İstemezükçüler İş Başında

Güncel 09.01.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

İstemezükçüler İş Başında

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının şehrin tanıtım ve turizmine katkı sağlamak amacıyla 2014 yılında Çanakkale’ye kazandırdığı GMKA, İÇDAŞ ve ÇTSO’nun katkılarıyla yaklaşık 2 Milyon değerinde olan Su Perdesi içim “İSTEMEZÜKÇÜLER” sahaya indi.
‘Su Perdesi’nin kaldırılması ile ilgili Change.org sitesinde başlatılan imza kampanyası ile ilgili olarak  ÇTSO’dan yapılan açıklamada; “Çanakkale’ye hizmet etmek amacıyla yaklaşık 2 milyon lira bütçeyle kurduğumuz ‘Su Perdesi’ bazı kesimlerin gözüne battı”denildi. Kampanyanın muhatabı olarak Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan olması nedeni ile belediyeden su perdesinin ÇTSO tarafından yapıldığına dikkat çeki-lerek, “Belediyemizle bir ilgisi bulunmamaktadır” dendi. Bizim ‘Su Perdemiz’ Dahi Göze Battı Kordonboyu seyir terası karşısında bulunan Su Perdesinin, kentin dokusunu bozduğu, görüntü kirliliği yarattığı gerekçesi ile kaldırılması noktasında internet üzerinden başlayan imza kampanyası “İSTEMEZÜKÇÜLER” yeniden iş başında yorumlarına sebep oldu. Konuyla ilgili olarak ÇTSO yönetim kurulu üyesi Selçuk Semizoğlu, “Çanakkale’ye hizmet etmek amacıyla yaklaşık 2 milyon lira bütçeyle kurduğumuz ‘Su Perdesi’ bazı kesimlerin gözüne battı. Biz bunu kurarken, teklif toplarken, üç firma Türkiye’de bunu yapıyor, şaşırdılar. Dediker ki, ‘Niye ÇTSO bunu yapıyor? Biz genelde Özel İdareler, Belediyeler teklifleri bizden alır ve kurarlar’  Kuruluşların hepsi böyle. Bizim ‘Su Perdemiz’ dahi göze battı. Hatta bir forum açılmış, 600 küsur yorum var. Yorumların yüzde 40’ı, yüzde 50’si İstanbul’dan yapılmış. Yani ‘Su Perdesi’nin kirliliği ile Termik Santrallerin kirliliğini de sizin takdirinize bırakıyorum. Ne kirliliği var? Bizim elimizden, suyun üzerinde yüzen bir ‘su perdesi’ yapmak geldi. Eleştirenler de bize yardımcı olsunlar, suyun altına mı gömelim, parka mı koyalım, nereye koyacaksak koyalım, ama lütfen yapıcı olalım” dedi. “Belediyemizle Bir İlgisi Bulunmamaktadır” Çanakkale Belediyesi’nden yapılan “Bilgilendirme...” başlıklı açıklamada ise; internet “ortamında başlatılan “Çanakkale Kordondaki Demir Yığını Kaldırılsın” isimli kampanyaya ilişkin; Kordonboyunda bulunan Su Perdesi Projesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılmış olup, projenin Belediyemizle bir ilgisi bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.  
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının şehrin tanıtım ve turizmine katkı sağlamak amacıyla 2014 yılında Çanakkale’ye kazandırdığı GMKA, İÇDAŞ ve ÇTSO’nun katkılarıyla yaklaşık 2 Milyon değerinde olan Su Perdesi içim “İSTEMEZÜKÇÜLER” sahaya indi.

‘Su Perdesi’nin kaldırılması ile ilgili Change.org sitesinde başlatılan imza kampanyası ile ilgili olarak  ÇTSO’dan yapılan açıklamada; “Çanakkale’ye hizmet etmek amacıyla yaklaşık 2 milyon lira bütçeyle kurduğumuz ‘Su Perdesi’ bazı kesimlerin gözüne battı”denildi. Kampanyanın muhatabı olarak Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan olması nedeni ile belediyeden su perdesinin ÇTSO tarafından yapıldığına dikkat çeki-lerek, “Belediyemizle bir ilgisi bulunmamaktadır” dendi.

Bizim ‘Su Perdemiz’ Dahi Göze Battı

Kordonboyu seyir terası karşısında bulunan Su Perdesinin, kentin dokusunu bozduğu, görüntü kirliliği yarattığı gerekçesi ile kaldırılması noktasında internet üzerinden başlayan imza kampanyası “İSTEMEZÜKÇÜLER” yeniden iş başında yorumlarına sebep oldu. Konuyla ilgili olarak ÇTSO yönetim kurulu üyesi Selçuk Semizoğlu, “Çanakkale’ye hizmet etmek amacıyla yaklaşık 2 milyon lira bütçeyle kurduğumuz ‘Su Perdesi’ bazı kesimlerin gözüne battı. Biz bunu kurarken, teklif toplarken, üç firma Türkiye’de bunu yapıyor, şaşırdılar. Dediker ki, ‘Niye ÇTSO bunu yapıyor? Biz genelde Özel İdareler, Belediyeler teklifleri bizden alır ve kurarlar’  Kuruluşların hepsi böyle. Bizim ‘Su Perdemiz’ dahi göze battı. Hatta bir forum açılmış, 600 küsur yorum var. Yorumların yüzde 40’ı, yüzde 50’si İstanbul’dan yapılmış. Yani ‘Su Perdesi’nin kirliliği ile Termik Santrallerin kirliliğini de sizin takdirinize bırakıyorum. Ne kirliliği var? Bizim elimizden, suyun üzerinde yüzen bir ‘su perdesi’ yapmak geldi. Eleştirenler de bize yardımcı olsunlar, suyun altına mı gömelim, parka mı koyalım, nereye koyacaksak koyalım, ama lütfen yapıcı olalım” dedi.

“Belediyemizle Bir İlgisi Bulunmamaktadır”

Çanakkale Belediyesi’nden yapılan “Bilgilendirme...” başlıklı açıklamada ise; internet “ortamında başlatılan “Çanakkale Kordondaki Demir Yığını Kaldırılsın” isimli kampanyaya ilişkin; Kordonboyunda bulunan Su Perdesi Projesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılmış olup, projenin Belediyemizle bir ilgisi bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.