Akşenerʹi Çanakkaleʹye Bekliyoruz

Güncel 29.02.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Akşenerʹi Çanakkaleʹye Bekliyoruz

MHP Çanakkale Teşkilatlardan Sorumlu Eski İl Başkan Yardımcısı Adnan Meçu, genel merkezin il ve ilçe teşkilatlarını son olarak da Çanakkale İl Teşkilatını görevden alması üzerine gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tüzük değişikliği ve olağan üstü kongre için Çanakkale’nin öncülük ettiğini belirten Meçu; “Çanakkale’deki yürekli delege arkadaşlarımız bu taşın altına elini koyarak büyük bir örnek teşkil ederek Türkiye’ye örnek oldular” dedi
Ülkücü Caima Derin Yara Almıştır Adnan Meçu, 7 Haziran ve sonrasındaki gelişmeler 1 Kasım’da beklentilerin karşılanmaması ve üzerine oluşan tüzük değişikliği ve olağanüstü kongre isteği bugün çok farklı bir boyut kazanmış Türkiye’nin birçok il ve merkez ilçesinde teşkilatların kapatıldığı gibi Çanakkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatımızda kapatılmıştır. Bugün bunlara Nevşehir, Trabzon ve Sivas teşkilatları da eklenmiştir.  Demokrasiden uzak bu girişler ülkücü camia içerisinde derin yaralar açmıştır. Tüzük Değişikliği Ve Oloğan Üstü Kongre İçin Çanakkale Öncülük Etti Milliyetçi Hareket Partisine ve davaya bağlı eski teşkilat başkanı olarak gelinen süreçte Sayın Meral AKŞENER’ in aday olması durumunda kendisine açık destek vereceğimi ifada etmiş, dava adamlarının bu işe öncülük etmesi gerektiğini söylemiştim. Çanakkale’deki yürekli delege arkadaşlarımız bu taşın altına elini koyarak büyük bir örnek teşkil ederek Türkiye’ye örnek oldular. Daha önce yapmış olduğum çağrıya sessiz kalmayarak duyarlılık gösteren dava arkadaşlarımı gönülden kutluyorum dedi. MHP’deki Şahlanış Anadolu’da Bir Aydınlanma Yaratacaktır Meçu, İl ve ilçe teşkilatlarının kapatılmasının ardından Sayın Meral AKŞENER kapatılan teşkilatlar arasında yer alan Denizli ve Uşak’ı ziyaret etmesi teşkilatlarda büyük bir hareketlilik yarattığını söyledi. Adnan MEÇU, Yol boyunca oluşan araç konvoyu ve birçok kesimin gösterdiği ilgi, teşkilatların samimi, sıcak ve coşkulu bir şekilde karşılaması. Bugün gelinen noktada beklentinin ne kadar büyük olduğunu ortaya koymuş, aynı zamanda ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu göstermiştir. Türkiye siyasetini bilen ülkücü camia içinden gelen başarılı siyasetçi Sayın AKŞENER’in başlattığı bu kutlu yürüyüş parti içi demokrasinin gelmesine, olağanüstü genel kurulun yapılmasını sağlayacaktır. MHP’nin ülke siyasetinde şahlanmasına, halkın istek ve beklentilerinin karşılanmasına sebep olacaktır. Anadolu’daki halk aydınlanmasıyla beraber AKP iktidarı Türk Milliyetçiliği sayesinde son bulacaktır. Bu değişim artık kaçılmazdır dedi. Akşener’i Ağırlamadan Onur Duyarız Kapatılan İl ve İlçe Teşkilatları arasında Çanakkale’nin de olduğunu belirten MHP Teşkilatlardan Sorumlu Eski İl Başkan Yardımcısı Adnan MEÇU, gerçekleşecek bir program dahilin de Sayın AKŞENER ve ekibini “Şehitler diyarı ve Cumhuriyetin Önsözünün” yazıldığı topraklarda ağırlamaktan, kendisini ülkücü camia ve Çanakkalelilerle buluşturmaktan büyük bir onur duyarız. Çanakkale bu kutlu yürüyüşe öncülük etmiştir dedi.  
MHP Çanakkale Teşkilatlardan Sorumlu Eski İl Başkan Yardımcısı Adnan Meçu, genel merkezin il ve ilçe teşkilatlarını son olarak da Çanakkale İl Teşkilatını görevden alması üzerine gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tüzük değişikliği ve olağan üstü kongre için Çanakkale’nin öncülük ettiğini belirten Meçu; “Çanakkale’deki yürekli delege arkadaşlarımız bu taşın altına elini koyarak büyük bir örnek teşkil ederek Türkiye’ye örnek oldular” dedi

