Tuna, Çan ve Yenice’de… BİZ YAPACAKLARIMIZI SÖYLERİZ!

Güncel 07.10.2015 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Tuna, Çan ve Yenice’de… BİZ YAPACAKLARIMIZI SÖYLERİZ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili, 1. sıra milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna Çan ve Yenice ilçelerinde seçim çalışmalarına devam etti. Çan’da pazar esnafıyla görüşen, Yenice’de kahve toplantısı yapan Tuna, partisinin esnaf , çiftçi, asgari ücretli, emekli ile ilgili vatandaşa sunacağı hizmetleri anlattı.
Fiyat garantisi verip üreticimize destek olacağız MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Çan ve Yenice’de  seçim beyannamesinde bulunan vaatleri  çiftçi, üretici ve esnafla paylaştı. Tuna, “ üretici birlikleri daha etkin hale gelecek. Tohum, fide, fidan üretimi ve geliştirilmesini destekleyeceğiz. Dışa bağımlılık son bulacak. Çiftçilerimiz için mazot, gübre, ilaç tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazotu da 1 lira 75 kuruş yapacağız” dedi.  Stratejik öneme sahip buğday, mısır, pamuk, soya, ayçiçeği, çeltik, zeytin, ve meyve üretimi ve enerji bitkileri gibi ürünlere özel destekleme programları geliştireceklerini ifade eden Tuna,” Bu ürünlerle ilgili fiyat garantisi vereceğiz.  Et ve süt ürünlerinde garanti fiyat uygulamasına geçilecek. Aynı zamanda hayvan kaçakçılığının da önüne geçeceğiz “ şeklinde konuştu. Türkiye küresel güç olacak Tuna, Çan ve Yenice’de üretici ve esnaflara yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi’nin  Türkiye’yi küresel güç ve lider ülke yapmak istediğini belirterek “ Bunun için kısa, orta ve uzun vadeli hedefler oluşturdu.  Ülkemizde huzurun tesisi, onarım ve atılım, bölgesel güç, küresel aktör Türkiye. Küresel güç  Türkiye vizyonumuzu kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin onarılması, çözülen milletin bütünleştirilmesini, demokrasinin güçlendirilmesini sağlamak; ekonomik, siyasi, sosyal ve teknolojik alanlarda yapılacak atılımlarla Türkiye’yi içine girdiği kısır döngüden çıkarmak için çalışacağız. Türkiye’nin bölgesel güç haline gelmesi, siyasi ve sosyal sorunları aşarak küresel ölçekte söz sahibi olmasını sağlayacağız. Bu çalışmalarımızın sonucunda Türkiye küresel bir güç olacaktır. Adaleti ve huzuru sağlayacak yeniden tesis edecek tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi. AKP şimdi bizim söylediğimizi söylüyor Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesindeki vaatlerini  Çan ve Yenice’deki seçmene anlatan ve Tuna halktan büyük ilgi gördü.  MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, “Yolsuzluklarla mücadele edeceğiz. Asgari ücret net 1400 lira olacak biz bunu 7 Haziran’da da söyledik . AKP'nin şimdi aklı başına geldi. Bütçe yetmez kaynak bulamazsınız diyordu. Şimdi bizim söylediklerimizi söylüyor. Bunlar milletle, milletin kazancıyla, emeğiyle dalga geçiyor.  Emeklimizin yüzü gülecek her yıl 2 defa asgari ücret 1400 tutarında emeklimize ikramiye vereceğiz. Evi olmayanlara 250 lira ev yardımı. Her yıl 700 bin gencimize iş imkanı. 2016 yılında 40 bini Şubat ayında olmak üzere 120 bin öğretmen ataması yapacağız. Eğitimin önündeki engelleri kaldıracağız. Terörle mücadele sonuna kadar devam edecek” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili, 1. sıra milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna Çan ve Yenice ilçelerinde seçim çalışmalarına devam etti. Çan’da pazar esnafıyla görüşen, Yenice’de kahve toplantısı yapan Tuna, partisinin esnaf , çiftçi, asgari ücretli, emekli ile ilgili vatandaşa sunacağı hizmetleri anlattı.

Fiyat garantisi verip üreticimize destek olacağız

MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Çan ve Yenice’de  seçim beyannamesinde bulunan vaatleri  çiftçi, üretici ve esnafla paylaştı. Tuna, “ üretici birlikleri daha etkin hale gelecek. Tohum, fide, fidan üretimi ve geliştirilmesini destekleyeceğiz. Dışa bağımlılık son bulacak. Çiftçilerimiz için mazot, gübre, ilaç tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazotu da 1 lira 75 kuruş yapacağız” dedi.  Stratejik öneme sahip buğday, mısır, pamuk, soya, ayçiçeği, çeltik, zeytin, ve meyve üretimi ve enerji bitkileri gibi ürünlere özel destekleme programları geliştireceklerini ifade eden Tuna,” Bu ürünlerle ilgili fiyat garantisi vereceğiz.  Et ve süt ürünlerinde garanti fiyat uygulamasına geçilecek. Aynı zamanda hayvan kaçakçılığının da önüne geçeceğiz “ şeklinde konuştu.

Türkiye küresel güç olacak

Tuna, Çan ve Yenice’de üretici ve esnaflara yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi’nin  Türkiye’yi küresel güç ve lider ülke yapmak istediğini belirterek “ Bunun için kısa, orta ve uzun vadeli hedefler oluşturdu.  Ülkemizde huzurun tesisi, onarım ve atılım, bölgesel güç, küresel aktör Türkiye. Küresel güç  Türkiye vizyonumuzu kısa, orta ve uzun vadede gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin onarılması, çözülen milletin bütünleştirilmesini, demokrasinin güçlendirilmesini sağlamak; ekonomik, siyasi, sosyal ve teknolojik alanlarda yapılacak atılımlarla Türkiye’yi içine girdiği kısır döngüden çıkarmak için çalışacağız. Türkiye’nin bölgesel güç haline gelmesi, siyasi ve sosyal sorunları aşarak küresel ölçekte söz sahibi olmasını sağlayacağız. Bu çalışmalarımızın sonucunda Türkiye küresel bir güç olacaktır. Adaleti ve huzuru sağlayacak yeniden tesis edecek tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi.

AKP şimdi bizim söylediğimizi söylüyor

Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesindeki vaatlerini  Çan ve Yenice’deki seçmene anlatan ve Tuna halktan büyük ilgi gördü.  MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, “Yolsuzluklarla mücadele edeceğiz. Asgari ücret net 1400 lira olacak biz bunu 7 Haziran’da da söyledik . AKP'nin şimdi aklı başına geldi. Bütçe yetmez kaynak bulamazsınız diyordu. Şimdi bizim söylediklerimizi söylüyor. Bunlar milletle, milletin kazancıyla, emeğiyle dalga geçiyor.  Emeklimizin yüzü gülecek her yıl 2 defa asgari ücret 1400 tutarında emeklimize ikramiye vereceğiz. Evi olmayanlara 250 lira ev yardımı. Her yıl 700 bin gencimize iş imkanı. 2016 yılında 40 bini Şubat ayında olmak üzere 120 bin öğretmen ataması yapacağız. Eğitimin önündeki engelleri kaldıracağız. Terörle mücadele sonuna kadar devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.