Ak Parti Çan İlçe Başkanlığına Güçlü Aday: Abdullah Deniz

Güncel 07.11.2014 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Ak Parti Çan İlçe Başkanlığına Güçlü Aday: Abdullah Deniz

“Çan’ın Sorunları Çan Halkıyla Birlikte Çözeceğiz”
Çanakkale Ticaret Borası Meclis Başkanı Çanlı İşadamı Abdullah Deniz Ak Parti Çan İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı. AK Parti Genel Merkezi aldığı karar gereği teşkilatlara tek liste ile seçimlere gidilmesi yönünde telkinde bulunmuştu, fakat Çan’da parti yönetiminde yaşanan  sorunlardan dolayı ve tabanın Abdulalah Deniz’i  başkan olarak görmek istediği uzun süredir kulislerde konuşuluyordu. Ak Partinin kurucu üyelerinden olan Abdullah Deniz tabandan gelen talebi geri çevirmeyerek çalışmalarına başladığını ve güçlü bir listeyle seçimlere gideceğini söyledi. Abdullah Deniz adaylığıyla ilgili olarak kısa ve net konuşacağım, detaylı açıklamaları ilerleyen günlerde yapacağım diyerek; “Çan’ın geleceğini, Çan’ın sorunlarını Çan halkıyla birlikte çözeceğiz, Allah’a şükür bu vizyonumuz ve gücümüz var. Gördüğüm lüzum üzerine Ak Parti Çan İlçe Başkanlığına adayım” dedi.
“Çan’ın Sorunları Çan Halkıyla Birlikte Çözeceğiz”

Çanakkale Ticaret Borası Meclis Başkanı Çanlı İşadamı Abdullah Deniz Ak Parti Çan İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

AK Parti Genel Merkezi aldığı karar gereği teşkilatlara tek liste ile seçimlere gidilmesi yönünde telkinde bulunmuştu, fakat Çan’da parti yönetiminde yaşanan  sorunlardan dolayı ve tabanın Abdulalah Deniz’i  başkan olarak görmek istediği uzun süredir kulislerde konuşuluyordu. Ak Partinin kurucu üyelerinden olan Abdullah Deniz tabandan gelen talebi geri çevirmeyerek çalışmalarına başladığını ve güçlü bir listeyle seçimlere gideceğini söyledi.

Abdullah Deniz adaylığıyla ilgili olarak kısa ve net konuşacağım, detaylı açıklamaları ilerleyen günlerde yapacağım diyerek; “Çan’ın geleceğini, Çan’ın sorunlarını Çan halkıyla birlikte çözeceğiz, Allah’a şükür bu vizyonumuz ve gücümüz var. Gördüğüm lüzum üzerine Ak Parti Çan İlçe Başkanlığına adayım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.