AK Parti İl Başkanından Özkurnazʹa Sert Tepki

Güncel 07.05.2017 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

AK Parti İl Başkanından Özkurnazʹa Sert Tepki

7 Haziran seçimlerinde dördüncü sıra milletvekili adayı gösterilen ve halen Köy-Koop başkanlığını yürüten Mehmet Özkurnaz’ın parti yöneticilerini hedef alan açıklamalarına AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ sert tepki gösterdi. ÖNCE LAFA BAKARIZ LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIZ ADAM MI DİYE? Sözleriyle gönderme yaparak “2-3 Defa Çalışmalara Katılmış, Bizi Eleştiriyor!” dedi.
Bu Kasıtlı Haberler Sadece Belirli Satılık Medya Organlarında Çıkıyor Referandum sonuçlarının faturasının AK Parti Grup başkanvekili Bülent Turan’a çıkarıldığını iddia eden ve Turan’a sahip çıkılması çağrısıyla adete vekilleri ve parti yöneticilerini hedef haline getiren Özkurnaz, Yenice ve Biga’da alınan sonuçlarında başarı olarak algılanmamasını söylemesi üzerine Karadağ, bizler önce lafa bakarız laf mı diye sonra söyleyene bakarız adam mı diyerek; “Bu kasıtlı haberler sadece belirli satılık medya organlarında çıktığı için yapılan bu haberlere kulak asmıyor ve Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’a bilinçli bir şekilde saldıran bu cenahı dikkate almıyoruz” dedi. Özkurnaz AK Partinin Oylarını Küçümsedi Karadağ; “Özkurnaz’da Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın katıldığı 2- 3 saha çalışmasına aktif olarak katılmış, Grup Başkanvekilimizin olduğu birkaç çalışmada yer almıştır. Sanıyorum kendisi referandum çalışmalarını o çalışmalardan ibaret görmüştür ki AK Parti teşkilatlarını başarısızlık ile suçlamakta, Yenice, Biga’da sandıktan çıkan Evet’ i ve Lapseki, Bayramiç, Ayvacık, Ezine, Çan ilçelerinde oyların korunmasını küçümsemektedir. Özkurnaz partimize aidiyet hissediyorsa ve kendisini teşkilatlarımızı suçlayacak makamda görüyorsa kendisi keşke bu düşüncelerini malum medya organlarında paylaşmadan önce bizlerle paylaşsaydı.  Bizler İl Başkanı ve Yönetimler olarak her zaman eleştiriye açık olan insanlarız” açıklamasında bulundu. Teşkilatlarımız İle Güzel Bir Uyum İçinde Yolumuza Devam Ediyoruz Özkurnaz’ın adeta yayın organı haline gelen ve AK Parti vekilleri ve yöneticilerini hedef haline getiren yayın organını, “nereden beslendiği belli olan bir yayın kuruluşudur” sözleriyle eleştiren Karadağ; “Bir diğer konu ise Sayın Özkurnaz’ın yazılı basın açıklamasının yayınlandığı tek yayın organı her hafta Partimiz ve Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan’a karşı olumsuz haberler yayınlayan ve nereden beslendiği belli olan bir yayın kuruluşudur. Bizler zaten ilgili yayın kuruluşunun yaptığı haberlere değer vermediğimiz gibi bu yayın kuruluşu üzerinden Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan’a yapılan eleştirileri de ciddiye almıyoruz. Daha önceki açıklamalarımızda da ifade ettiğimiz gibi Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan Çanakkale’miz için çok önemli bir şans ve değerdir. Kendisinin yaptıkları ortadadır, Laf ile peynir gemisi yürümüyor, Sayın Turan mesaisinin tamamını Çanakkale ve Çanakkale halkı için harcamaktadır. Bizler dedikodu ve söylentilere kulak asmadan vekillerimiz ve teşkilatlarımız ile güzel bir uyum içinde yolumuza devam ediyoruz” dedi.
7 Haziran seçimlerinde dördüncü sıra milletvekili adayı gösterilen ve halen Köy-Koop başkanlığını yürüten Mehmet Özkurnaz’ın parti yöneticilerini hedef alan açıklamalarına AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ sert tepki gösterdi. ÖNCE LAFA BAKARIZ LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIZ ADAM MI DİYE? Sözleriyle gönderme yaparak “2-3 Defa Çalışmalara Katılmış, Bizi Eleştiriyor!” dedi.

Bu Kasıtlı Haberler Sadece Belirli Satılık Medya Organlarında Çıkıyor

Referandum sonuçlarının faturasının AK Parti Grup başkanvekili Bülent Turan’a çıkarıldığını iddia eden ve Turan’a sahip çıkılması çağrısıyla adete vekilleri ve parti yöneticilerini hedef haline getiren Özkurnaz, Yenice ve Biga’da alınan sonuçlarında başarı olarak algılanmamasını söylemesi üzerine Karadağ, bizler önce lafa bakarız laf mı diye sonra söyleyene bakarız adam mı diyerek; “Bu kasıtlı haberler sadece belirli satılık medya organlarında çıktığı için yapılan bu haberlere kulak asmıyor ve Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’a bilinçli bir şekilde saldıran bu cenahı dikkate almıyoruz” dedi.

Özkurnaz AK Partinin Oylarını Küçümsedi

Karadağ; “Özkurnaz’da Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan’ın katıldığı 2- 3 saha çalışmasına aktif olarak katılmış, Grup Başkanvekilimizin olduğu birkaç çalışmada yer almıştır. Sanıyorum kendisi referandum çalışmalarını o çalışmalardan ibaret görmüştür ki AK Parti teşkilatlarını başarısızlık ile suçlamakta, Yenice, Biga’da sandıktan çıkan Evet’ i ve Lapseki, Bayramiç, Ayvacık, Ezine, Çan ilçelerinde oyların korunmasını küçümsemektedir. Özkurnaz partimize aidiyet hissediyorsa ve kendisini teşkilatlarımızı suçlayacak makamda görüyorsa kendisi keşke bu düşüncelerini malum medya organlarında paylaşmadan önce bizlerle paylaşsaydı.  Bizler İl Başkanı ve Yönetimler olarak her zaman eleştiriye açık olan insanlarız” açıklamasında bulundu.

Teşkilatlarımız İle Güzel Bir Uyum İçinde Yolumuza Devam Ediyoruz

Özkurnaz’ın adeta yayın organı haline gelen ve AK Parti vekilleri ve yöneticilerini hedef haline getiren yayın organını, “nereden beslendiği belli olan bir yayın kuruluşudur” sözleriyle eleştiren Karadağ; “Bir diğer konu ise Sayın Özkurnaz’ın yazılı basın açıklamasının yayınlandığı tek yayın organı her hafta Partimiz ve Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan’a karşı olumsuz haberler yayınlayan ve nereden beslendiği belli olan bir yayın kuruluşudur. Bizler zaten ilgili yayın kuruluşunun yaptığı haberlere değer vermediğimiz gibi bu yayın kuruluşu üzerinden Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan’a yapılan eleştirileri de ciddiye almıyoruz. Daha önceki açıklamalarımızda da ifade ettiğimiz gibi Grup Başkanvekilimiz Sn. Bülent Turan Çanakkale’miz için çok önemli bir şans ve değerdir. Kendisinin yaptıkları ortadadır, Laf ile peynir gemisi yürümüyor, Sayın Turan mesaisinin tamamını Çanakkale ve Çanakkale halkı için harcamaktadır. Bizler dedikodu ve söylentilere kulak asmadan vekillerimiz ve teşkilatlarımız ile güzel bir uyum içinde yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.