AK Gençlerden Örnek Proje

Güncel 18.01.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

AK Gençlerden Örnek Proje

AK Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Halit Kubilay Fırat Sosyal İşler Komisyonu olarak hayata geçirdikleri projeyle önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.
AK Parti Gençlik Kolları soğuk kış günlerinin yoğun şekilde hissedildiği bu günlerde yem bulmakta zorlanacak kuşlar için yemlik yaparak şehrin farklı noktalarındaki ağaçlara astılar. Herkesin evinde rahatlıkla yapabileceği bu projeye öncülük ederek güzel bir örnek oluşturan gençlere ise bir çok platformdan tebrik ve teşekkür geldi. Projenin mimarı AK Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Balkanı Halit Kubilay Fırat; Hz Ömer’in bir sözü aslında tüm meseleyi özetliyor, "Dağlar üzerinde buğday dağıtın, Müslüman bir ülkede aç kuş kaldı denmesin" diyor Ömer biz de elimizden geldiğince sahabenin izinde yol alarak AK Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Komisyonu olarak soğuk havalarda dışarıda yem bulamayan kuşlarımız herkesin evinde rahatlıkla yapabileceği bir yemlik ürettik, umarım biz bu konuda örnek oluştururuz ve vatandaşlarımız da bu yemliklerden yaparak balkonlarına, sokaklarındaki ağaçlara asarlar, bu konuda komisyonumuzda bulunan tüm arkadaşlarıma, emeği geçenlere teşekkür ediyorum Allah razı olsun.”
AK Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Halit Kubilay Fırat Sosyal İşler Komisyonu olarak hayata geçirdikleri projeyle önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.

AK Parti Gençlik Kolları soğuk kış günlerinin yoğun şekilde hissedildiği bu günlerde yem bulmakta zorlanacak kuşlar için yemlik yaparak şehrin farklı noktalarındaki ağaçlara astılar. Herkesin evinde rahatlıkla yapabileceği bu projeye öncülük ederek güzel bir örnek oluşturan gençlere ise bir çok platformdan tebrik ve teşekkür geldi.

Projenin mimarı AK Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Balkanı Halit Kubilay Fırat;

Hz Ömer’in bir sözü aslında tüm meseleyi özetliyor, "Dağlar üzerinde buğday dağıtın, Müslüman bir ülkede aç kuş kaldı denmesin" diyor Ömer biz de elimizden geldiğince sahabenin izinde yol alarak AK Parti Gençlik Kolları Sosyal İşler Komisyonu olarak soğuk havalarda dışarıda yem bulamayan kuşlarımız herkesin evinde rahatlıkla yapabileceği bir yemlik ürettik, umarım biz bu konuda örnek oluştururuz ve vatandaşlarımız da bu yemliklerden yaparak balkonlarına, sokaklarındaki ağaçlara asarlar, bu konuda komisyonumuzda bulunan tüm arkadaşlarıma, emeği geçenlere teşekkür ediyorum Allah razı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.