Ülkücü Caima Derin Yara Almıştır

Adnan Meçu, 7 Haziran ve sonrasındaki gelişmeler 1 Kasım’da beklentilerin karşılanmaması ve üzerine oluşan tüzük değişikliği ve olağanüstü kongre isteği bugün çok farklı bir boyut kazanmış Türkiye’nin birçok il ve merkez ilçesinde teşkilatların kapatıldığı gibi Çanakkale İl ve Merkez İlçe Teşkilatımızda kapatılmıştır. Bugün bunlara Nevşehir, Trabzon ve Sivas teşkilatları da eklenmiştir.  Demokrasiden uzak bu girişler ülkücü camia içerisinde derin yaralar açmıştır.

Tüzük Değişikliği Ve Oloğan Üstü Kongre İçin Çanakkale Öncülük Etti

Milliyetçi Hareket Partisine ve davaya bağlı eski teşkilat başkanı olarak gelinen süreçte Sayın Meral AKŞENER’ in aday olması durumunda kendisine açık destek vereceğimi ifada etmiş, dava adamlarının bu işe öncülük etmesi gerektiğini söylemiştim. Çanakkale’deki yürekli delege arkadaşlarımız bu taşın altına elini koyarak büyük bir örnek teşkil ederek Türkiye’ye örnek oldular. Daha önce yapmış olduğum çağrıya sessiz kalmayarak duyarlılık gösteren dava arkadaşlarımı gönülden kutluyorum dedi.

MHP’deki Şahlanış Anadolu’da Bir Aydınlanma Yaratacaktır

Meçu, İl ve ilçe teşkilatlarının kapatılmasının ardından Sayın Meral AKŞENER kapatılan teşkilatlar arasında yer alan Denizli ve Uşak’ı ziyaret etmesi teşkilatlarda büyük bir hareketlilik yarattığını söyledi.

Adnan MEÇU, Yol boyunca oluşan araç konvoyu ve birçok kesimin gösterdiği ilgi, teşkilatların samimi, sıcak ve coşkulu bir şekilde karşılaması. Bugün gelinen noktada beklentinin ne kadar büyük olduğunu ortaya koymuş, aynı zamanda ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu göstermiştir. Türkiye siyasetini bilen ülkücü camia içinden gelen başarılı siyasetçi Sayın AKŞENER’in başlattığı bu kutlu yürüyüş parti içi demokrasinin gelmesine, olağanüstü genel kurulun yapılmasını sağlayacaktır. MHP’nin ülke siyasetinde şahlanmasına, halkın istek ve beklentilerinin karşılanmasına sebep olacaktır. Anadolu’daki halk aydınlanmasıyla beraber AKP iktidarı Türk Milliyetçiliği sayesinde son bulacaktır. Bu değişim artık kaçılmazdır dedi.

Akşener’i Ağırlamadan Onur Duyarız

Kapatılan İl ve İlçe Teşkilatları arasında Çanakkale’nin de olduğunu belirten MHP Teşkilatlardan Sorumlu Eski İl Başkan Yardımcısı Adnan MEÇU, gerçekleşecek bir program dahilin de Sayın AKŞENER ve ekibini “Şehitler diyarı ve Cumhuriyetin Önsözünün” yazıldığı topraklarda ağırlamaktan, kendisini ülkücü camia ve Çanakkalelilerle buluşturmaktan büyük bir onur duyarız. Çanakkale bu kutlu yürüyüşe öncülük etmiştir dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.