İyi Partili Rıdvan Uz İftar Sofrasını Siyasetine Malzeme Yaptı!

Siyaset 14.06.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

İyi Partili Rıdvan Uz İftar Sofrasını Siyasetine Malzeme Yaptı!

İyi Parti milletvekili adayı Rıdvan Uz seçimlere 24 Haziran seçimlerine kısa süre kala yaptığı siyasi şovlarla dikkat çekiyor. Sadece AK Parti Milletvekili Bülent Turan ve CHP Milletvekili Muharrem Erkek’in kısa bir selamlama konuşması yaptığı sanayi sitesi iftar programında, milletvekili adayı sıfatıyla katılan Rıdvan Uz “beni neden konuşturmadınız” diyerek programı terk etmiş ve “bize yemek bile vermediler” çıkışında bulunmuştu. Olayın aslının ise Uz’un anlattığı gibi olmadığı ortaya çıktı.
Bizim Soframız İftar Sofrası İdi Bir Seçim Kampanyası Alanı Değildi Çanakkale'de Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Sezai Kahraman yaptığı açıklamada “ Bize yemek vermediler” sözüne üzüldüğünü dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Biz Küçük Sanayi Sitesi esnafları olarak 2000 kişilik bir iftar yemeği düzenledik. Ben yemek öncesi iftar alanına herhangi bir partinin seçim afişinin asılmasına da izin vermedim. Bizim soframız iftar sofrası idi bir seçim kampanyası alanı değildi. Ak Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Milletvekili Ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Millet Vekili Muharrem Erkek iftarımıza teşrif edip gelmişler. İki vekili de yan yana oturttum. Esnafımıza merhaba demek ister misiniz dedim, sen bilirsin dediler. Ben neden Grup Başkan Vekili Bülent Turana söz verdim. İktidar Millet Vekilidir. Özelliklede konuşmamda şunu dile getirdim, Yeni bir sanayi sitesi alanı konusunda bize Ankara’dan müjdeli haber getirdiniz mi diye sordum, Vekilimizde konuştu. Bütün Sanayi esnafı Sayın Vekil Bülent Turanın ağzından çıkacak bir sözü bekliyor. Biz Sayın Milletvekili Turan’dan yer talep ettik. Kendisinden de esnafımıza bir söz vermesini istedik. CHP Genel Başkan yardımcısı Çanakkale Millet Vekili Sayın Muharrem Erkekte konuştu. Esnafımızı selamladı bayramımızı kutladı. Çanakkale Millet Vekillerimiz haricinde kimseye söz verilmemiştir.  Fotoğraflarda Yemek Yedikleri Açıkça Ortada! İyi Parti Çanakkale Millet Vekili adayı Sayın Rıdvan Uz ve ekibi kendilerine yemek verilmediğini iddia ediyorlar. Böyle bir şey söz konusu dahi olamaz. İftar programımızda dağıtımdan kaynaklanan 5-10dk’lık gecikme dışında tüm konuklarımız yemeklerini yemişler yemek yemeyen konuğumuz kalmamıştır. Fotoğrafta da görüldüğü gibi İYİ parti yöneticileri ve ekibi yemeklerini yemişlerdir. Ben en çok bize yemek vermediler cümlesine üzüldüm. Bizler esnafız, Çanakkale’nin esnafıyız. Bizim soframız Halil İbrahim Sofrasıdır. Herkese açıktır. Konuşan Vekillerde Siyasi bir konuşma yapmamıştır. Biz Sayın Valimiz Orhan Tavlı, Ak Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Millet Vekili Sayın Bülent Turan ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale esnaf odaları Birlik Başkanı ve diğer oda başkanları ile birlikte bir saate yakın ofisimizde görüştük. Ne görüştük, Daha büyük ve modern bir sanayi hakkında yapılacakları görüştük ve sayın Valimiz ve Vekilimizden de bu konuda söz aldık. Kendisi de konuşmasında “Sezai Başkan”la bu işi çözeceğiz dedi. Biz burada siyaset yapmadık esnafımızla birlikte iftar yemeği verdik.”
İyi Parti milletvekili adayı Rıdvan Uz seçimlere 24 Haziran seçimlerine kısa süre kala yaptığı siyasi şovlarla dikkat çekiyor. Sadece AK Parti Milletvekili Bülent Turan ve CHP Milletvekili Muharrem Erkek’in kısa bir selamlama konuşması yaptığı sanayi sitesi iftar programında, milletvekili adayı sıfatıyla katılan Rıdvan Uz “beni neden konuşturmadınız” diyerek programı terk etmiş ve “bize yemek bile vermediler” çıkışında bulunmuştu. Olayın aslının ise Uz’un anlattığı gibi olmadığı ortaya çıktı.

