Tarım Müdüründen Gece Denetimi

Güncel 01.11.2023 - 23:07, Güncelleme: 01.11.2023 - 23:07
 

Tarım Müdüründen Gece Denetimi

Yeni göreve başlayan İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, ekibi ile beraber Biga ilçesinde gece üretim yapan işletmelere denetim yaptı.
Çanakkale Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bu ay atanan Nazan Türkarslan, gündüz tarlaları ve üretim tesislerini geziyor gece de gıda üretimi yapan mekanları denetliyor. Çanakkale'nin Biga ilçesinde Gıda Kontrol Görevlileri tarafından ekmek ve ekmek çeşitleri, unlu mamüller ve pastacılık üretim tesislerinde denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde, işletmelerin teknik ve hijyenik şartları kontrol edilerek, üretilen ürünlerin mevzuata uygunluğunun kontrolü yapıldı.  Biga ilçesinde, İl ve İlçe Gıda Kontrol Görevlileri, rutin olarak gerçekleştirilen denetim ve kontrollere ilave olarak, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatıyla, ülke genelinde başlatılan gıda üretim tesislerinde gece denetimleri gerçekleştirerek ekmek ve ekmek çeşitleri, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinin kalitesini ve güvenliğini kontrol etti. Gıda güvenliği ve tüketici sağlığını koruma amacıyla düzenlenen denetimlerde, işletmelerin teknik ve hijyenik şartları özenle gözden geçirildi. Ayrıca üretilen ekmek, ekmek çeşitleri, unlu mamüller ve pastacılık ürünleri, gıda mevzuatına uygunluğu açısından titizlikle incelendi.  Denetimlerde, işletmelerin teknik ve hijyenik şartları kontrol edilerek, üretilen ürünlerin mevzuata uygunluğunun kontrolü yapıldı. Gece denetimine Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan'da eşlik etti.
Yeni göreve başlayan İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan, ekibi ile beraber Biga ilçesinde gece üretim yapan işletmelere denetim yaptı.

Çanakkale Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bu ay atanan Nazan Türkarslan, gündüz tarlaları ve üretim tesislerini geziyor gece de gıda üretimi yapan mekanları denetliyor. Çanakkale'nin Biga ilçesinde Gıda Kontrol Görevlileri tarafından ekmek ve ekmek çeşitleri, unlu mamüller ve pastacılık üretim tesislerinde denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde, işletmelerin teknik ve hijyenik şartları kontrol edilerek, üretilen ürünlerin mevzuata uygunluğunun kontrolü yapıldı.

 Biga ilçesinde, İl ve İlçe Gıda Kontrol Görevlileri, rutin olarak gerçekleştirilen denetim ve kontrollere ilave olarak, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatıyla, ülke genelinde başlatılan gıda üretim tesislerinde gece denetimleri gerçekleştirerek ekmek ve ekmek çeşitleri, unlu mamüller ve pastacılık ürünlerinin kalitesini ve güvenliğini kontrol etti. Gıda güvenliği ve tüketici sağlığını koruma amacıyla düzenlenen denetimlerde, işletmelerin teknik ve hijyenik şartları özenle gözden geçirildi. Ayrıca üretilen ekmek, ekmek çeşitleri, unlu mamüller ve pastacılık ürünleri, gıda mevzuatına uygunluğu açısından titizlikle incelendi.  Denetimlerde, işletmelerin teknik ve hijyenik şartları kontrol edilerek, üretilen ürünlerin mevzuata uygunluğunun kontrolü yapıldı. Gece denetimine Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan'da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.