KEPEZ’DE PİKNİK ALANLARI ÜCRETSİZ

Yaşam 01.06.2019 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

KEPEZ’DE PİKNİK ALANLARI ÜCRETSİZ

Çanakkale halkının yaz aylarında piknik yapmak amacı ile yoğun olarak kullandığı, Kepez Belediyesi Çamlık ve Akasya Piknik Alanı yenilenen yüzü ile artık ücretsiz olarak hizmet verecek.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, “Sosyal belediyecilik anlayışımız ile bu hizmetlerin tamamını ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Bu daha bir başlangıç. Bizim yöneticilik anlayışımızda öncelik halkımız ve halkımızın mutluluğudur. Halkımızın rahat edecekleri piknik alanlarını, ekip arkadaşlarımız ile birlikte yaratmaya çalıştık.  Bu çalışmaların devamı gelecektir” dedi. Tuvaletlerin yenilendiği, çevre bakımlarının yapıldığı piknik alanlarında belediye personelleri hizmet verecek.  Kent merkezine yakınlığı, mangal yakmadaki kolaylıklar sebebi ile vatandaşların, hemen her gün kullandığı Kepez Belediyesi Çamlık ve Akasya Piknik Alanları yenilenen yüzü ile artık ücretsiz olarak hizmet verecek. Geçmiş yıllarda görmeye alıştığımız çöpler, içki şişeleri, kırık camlar ve terk edilmiş tuvaletler artık olmayacak. Tuvaletlerin yenilendiği ve belediye personellerinin hizmet vereceği piknik alanları, bakımlı hali ile bayram boyunca kentlileri ağırlayacak. Konu ile ilgili gazetemize görüş veren Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak bu hizmetlerin henüz başlangıç olduğunu kaydetti. “Yöneticilik anlayışımızda öncelik halkımız ve halkımızın mutluluğudur” diyen Başkan Arslan,“Kepez’deki tüm piknik alanları ve tüm parklar bir bütün olarak elden geçiriliyor,  yeşillendiriliyor. Çim çalışmalarımız başlayacak.  Bu bölgelerin bakım ve temizliği Kepez Belediyesi tarafından yapılacak.  Çamlık piknik alanımız ve akasya piknik alanımız vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için hazırlandı. Piknik alanlarında eskiden masa başından alınan ücretler artık alınmayacak.  Piknik alanlarında tuvalet yenileme çalışmaları başladı. Meydandaki piknik alanımızın tuvaletlerini yenileyerek işe başladık. Tuvaletleri sıfırladık, ona da ait bir personel koyduk. Piknik alanlarımızda belediyemizin personeli çalışacak. Temizlikten, tuvalete, çevre bakımına kadar hepsi ile personel gelinecek.   Bayramda piknik alanlarımız çok rahat bir şekilde kullanılabilir. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile bu hizmetlerin tamamını ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Bu daha bir başlangıç. Bizim yöneticilik anlayışımızda öncelik halkımız ve halkımızın mutluluğudur. Halkımızın rahat edecekleri piknik alanlarını, ekip arkadaşlarımız ile birlikte yaratmaya çalıştık.  Bu çalışmaların devamı gelecektir” dedi.
Çanakkale halkının yaz aylarında piknik yapmak amacı ile yoğun olarak kullandığı, Kepez Belediyesi Çamlık ve Akasya Piknik Alanı yenilenen yüzü ile artık ücretsiz olarak hizmet verecek.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, “Sosyal belediyecilik anlayışımız ile bu hizmetlerin tamamını ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Bu daha bir başlangıç. Bizim yöneticilik anlayışımızda öncelik halkımız ve halkımızın mutluluğudur. Halkımızın rahat edecekleri piknik alanlarını, ekip arkadaşlarımız ile birlikte yaratmaya çalıştık.  Bu çalışmaların devamı gelecektir” dedi. Tuvaletlerin yenilendiği, çevre bakımlarının yapıldığı piknik alanlarında belediye personelleri hizmet verecek. 
Kent merkezine yakınlığı, mangal yakmadaki kolaylıklar sebebi ile vatandaşların, hemen her gün kullandığı Kepez Belediyesi Çamlık ve Akasya Piknik Alanları yenilenen yüzü ile artık ücretsiz olarak hizmet verecek. Geçmiş yıllarda görmeye alıştığımız çöpler, içki şişeleri, kırık camlar ve terk edilmiş tuvaletler artık olmayacak. Tuvaletlerin yenilendiği ve belediye personellerinin hizmet vereceği piknik alanları, bakımlı hali ile bayram boyunca kentlileri ağırlayacak.
Konu ile ilgili gazetemize görüş veren Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak bu hizmetlerin henüz başlangıç olduğunu kaydetti. “Yöneticilik anlayışımızda öncelik halkımız ve halkımızın mutluluğudur” diyen Başkan Arslan,“Kepez’deki tüm piknik alanları ve tüm parklar bir bütün olarak elden geçiriliyor,  yeşillendiriliyor. Çim çalışmalarımız başlayacak.  Bu bölgelerin bakım ve temizliği Kepez Belediyesi tarafından yapılacak.  Çamlık piknik alanımız ve akasya piknik alanımız vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için hazırlandı. Piknik alanlarında eskiden masa başından alınan ücretler artık alınmayacak.  Piknik alanlarında tuvalet yenileme çalışmaları başladı. Meydandaki piknik alanımızın tuvaletlerini yenileyerek işe başladık. Tuvaletleri sıfırladık, ona da ait bir personel koyduk. Piknik alanlarımızda belediyemizin personeli çalışacak. Temizlikten, tuvalete, çevre bakımına kadar hepsi ile personel gelinecek.   Bayramda piknik alanlarımız çok rahat bir şekilde kullanılabilir. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile bu hizmetlerin tamamını ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Bu daha bir başlangıç. Bizim yöneticilik anlayışımızda öncelik halkımız ve halkımızın mutluluğudur. Halkımızın rahat edecekleri piknik alanlarını, ekip arkadaşlarımız ile birlikte yaratmaya çalıştık.  Bu çalışmaların devamı gelecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.