Zoru Başardı Milli Takıma Seçildi

Spor 07.02.2022 - 13:24, Güncelleme: 07.02.2022 - 13:24
 

Zoru Başardı Milli Takıma Seçildi

Antalya’da düzenlenen 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları Çanakkaleli Emir Aras Zor, 180 sporcu arasında 5 gelerek Milli Takım’a girmeye hak kazandı.
Antalya’nın Serik ilçesinde düzenlenen şampiyonaya 2 bin civarında sporcu katıldı. 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'na Çanakkale’den de Emir Aras Zor katıldı. 24 kategoride 7 ve 18 yaş aralığında olan sporcular centilmence maçlara imza atarken, şampiyonalarda kendi kategorilerinde dereceye giren sporcular Milli Takım havuzuna girmeye hak kazandı. Şimdiye kadar birçok derecesi bulunan Zor, bu şampiyonada da önemli bir başarıya imza attı. 180 sporcu arasında 5. Olan Zor, bu derecesi ile Milli Takım’a da seçildi. Antalya'da bir Otel'de düzenlenen ödül törenine Türkiye Satranç Federasyon Başkanı Gülkız Tulay, Başkanvekilleri Fatih Maden, Aşkın Keleş, As Başkanları Ömer Asım Ötegen, Nilüfer Çınar Çorlulu, Ayşa Kardaş Ergezen, Yönetim Kurulu Üyeleri Olcay Ak Nalbant, Berkay Çelik, Medine Boz ve Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Gençlik Spor Serik İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Genel Sektereter Mehmet Sedat, Fırat kurul, sporcular, aileler antrenörler ve hakemler katıldı. Derece yapan sporcuların ödülleri verilmesiyle birlikte 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları son buldu. Babası Mustafa Zor, bu başarıda Emir Aras’a her zaman güvenen ve onu destekleyen Apaydın Satranç ailesine ve Fethi Apaydın hocaya teşekkür etti.
Antalya’da düzenlenen 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları Çanakkaleli Emir Aras Zor, 180 sporcu arasında 5 gelerek Milli Takım’a girmeye hak kazandı.

Antalya’nın Serik ilçesinde düzenlenen şampiyonaya 2 bin civarında sporcu katıldı. 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'na Çanakkale’den de Emir Aras Zor katıldı. 24 kategoride 7 ve 18 yaş aralığında olan sporcular centilmence maçlara imza atarken, şampiyonalarda kendi kategorilerinde dereceye giren sporcular Milli Takım havuzuna girmeye hak kazandı.
Şimdiye kadar birçok derecesi bulunan Zor, bu şampiyonada da önemli bir başarıya imza attı. 180 sporcu arasında 5. Olan Zor, bu derecesi ile Milli Takım’a da seçildi.
Antalya'da bir Otel'de düzenlenen ödül törenine Türkiye Satranç Federasyon Başkanı Gülkız Tulay, Başkanvekilleri Fatih Maden, Aşkın Keleş, As Başkanları Ömer Asım Ötegen, Nilüfer Çınar Çorlulu, Ayşa Kardaş Ergezen, Yönetim Kurulu Üyeleri Olcay Ak Nalbant, Berkay Çelik, Medine Boz ve Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Gençlik Spor Serik İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Genel Sektereter Mehmet Sedat, Fırat kurul, sporcular, aileler antrenörler ve hakemler katıldı.
Derece yapan sporcuların ödülleri verilmesiyle birlikte 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları son buldu. Babası Mustafa Zor, bu başarıda Emir Aras’a her zaman güvenen ve onu destekleyen Apaydın Satranç ailesine ve Fethi Apaydın hocaya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.