Bizim Soframız İftar Sofrası İdi Bir Seçim Kampanyası Alanı Değildi

Çanakkale'de Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Sezai Kahraman yaptığı açıklamada “ Bize yemek vermediler” sözüne üzüldüğünü dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Biz Küçük Sanayi Sitesi esnafları olarak 2000 kişilik bir iftar yemeği düzenledik. Ben yemek öncesi iftar alanına herhangi bir partinin seçim afişinin asılmasına da izin vermedim. Bizim soframız iftar sofrası idi bir seçim kampanyası alanı değildi. Ak Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Milletvekili Ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Millet Vekili Muharrem Erkek iftarımıza teşrif edip gelmişler. İki vekili de yan yana oturttum. Esnafımıza merhaba demek ister misiniz dedim, sen bilirsin dediler. Ben neden Grup Başkan Vekili Bülent Turana söz verdim. İktidar Millet Vekilidir. Özelliklede konuşmamda şunu dile getirdim, Yeni bir sanayi sitesi alanı konusunda bize Ankara’dan müjdeli haber getirdiniz mi diye sordum, Vekilimizde konuştu. Bütün Sanayi esnafı Sayın Vekil Bülent Turanın ağzından çıkacak bir sözü bekliyor. Biz Sayın Milletvekili Turan’dan yer talep ettik. Kendisinden de esnafımıza bir söz vermesini istedik. CHP Genel Başkan yardımcısı Çanakkale Millet Vekili Sayın Muharrem Erkekte konuştu. Esnafımızı selamladı bayramımızı kutladı. Çanakkale Millet Vekillerimiz haricinde kimseye söz verilmemiştir. 

Fotoğraflarda Yemek Yedikleri Açıkça Ortada!

İyi Parti Çanakkale Millet Vekili adayı Sayın Rıdvan Uz ve ekibi kendilerine yemek verilmediğini iddia ediyorlar. Böyle bir şey söz konusu dahi olamaz. İftar programımızda dağıtımdan kaynaklanan 5-10dk’lık gecikme dışında tüm konuklarımız yemeklerini yemişler yemek yemeyen konuğumuz kalmamıştır. Fotoğrafta da görüldüğü gibi İYİ parti yöneticileri ve ekibi yemeklerini yemişlerdir. Ben en çok bize yemek vermediler cümlesine üzüldüm. Bizler esnafız, Çanakkale’nin esnafıyız. Bizim soframız Halil İbrahim Sofrasıdır. Herkese açıktır. Konuşan Vekillerde Siyasi bir konuşma yapmamıştır. Biz Sayın Valimiz Orhan Tavlı, Ak Parti Grup Başkan Vekili Çanakkale Millet Vekili Sayın Bülent Turan ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale esnaf odaları Birlik Başkanı ve diğer oda başkanları ile birlikte bir saate yakın ofisimizde görüştük. Ne görüştük, Daha büyük ve modern bir sanayi hakkında yapılacakları görüştük ve sayın Valimiz ve Vekilimizden de bu konuda söz aldık. Kendisi de konuşmasında “Sezai Başkan”la bu işi çözeceğiz dedi. Biz burada siyaset yapmadık esnafımızla birlikte iftar yemeği verdik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.