CHP Genel Başkanı Özel Başkan Gökhan’ı Ayakta Alkışlattırdı

Siyaset 12.12.2023 - 12:39, Güncelleme: 12.12.2023 - 12:39
 

CHP Genel Başkanı Özel Başkan Gökhan’ı Ayakta Alkışlattırdı

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ankara’ya giderek TBMM’de CHP Grup Toplantısı’na da katıldı. Toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çanakkale Belediyesi’nin kentte yaptığı çalışmaları tek tek sırlayarak, Başkan Gökhan’ı salondakilere alkışlattırdı.
2002’den beri Çanakkale Belediyesi’ni yöneten Başkan Gökhan, kısa süre önce tekrar aday olmayacağını açıklayarak yerini gençlere bırakacağını söyledi. Bu açıklamadan sonra Gökhan ve beraberindekiler Ankara’ya çıkarma yaptı. TBMM’sine giden Gökhan, Burada CHP Çanakkale milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan’ı ziyaret etti. Gökhan, partisinin milletvekilleri ile bir süre sohbet etti ve ziyaret sonrasında Çanakkale’yi simgeleyen hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Gökhan bu ziyaretleri de yine sosyal medya hesabından “Başkent Ankara temaslarımda bugün de TBMM'nde Çanakkale CHP Milletvekillerimizi ziyaret ettim. Gösterdikleri yakın alaka için kendilerine teşekkür ederim.”cümleri ile paylaştı. Grup Toplantısında Ayakta Alkışlandı Görevi bırakmasına aylar kala Başkanı Ülgür Gökhan Ankara ziyaretleri kapsamında CHP Çanakkale Milletvekillerini ziyaretin ardından CHP Grup toplantısına katıldı. Gökhan’ın CHP Grup Toplantısı’nda Özgür Özel’in yanında oturarak takip etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP Grubunda yaptığı konuşmasının bir bölümünü de Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür’a ayırdı. Gökhan’ın grup toplantısına katıldığını ifade ederek Çanakkale Belediyesinin Çanakkale merkezdeki çok başarılı çalışmalarından özgü dolu sözler bahsetti. Belediyenin şimdiye kadar kentte yaptığı çalışmaları bir bir sıralayan Özel, Gökhan’ın bu çalışmalardan sonra yerini gençlere bırakmak için aday olmadığını açıklayarak alkışladı. Bunun üzerine salondakiler de üzün süre Başkan Gökhan’ı ayakta alkışladı. Başkan Gökhan yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “CHP Grup toplantısında Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in Çanakkalemiz ve belediyecilik anlayışımız adına sarf ettiği övgü dolu sözleri için çok teşekkür ederim, bu gurur senindir Çanakkale”dedi. Gökhan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de Ziyaret Etti Gökhan CHP Grup Toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Özgür özel ile bir araya geldi. İkili ziyaret’te Çanakkale’yi konuştu. CHP Genel Başkanı Çanakkale Belediyesinin Başarılı çalışmalarından dolayı Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan’ı tebrik etti. Bu ikili görüşmede Başkan Gökhan’ın yerine aday olması gereken kişinin de ismini verdiği tahmin ediliyor. Gökhan sosyal medya hesabından bu ziyaret ile ilgili yaptığı paylaşımda “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek Çanakkale'mize yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kendisine nezaketi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ankara’ya giderek TBMM’de CHP Grup Toplantısı’na da katıldı. Toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çanakkale Belediyesi’nin kentte yaptığı çalışmaları tek tek sırlayarak, Başkan Gökhan’ı salondakilere alkışlattırdı.

2002’den beri Çanakkale Belediyesi’ni yöneten Başkan Gökhan, kısa süre önce tekrar aday olmayacağını açıklayarak yerini gençlere bırakacağını söyledi. Bu açıklamadan sonra Gökhan ve beraberindekiler Ankara’ya çıkarma yaptı. TBMM’sine giden Gökhan, Burada CHP Çanakkale milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan’ı ziyaret etti. Gökhan, partisinin milletvekilleri ile bir süre sohbet etti ve ziyaret sonrasında Çanakkale’yi simgeleyen hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Gökhan bu ziyaretleri de yine sosyal medya hesabından “Başkent Ankara temaslarımda bugün de TBMM'nde Çanakkale CHP Milletvekillerimizi ziyaret ettim. Gösterdikleri yakın alaka için kendilerine teşekkür ederim.”cümleri ile paylaştı.

Grup Toplantısında Ayakta Alkışlandı

Görevi bırakmasına aylar kala Başkanı Ülgür Gökhan Ankara ziyaretleri kapsamında CHP Çanakkale Milletvekillerini ziyaretin ardından CHP Grup toplantısına katıldı. Gökhan’ın CHP Grup Toplantısı’nda Özgür Özel’in yanında oturarak takip etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP Grubunda yaptığı konuşmasının bir bölümünü de Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür’a ayırdı. Gökhan’ın grup toplantısına katıldığını ifade ederek Çanakkale Belediyesinin Çanakkale merkezdeki çok başarılı çalışmalarından özgü dolu sözler bahsetti. Belediyenin şimdiye kadar kentte yaptığı çalışmaları bir bir sıralayan Özel, Gökhan’ın bu çalışmalardan sonra yerini gençlere bırakmak için aday olmadığını açıklayarak alkışladı. Bunun üzerine salondakiler de üzün süre Başkan Gökhan’ı ayakta alkışladı.

Başkan Gökhan yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “CHP Grup toplantısında Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in Çanakkalemiz ve belediyecilik anlayışımız adına sarf ettiği övgü dolu sözleri için çok teşekkür ederim, bu gurur senindir Çanakkale”dedi.

Gökhan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de Ziyaret Etti

Gökhan CHP Grup Toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Özgür özel ile bir araya geldi. İkili ziyaret’te Çanakkale’yi konuştu. CHP Genel Başkanı Çanakkale Belediyesinin Başarılı çalışmalarından dolayı Çanakkale Belediye başkanı Ülgür Gökhan’ı tebrik etti. Bu ikili görüşmede Başkan Gökhan’ın yerine aday olması gereken kişinin de ismini verdiği tahmin ediliyor.

Gökhan sosyal medya hesabından bu ziyaret ile ilgili yaptığı paylaşımda “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek Çanakkale'mize yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kendisine nezaketi ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.