Kepez'de AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı: Hacer Oğuz

Siyaset 18.11.2023 - 19:35, Güncelleme: 18.11.2023 - 19:35
 

Kepez'de AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı: Hacer Oğuz

AK Parti'den Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Olan Diş Hekimi Hacer Oğuz, Kepez'in Sorunlarını 6 Ay İçinde Çözeceğini Açıkladı.
Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Hekimi Hacer Oğuz, AK Parti'den Kepez Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz 10 Yıl Maalesef Kepezin Kayıp Yıllarıdır  Oğuz, yaptığı açıklamada, "Mesleğim gereği her yaştan, her görüşten insanımızla bir aradayım. Siyasete uzak birisi değilim. Sohbet ettiğim her Kepezli vatandaşımızla sohbetin geldiği yer belediye hizmetlerinin yetersizliği ve bir türlü çözülemeyen sorunlar. Kepez'de yaşayan bir vatandaş olarak aynı sorunları ben de görüyorum. Maalesef Kepez'de AK Parti belediyeciliğinden sonra CHP'li başkanlar belediye hizmetlerinden çok siyasi söylemleriyle gündeme geldiler, hizmet değil polemik ürettiler. Geçtiğimiz 10 yıl Kepezin kayıp yıllarıdır. AK Partili belediyelerimizin yıllar önce çözdüğü sorunlara CHP'li başkanlar çözüm üretme iradesini gösteremediler." dedi. Kepez’in Sorunları 6 Ay İçinde Çözeriz Oğuz, "Bizler Kepez'de halen daha su sorunundan, yol ve ulaşım sorunlarından bahsediyoruz. Bunların gündem dahi olmaması gerekir. Bu sorunları çözmek çok basit, yeter ki o irade ortaya konulsun. AK Parti belediyeciliği ve tecrübesiyle bu sorunları en fazla 6 ay içinde çözeriz ve Kepez'i kültür, turizm ve şehircilik anlamında bu bölgenin parlayan bir yıldızı haline getirebiliriz. Kepezi hakkettiği yere taşımak için belediye başkanlığına aday olmayı planlıyorum." ifadelerini kullandı.
AK Parti'den Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Olan Diş Hekimi Hacer Oğuz, Kepez'in Sorunlarını 6 Ay İçinde Çözeceğini Açıkladı.

Çanakkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Hekimi Hacer Oğuz, AK Parti'den Kepez Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz 10 Yıl Maalesef Kepezin Kayıp Yıllarıdır 

Oğuz, yaptığı açıklamada, "Mesleğim gereği her yaştan, her görüşten insanımızla bir aradayım. Siyasete uzak birisi değilim. Sohbet ettiğim her Kepezli vatandaşımızla sohbetin geldiği yer belediye hizmetlerinin yetersizliği ve bir türlü çözülemeyen sorunlar. Kepez'de yaşayan bir vatandaş olarak aynı sorunları ben de görüyorum. Maalesef Kepez'de AK Parti belediyeciliğinden sonra CHP'li başkanlar belediye hizmetlerinden çok siyasi söylemleriyle gündeme geldiler, hizmet değil polemik ürettiler. Geçtiğimiz 10 yıl Kepezin kayıp yıllarıdır. AK Partili belediyelerimizin yıllar önce çözdüğü sorunlara CHP'li başkanlar çözüm üretme iradesini gösteremediler." dedi.

Kepez’in Sorunları 6 Ay İçinde Çözeriz

Oğuz, "Bizler Kepez'de halen daha su sorunundan, yol ve ulaşım sorunlarından bahsediyoruz. Bunların gündem dahi olmaması gerekir. Bu sorunları çözmek çok basit, yeter ki o irade ortaya konulsun. AK Parti belediyeciliği ve tecrübesiyle bu sorunları en fazla 6 ay içinde çözeriz ve Kepez'i kültür, turizm ve şehircilik anlamında bu bölgenin parlayan bir yıldızı haline getirebiliriz. Kepezi hakkettiği yere taşımak için belediye başkanlığına aday olmayı planlıyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.