Çanakkale’de AK Parti’den 23 başvuru

Siyaset 27.03.2023 - 13:11, Güncelleme: 27.03.2023 - 13:11
 

Çanakkale’de AK Parti’den 23 başvuru

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel Seçimler ve aday adaylık sürecine dair açıklamalarda bulundu.
Yoğun ve teveccühün yüksek olduğu bir aday adaylık süreci geçirdiklerin ifade eden Başkan Makas, Bu süreçte kısa bir vakitte gösterilen büyük ilgiyle birlikte toplamda yaklaşık 7 bin, ilimizde ise 23 başvuru ile milletimizin umudunun yine AK Parti olduğunu görmekteyiz. 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için Milletvekili Aday Adayı olan arkadaşlarımıza bir kez daha başarılar diliyorum. Geçtiğimiz hafta başlatılan milletvekilliği aday adaylık sürecimiz çarşamba günü itibariyle sona erdi. Şehrimizden Milletvekilliği aday adaylığı için toplamda 23 aday adayımızla süreci tamamladık” dedi.     İşte o isimler Abdurrahman Kuzu Ahmet Şahin Berkal Enis Satılan Bülent turan Cahit Eftekin Emine Uğurlu Faruk Tuğrul Kalkan Gültekin Yıldız Halil Zahit Mert Hüseyin Babacanoğlu İbrahim Batdal İsmail Kaya jülide iskenderoğlu Kenan Yasan Nazım Hikmet Keskiner Necmettin Çakmak Sebahattin Güner Sedat Demirkol Tandoğan Tolga Timur Ay Veysel Aydıner Vildan Özcan  Yasin Öztürk
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel Seçimler ve aday adaylık sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Yoğun ve teveccühün yüksek olduğu bir aday adaylık süreci geçirdiklerin ifade eden Başkan Makas, Bu süreçte kısa bir vakitte gösterilen büyük ilgiyle birlikte toplamda yaklaşık 7 bin, ilimizde ise 23 başvuru ile milletimizin umudunun yine AK Parti olduğunu görmekteyiz. 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için Milletvekili Aday Adayı olan arkadaşlarımıza bir kez daha başarılar diliyorum.
Geçtiğimiz hafta başlatılan milletvekilliği aday adaylık sürecimiz çarşamba günü itibariyle sona erdi. Şehrimizden Milletvekilliği aday adaylığı için toplamda 23 aday adayımızla süreci tamamladık” dedi.    

İşte o isimler

Abdurrahman Kuzu

Ahmet Şahin

Berkal Enis Satılan

Bülent turan

Cahit Eftekin

Emine Uğurlu

Faruk Tuğrul Kalkan

Gültekin Yıldız

Halil Zahit Mert

Hüseyin Babacanoğlu

İbrahim Batdal

İsmail Kaya

jülide iskenderoğlu

Kenan Yasan

Nazım Hikmet Keskiner

Necmettin Çakmak

Sebahattin Güner

Sedat Demirkol

Tandoğan Tolga

Timur Ay

Veysel Aydıner

Vildan Özcan 

Yasin Öztürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.