18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Teması Belli Oldu: "Şan, Şeref, Tarih Bizim, Bizim Çanakkale"

Yaşam 12.03.2024 - 20:01, Güncelleme: 12.03.2024 - 20:01
 

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Teması Belli Oldu: "Şan, Şeref, Tarih Bizim, Bizim Çanakkale"

Cumhuriyetimizin 100. yılını "Ruhumuzda Var" mottosuyla kutladığımız 2023'ün ardından, 2024'te Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü de aynı inançla anmaya devam ediyoruz. 2023 ve 2024'te savunma sanayinde atılan büyük adımların ışığında, Cumhuriyeti kuran ve Çanakkale'de bize zaferi yaşatan yüce iradenin izinde ilerliyoruz. Bugün ve yarın için diyoruz ki:
Şan, Şeref, Tarih Bizim, Bizim Çanakkale 2024 yılı kutlamalarını bu gurur dolu ifadeyle gerçekleştirirken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Törenler 18 Mart'ta Şehitler Abidesi'nde Gerçekleşecek Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından düzenlenen "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" kapsamındaki törenler, 2018 yılından beri bir tema ile gerçekleştiriliyor. 2024 yılının teması, 2023-2024 yıllarında savunma sanayindeki gurur verici atılımlardan ilham alarak "Şan, Şeref, Tarih Bizim, Bizim Çanakkale" olarak belirlendi. 18 Mart günü Şehitler Abidesi'nde düzenlenecek törenin teması, Çanakkale zaferini bir zafere götüren ve Cumhuriyeti ilan eden birliktelik, dayanışma ve mücadele ruhunu da öne çıkarıyor. Tüm Vatandaşları Katılıma Davet Ediyoruz Çanakkale zaferini elde ettiğimiz süreçteki kahramanlık, cesaret, dayanışma, birlik, fedakarlık ve mücadelenin o gün olduğu gibi bugün de tüm zorlu süreçlerde gün yüzüne çıktığını görmekteyiz. Bu güçlü ilerleyişin sahibi yüce milletimize 2024 yılında Şan, Şeref ve Tarihin bizim olduğunu, Çanakkalemizin dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de bizim olduğunu ifade etmek istiyoruz. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl dönümü anma programı, ilgili bakanlıkların, kamu kurum ve kuruluşların iş birliğinde 18 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Törenlere ait bilgi, belge, tasarım ve görsel birliğin sağlanması amacıyla "www.18martetkinlikleri.com [geçersiz URL kaldırıldı]" sitesinden yüksek çözünürlüklü materyallere erişim sağlanabilir. "Şan, Şeref, Tarih Bizim, Bizim Çanakkale" adı altında hazırlanan 1 dakikalık kamu spotu da televizyon kanallarında hafta etkinlikleri kapsamında gösterilecektir. Tüm vatandaşlarımızı 18 Mart'ta Şehitler Abidesi'nde düzenlenecek törene ve diğer etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.
Cumhuriyetimizin 100. yılını "Ruhumuzda Var" mottosuyla kutladığımız 2023'ün ardından, 2024'te Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü de aynı inançla anmaya devam ediyoruz. 2023 ve 2024'te savunma sanayinde atılan büyük adımların ışığında, Cumhuriyeti kuran ve Çanakkale'de bize zaferi yaşatan yüce iradenin izinde ilerliyoruz. Bugün ve yarın için diyoruz ki:

Şan, Şeref, Tarih Bizim, Bizim Çanakkale

2024 yılı kutlamalarını bu gurur dolu ifadeyle gerçekleştirirken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Törenler 18 Mart'ta Şehitler Abidesi'nde Gerçekleşecek

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından düzenlenen "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" kapsamındaki törenler, 2018 yılından beri bir tema ile gerçekleştiriliyor.

2024 yılının teması, 2023-2024 yıllarında savunma sanayindeki gurur verici atılımlardan ilham alarak "Şan, Şeref, Tarih Bizim, Bizim Çanakkale" olarak belirlendi.

18 Mart günü Şehitler Abidesi'nde düzenlenecek törenin teması, Çanakkale zaferini bir zafere götüren ve Cumhuriyeti ilan eden birliktelik, dayanışma ve mücadele ruhunu da öne çıkarıyor.

Tüm Vatandaşları Katılıma Davet Ediyoruz

Çanakkale zaferini elde ettiğimiz süreçteki kahramanlık, cesaret, dayanışma, birlik, fedakarlık ve mücadelenin o gün olduğu gibi bugün de tüm zorlu süreçlerde gün yüzüne çıktığını görmekteyiz.

Bu güçlü ilerleyişin sahibi yüce milletimize 2024 yılında Şan, Şeref ve Tarihin bizim olduğunu, Çanakkalemizin dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de bizim olduğunu ifade etmek istiyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl dönümü anma programı, ilgili bakanlıkların, kamu kurum ve kuruluşların iş birliğinde 18 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Törenlere ait bilgi, belge, tasarım ve görsel birliğin sağlanması amacıyla "www.18martetkinlikleri.com [geçersiz URL kaldırıldı]" sitesinden yüksek çözünürlüklü materyallere erişim sağlanabilir.

"Şan, Şeref, Tarih Bizim, Bizim Çanakkale" adı altında hazırlanan 1 dakikalık kamu spotu da televizyon kanallarında hafta etkinlikleri kapsamında gösterilecektir.

Tüm vatandaşlarımızı 18 Mart'ta Şehitler Abidesi'nde düzenlenecek törene ve diğer etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.