“ADALET Bu Mu?” diye de CHP’li Dostlara Sorarım…

Yaşam 06.09.2017 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

“ADALET Bu Mu?” diye de CHP’li Dostlara Sorarım…

Çanakkale’nin en köklü ailelerinden Terzioğlu ailesi geçtiğimiz günlerde aile büyükleri olan Emine Nihal Terzioğlu’nun kaybını yaşadı. Yıllarca CHP’de kadın kolları ve değişik kademlerde gönüllü olarak görev yapan Emine Nihal Terzioğlu’nun cenazesine CHP’lilerin katılmamasının vefasızlık olduğunu söyleyen oğlu Nihat Terzioğlu tepki gösterdi.
ADALET bu mu diye de CHP’li dostlara sorarım diyen Terzioğlu tepkisini şu sözlerle ortaya koydu; “Annemin cenazesinde beni çok üzen bir şey oldu. Annem yıllarca CHP kadın kollarında değişik görevlerde CHP için çalışan bir insandı. Cenazeye gelen çok sayıda çelengin içinde AKP İl başkanı ,Bülent Turan ve diğer milletvekillerinin çelenkleri olmasına rağmen bir tane CHP’nin çelengi yoktu. Siz bu kafayla daha çok seçim kaybedersiniz. AKP’li çelenk gönderen arkadaşlara çok teşekkür eder. ADALET bu mu diye de CHP’li dostlara sorarım.” Bilindiği gibi Terzioğlu ailesi bugünkü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin yerini bağışlamış ve kurdukları Terzioğlu vakfıyla yıllardır Çanakkale’ye önemli hizmetler vermekteler. Nihat Terzioğlu’nun bu sitemin ardından CHP camiasına yönelik birçok eleştiri geldi.  İşte CHP’lilere yapılan o eleştiriler Sedat Algönül Üzülme Nihat Abi CHP nin kaybettiği konulardan biride bu VEFA yok. Sonra da % 25 üzerine çıkamamada yok. Nadide Altın Nihat bey çok haklısınız 1 yıl içinde 3 ablamı kaybettim. Can arkadaşlarım ve il kadın kolu başkanından başka kimse yoktu. Böyle zamanlarda gerçek dostluğu ve vefayı görüyorsunuz. Tekrar başınız sağolsun. Harç bitti yapı paydos misali Şencan Çurgatay Akbaş Sonrada neden deriz işte fark bu özen yok hiçbir şeye sahip çıkamıyorlar değerlerini yitirdiler çalışmıyorlar Nihatcım Ali Alp Sönmez Böyle günler önemlidir...Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, Acılar ise paylaştıkça azalır.....Kardeşim çok haklısın, Umarım telafi ederler. Bence Belediye Başkanı sayın Ülgür Gökhan’ın da orada olması gerekirdi...Partili olmak falan önemli değil... "TERZİOĞLU" soyadı yeterlidir....ANLAYANA... saygılarımla.
Çanakkale’nin en köklü ailelerinden Terzioğlu ailesi geçtiğimiz günlerde aile büyükleri olan Emine Nihal Terzioğlu’nun kaybını yaşadı. Yıllarca CHP’de kadın kolları ve değişik kademlerde gönüllü olarak görev yapan Emine Nihal Terzioğlu’nun cenazesine CHP’lilerin katılmamasının vefasızlık olduğunu söyleyen oğlu Nihat Terzioğlu tepki gösterdi.

ADALET bu mu diye de CHP’li dostlara sorarım diyen Terzioğlu tepkisini şu sözlerle ortaya koydu; “Annemin cenazesinde beni çok üzen bir şey oldu. Annem yıllarca CHP kadın kollarında değişik görevlerde CHP için çalışan bir insandı. Cenazeye gelen çok sayıda çelengin içinde AKP İl başkanı ,Bülent Turan ve diğer milletvekillerinin çelenkleri olmasına rağmen bir tane CHP’nin çelengi yoktu. Siz bu kafayla daha çok seçim kaybedersiniz. AKP’li çelenk gönderen arkadaşlara çok teşekkür eder. ADALET bu mu diye de CHP’li dostlara sorarım.”

Bilindiği gibi Terzioğlu ailesi bugünkü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin yerini bağışlamış ve kurdukları Terzioğlu vakfıyla yıllardır Çanakkale’ye önemli hizmetler vermekteler. Nihat Terzioğlu’nun bu sitemin ardından CHP camiasına yönelik birçok eleştiri geldi.  İşte CHP’lilere yapılan o eleştiriler

Sedat Algönül Üzülme Nihat Abi CHP nin kaybettiği konulardan biride bu VEFA yok. Sonra da % 25 üzerine çıkamamada yok.

Nadide Altın Nihat bey çok haklısınız 1 yıl içinde 3 ablamı kaybettim. Can arkadaşlarım ve il kadın kolu başkanından başka kimse yoktu. Böyle zamanlarda gerçek dostluğu ve vefayı görüyorsunuz. Tekrar başınız sağolsun. Harç bitti yapı paydos misali

Şencan Çurgatay Akbaş Sonrada neden deriz işte fark bu özen yok hiçbir şeye sahip çıkamıyorlar değerlerini yitirdiler çalışmıyorlar Nihatcım

Ali Alp Sönmez Böyle günler önemlidir...Mutluluklar paylaştıkça çoğalır, Acılar ise paylaştıkça azalır.....Kardeşim çok haklısın, Umarım telafi ederler. Bence Belediye Başkanı sayın Ülgür Gökhan’ın da orada olması gerekirdi...Partili olmak falan önemli değil... "TERZİOĞLU" soyadı yeterlidir....ANLAYANA... saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.