştirmiştik. 2014 yılında başlayan sürecin olumlu bir neticeye ulaşması güzel bir haber. Umarım Kepez Belediyesi de işlemler tamamlandıktan hemen sonra çalışmalara bir an evvel başlar ve en kısa zamanda güzel bir tesisi Kepez halkına kazandırmış oluruz” dedi. Turan, “Hizmet üretirken önceliğimiz parti değil milletimizdir. Aslolan Çanakkalemizdir, Çanakkaleli vatandaşımızdır. Aynı anlayışla Çanakkale’yi bir bütün olarak ele alıp hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Daha önce de CHP’li Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar Gökbüet Su Birliği’nin tüzük değişikliği işlemlerinin hızlanması için Turan’dan talepte bulunmuş, Turan’ın kurumlarla görüşmesinin ardından süreç hızlanmış ve olumlu sonuçlanmıştı. Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan da Hamidiye Mahallesi Su ve Kanalizasyon projesinin SUKAP kapsamına alınması için Turan’a durumu anlatmış Turan’ın devreye girmesiyle olumlu sonuç alınmış, projenin ihale süreci başlamıştır.
Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın AK Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’dan talebiyle Kepez Beldesi’nde bulunan mülkiyeti Hazineye ait olan arsanın Pazar Yeri ve sosyal tesis alanı olarak kullanılmak üzere tahsisi Başbakanlık tarafından onaylandı.

Kepez Belediyesi’nin Eylül 2014’de Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü’ne tahsis talebiyle başlayan süreç AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan’ın devreye girip ilgili kurumlarla görüşmesinin ardından sonuca ulaştı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan “Kepez’in ihtiyacı olan Pazar yerinin yapımı için belediyemizin bir tahsis talebi olmuştu. Talep yazısının hızlandırılması için ilgili kurumlarla görüşmemizi gerçekleştirmiştik. 2014 yılında başlayan sürecin olumlu bir neticeye ulaşması güzel bir haber. Umarım Kepez Belediyesi de işlemler tamamlandıktan hemen sonra çalışmalara bir an evvel başlar ve en kısa zamanda güzel bir tesisi Kepez halkına kazandırmış oluruz” dedi.

Turan, “Hizmet üretirken önceliğimiz parti değil milletimizdir. Aslolan Çanakkalemizdir, Çanakkaleli vatandaşımızdır. Aynı anlayışla Çanakkale’yi bir bütün olarak ele alıp hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Daha önce de CHP’li Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar Gökbüet Su Birliği’nin tüzük değişikliği işlemlerinin hızlanması için Turan’dan talepte bulunmuş, Turan’ın kurumlarla görüşmesinin ardından süreç hızlanmış ve olumlu sonuçlanmıştı. Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan da Hamidiye Mahallesi Su ve Kanalizasyon projesinin SUKAP kapsamına alınması için Turan’a durumu anlatmış Turan’ın devreye girmesiyle olumlu sonuç alınmış, projenin ihale süreci başlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.