AK Parti Ev Ziyaretlerine Devam

Güncel 19.06.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

AK Parti Ev Ziyaretlerine Devam

Çanakkale’de daha önce görüşmemiş bir uyum içinde çalışan il başkanlığı ve kadın kolları başkanlığı ortak düzenledikleri programlar tüm hızıyla devam ediyor.
Çanakkale’nin her mahallesinde teşkilatlanması bulunan AK Parti Çanakkale Teşkilatı periyodik olarak yaptığı ev ziyaretlerine Ramazan Ayında hız verdi. Barbaros Mahallesinde gerçekleştirilen ev ziyaretine İl Başkanı Yeşim Karadağ ve İl Kadın Kolları Başkanı Saime Çetin Aydoğan’da katıldı. Önceden belirlenen adreslere yapılan ziyaretlerde vatandaşların sorunları, sıkıntıları ve talepleri dinlenip çözüm hususunda vatandaşlara yardımcı olunduğu vurgulayan İl Başkanı Karadağ AK Parti olarak sadece seçim zamanı değil her zaman sahada olan bir teşkilat yapısına sahip olduklarının altını çizdi. Ziyaretler sonrası açıklama yapan Karadağ; AK Parti olarak il ve ilçe mahalle teşkilatlarımızın Ramazan ayında her gün belirli bir rotasyon kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerde vatandaşlarımız ile birebir temas kurulduğunu, gerçekleştirilen bu ziyaretlerde ihtiyaç sahibi ailelerin imkanlar hususunda ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi.
Çanakkale’de daha önce görüşmemiş bir uyum içinde çalışan il başkanlığı ve kadın kolları başkanlığı ortak düzenledikleri programlar tüm hızıyla devam ediyor.

Çanakkale’nin her mahallesinde teşkilatlanması bulunan AK Parti Çanakkale Teşkilatı periyodik olarak yaptığı ev ziyaretlerine Ramazan Ayında hız verdi. Barbaros Mahallesinde gerçekleştirilen ev ziyaretine İl Başkanı Yeşim Karadağ ve İl Kadın Kolları Başkanı Saime Çetin Aydoğan’da katıldı.

Önceden belirlenen adreslere yapılan ziyaretlerde vatandaşların sorunları, sıkıntıları ve talepleri dinlenip çözüm hususunda vatandaşlara yardımcı olunduğu vurgulayan İl Başkanı Karadağ AK Parti olarak sadece seçim zamanı değil her zaman sahada olan bir teşkilat yapısına sahip olduklarının altını çizdi.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Karadağ; AK Parti olarak il ve ilçe mahalle teşkilatlarımızın Ramazan ayında her gün belirli bir rotasyon kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve bu ziyaretlerde vatandaşlarımız ile birebir temas kurulduğunu, gerçekleştirilen bu ziyaretlerde ihtiyaç sahibi ailelerin imkanlar hususunda ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.