Atalay Tecrübesini Dardanel’de Konuşturacak.

Güncel 21.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Atalay Tecrübesini Dardanel’de Konuşturacak.

Gökçeada Belediye eski Başkanı ve GESTAŞ Adalar Koordinatörü Yücel Atalay bilgi birikimini ve yenilikçi hamlelerini artık Çanakkale’ nin dünya markası olan dardanel için yapacak.
Yücel Atalay Gökçeada Meslek yüksekokulu öğretim görevlisi ve müdür yardımcılığı görevinden istifa ederek 2004 yılı yerel seçimlerinde Gökçeada Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. 22 Temmuz 2007 tarihinde genel seçimler nedeniyle istifa eden eski Başkan AKGÜN' den boşalan göreve Belediye Meclisince yapılan seçim ile başkanlık görevine getirilen Yücel ATALAY, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçildi. Yücel Atalay Gökçeada Belediye başkanlığı görevinde ada’nın   ulaşım başta olmak üzere çok sayıdaki kronikleşmiş sorununa hızlı çözümler bularak Gökçeada’ yı daha yaşanabilir bir yer haline getirdi. Özellikle adanın tanıtımı ve turizmine yaptığı katkı herkes tarafından takdirle karşılanmıştır. Göreve geldiğinde devralmış olduğu turisttik yatak sayısı 1.250 ve ziyaretçi turist sayısı 17.000 iken sayın atalay görevi bıraktığında ki yatak sayısı 12.350 ve turist sayısı 48.0000 dir. Vizyoner yapısına en önemli örneklerden biri de Gökçeadayı Dünyanın Tek Citteslow adası yapmasıdır. Atalay 2 dönem Gökçeada Belediye Başkanlığı görevini tamamladıktan sonra Çanakkale’ nin ada ve denizyolu ulaşımını sağlayan GESTAŞ’ ta Adalar Koordinatörlüğü  gibi önemli bir görevi de yerine getirdi .Özellikle Gestaş’ın Marka değerini artırıcı ve Boğaz köprüsü yapılması durumunda Gestaşın hayatını sürdürebilmesi için yeni hat açılması ile ilgili plan ve çalışmaları yürütmüştür.  Gestaş’ ta da yenilikçi proje ve çalışmalarada imza atan Yücel Atalay şimdi başarılı ve yenilikçi projelerini artık Dardanel bünyesinde hayata geçirecek. Atalay Çanakkale’ nin Dünya markası olan Dardanel’ de İdari ve Kurumsal İlişkiler Müdürlüğü  görevine getirildi. Yücel atalay kimdir ? 1970 yılında Trabzon'un Çaykara ilçesinde doğdu. 1973 yılında yaşadıkları köyle birlikte Gökçeada ya göçetmiştir. İlk orta ve lise tahsilini Gökçeada'da tamamladı. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme bölümünden 1995 yılında mezun oldu. Ardından 1996 yılında kısa dönem olarak vatani görevini tamamladı. 1998 yılından 2004 yılına kadar kadar Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gökçeada Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim Görevlisi ve müdür yardımcısı olarak eğitime katkı verdi. Gökçeada Belediye başkanlığı ve son olarakta GESTAŞ Adalar Koordinatörlüğü yapan evli ve 2 çocuk babası olan Yücel Atalay, şimdi bilgi birikimini tecrübe ve yenilikçi projelerini Dardanel için hayata geçirecek.
Gökçeada Belediye eski Başkanı ve GESTAŞ Adalar Koordinatörü Yücel Atalay bilgi birikimini ve yenilikçi hamlelerini artık Çanakkale’ nin dünya markası olan dardanel için yapacak.

Yücel Atalay Gökçeada Meslek yüksekokulu öğretim görevlisi ve müdür yardımcılığı görevinden istifa ederek 2004 yılı yerel seçimlerinde Gökçeada Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. 22 Temmuz 2007 tarihinde genel seçimler nedeniyle istifa eden eski Başkan AKGÜN' den boşalan göreve Belediye Meclisince yapılan seçim ile başkanlık görevine getirilen Yücel ATALAY, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde yeniden belediye başkanı seçildi. Yücel Atalay Gökçeada Belediye başkanlığı görevinde ada’nın   ulaşım başta olmak üzere çok sayıdaki kronikleşmiş sorununa hızlı çözümler bularak Gökçeada’ yı daha yaşanabilir bir yer haline getirdi. Özellikle adanın tanıtımı ve turizmine yaptığı katkı herkes tarafından takdirle karşılanmıştır. Göreve geldiğinde devralmış olduğu turisttik yatak sayısı 1.250 ve ziyaretçi turist sayısı 17.000 iken sayın atalay görevi bıraktığında ki yatak sayısı 12.350 ve turist sayısı 48.0000 dir. Vizyoner yapısına en önemli örneklerden biri de Gökçeadayı Dünyanın Tek Citteslow adası yapmasıdır. Atalay 2 dönem Gökçeada Belediye Başkanlığı görevini tamamladıktan sonra Çanakkale’ nin ada ve denizyolu ulaşımını sağlayan GESTAŞ’ ta Adalar Koordinatörlüğü  gibi önemli bir görevi de yerine getirdi .Özellikle Gestaş’ın Marka değerini artırıcı ve Boğaz köprüsü yapılması durumunda Gestaşın hayatını sürdürebilmesi için yeni hat açılması ile ilgili plan ve çalışmaları yürütmüştür.  Gestaş’ ta da yenilikçi proje ve çalışmalarada imza atan Yücel Atalay şimdi başarılı ve yenilikçi projelerini artık Dardanel bünyesinde hayata geçirecek. Atalay Çanakkale’ nin Dünya markası olan Dardanel’ de İdari ve Kurumsal İlişkiler Müdürlüğü  görevine getirildi.

Yücel atalay kimdir ?

1970 yılında Trabzon'un Çaykara ilçesinde doğdu. 1973 yılında yaşadıkları köyle birlikte Gökçeada ya göçetmiştir. İlk orta ve lise tahsilini Gökçeada'da tamamladı. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme bölümünden 1995 yılında mezun oldu. Ardından 1996 yılında kısa dönem olarak vatani görevini tamamladı. 1998 yılından 2004 yılına kadar kadar Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gökçeada Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim Görevlisi ve müdür yardımcısı olarak eğitime katkı verdi. Gökçeada Belediye başkanlığı ve son olarakta GESTAŞ Adalar Koordinatörlüğü yapan evli ve 2 çocuk babası olan Yücel Atalay, şimdi bilgi birikimini tecrübe ve yenilikçi projelerini Dardanel için hayata geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.