Çanakkaleʹnin Altını ‘Elma’, Tüm Okullarda!

Güncel 12.01.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Çanakkaleʹnin Altını ‘Elma’, Tüm Okullarda!

Çanakkale Belediyesinin geçtiğimiz sene başlattığı okullarda gerçekleşen Kazdağlarında bulunan meşhur Bayramiç elması dağıtımı, bu sene de gerçekleştiriliyor.
Yerel üreticilere destek olmak, öğrencilerin meyve tüketimine katkı sunmak ve Kazdağlarındaki doğa mücadelesi konusunda öğrencilerin de bilgilendirilmesi amacıyla başlatılan elma dağıtımı kampanyası geçtiğimiz yıl büyük ilgi görmüştü. Barındırdığı doğal fauna ve oksijen oranı ile yalnızca kentimizin değil, ülke ve dünyanın da sayılı yeryüzü cenneti olarak tabir edilen mekanları arasında bulunan Kazdağları’nda bulunan Bayramiç Evciler bölgesinin meşhur elmaları, bu yıl da öğrencilerimizle buluşuyor. Elmalar, kentimizdeki anaokul, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ikram edilirken, aynı zamanda da hem Kazdağlarının doğal güzellikleri hem de madencilik faaliyetleri ile bölgeyi tehdit eden unsurlar ve bunların yaşamsal zararları hakkında bilgilendirmelerde bulunuluyor.
Çanakkale Belediyesinin geçtiğimiz sene başlattığı okullarda gerçekleşen Kazdağlarında bulunan meşhur Bayramiç elması dağıtımı, bu sene de gerçekleştiriliyor.

Yerel üreticilere destek olmak, öğrencilerin meyve tüketimine katkı sunmak ve Kazdağlarındaki doğa mücadelesi konusunda öğrencilerin de bilgilendirilmesi amacıyla başlatılan elma dağıtımı kampanyası geçtiğimiz yıl büyük ilgi görmüştü.

Barındırdığı doğal fauna ve oksijen oranı ile yalnızca kentimizin değil, ülke ve dünyanın da sayılı yeryüzü cenneti olarak tabir edilen mekanları arasında bulunan Kazdağları’nda bulunan Bayramiç Evciler bölgesinin meşhur elmaları, bu yıl da öğrencilerimizle buluşuyor.

Elmalar, kentimizdeki anaokul, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ikram edilirken, aynı zamanda da hem Kazdağlarının doğal güzellikleri hem de madencilik faaliyetleri ile bölgeyi tehdit eden unsurlar ve bunların yaşamsal zararları hakkında bilgilendirmelerde bulunuluyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.