Tabanın Sesi Oldu, BEN’ DİYEMEDİKLERİ İÇİN‘DAVA’ DİYORLAR!

Siyaset 29.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Tabanın Sesi Oldu, BEN’ DİYEMEDİKLERİ İÇİN‘DAVA’ DİYORLAR!

Ak Parti İl Kongresi sonrası olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Parti teşkilatlarında daha önce çeşitli kademlerde görev yapmış Zeyyat Volkan Bayram adeta tabanın sesi oldu.
Bayram sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oldukça dikkat çeken mesajlar verdi. İşte Bayram'ın parti kulislerini hareketlendiren o açıklaması  Ben' diyemedikleri için, 'dava' diyorlar! Geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti 6. olağan kongresi bize açık şekilde göstermişti ki; Birilerinin 'dava' dediği şey, aslında kendi ikballeri, ihtirasları, inatları, hatta şahsi husumetleridir. Bizlere ise bunları 'hakikat' olarak takdim ediyorlar! Evet, görüyoruz: 'Ben' diyemedikleri için, 'dava' diyorlar. Davaya, hakka değil de, kendilerine sadakat bekliyorlar. “Kendi kendilerine yaptıkları” listelerle sözüm ona bir sonraki seçimde kendilerine rakip olacak, hatalara dur diyecek kimselere tahammül edemedikleri için siyasi itibar suikastı yapıyorlar. Davayı sıçrama tahtası, ticarethanesi, müteahhitlik ofisi olarak görenleri mi..? Çanakkale’de partimizi siyasi aciziyet içine sokanlar, hâlâ benlik peşinde koşanların, neyi muhafaza etmeye çalıştığını geldiğimiz gün bir kez daha herkese göstermiştir! Hangi birini dile getirelim? 'Davayı sıçrama tahtası, ticarethanesi, müteahhitlik ofisi olarak görenleri mi konuşalım? Değerlerimiz maalesef bugün birilerinin maddi-manevi kazanç kapısına dönüşmüştür! Bizim dava olarak inandığımız, 2001’den bugüne kadar zerre savrulmadan, maddi, manevi menfaat beklemeden çeşitli kademlerinde hizmet etme şerefine nail olduğumuz değerlerimiz maalesef bugün birilerinin maddi-manevi kazanç kapısına dönüşmüştür! Kimse bizden bunlara sesimizi çıkarmamamızı beklemesin Kimse bizden bunlara sesimizi çıkarmamamızı beklemesin… Davamızın lideri, başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, kararlılığı, samimiyeti, milletle kurduğu muhabbetini kendi kişisel hırsları için yok sayanlara tokadı yine bu millet atacaktır…!
Ak Parti İl Kongresi sonrası olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Parti teşkilatlarında daha önce çeşitli kademlerde görev yapmış Zeyyat Volkan Bayram adeta tabanın sesi oldu.

Bayram sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oldukça dikkat çeken mesajlar verdi. İşte Bayram'ın parti kulislerini hareketlendiren o açıklaması 

Ben' diyemedikleri için, 'dava' diyorlar!

Geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti 6. olağan kongresi bize açık şekilde göstermişti ki; Birilerinin 'dava' dediği şey, aslında kendi ikballeri, ihtirasları, inatları, hatta şahsi husumetleridir. Bizlere ise bunları 'hakikat' olarak takdim ediyorlar! Evet, görüyoruz: 'Ben' diyemedikleri için, 'dava' diyorlar. Davaya, hakka değil de, kendilerine sadakat bekliyorlar. “Kendi kendilerine yaptıkları” listelerle sözüm ona bir sonraki seçimde kendilerine rakip olacak, hatalara dur diyecek kimselere tahammül edemedikleri için siyasi itibar suikastı yapıyorlar.

Davayı sıçrama tahtası, ticarethanesi, müteahhitlik ofisi olarak görenleri mi..?
Çanakkale’de partimizi siyasi aciziyet içine sokanlar, hâlâ benlik peşinde koşanların, neyi muhafaza etmeye çalıştığını geldiğimiz gün bir kez daha herkese göstermiştir! Hangi birini dile getirelim? 'Davayı sıçrama tahtası, ticarethanesi, müteahhitlik ofisi olarak görenleri mi konuşalım?

Değerlerimiz maalesef bugün birilerinin maddi-manevi kazanç kapısına dönüşmüştür!
Bizim dava olarak inandığımız, 2001’den bugüne kadar zerre savrulmadan, maddi, manevi menfaat beklemeden çeşitli kademlerinde hizmet etme şerefine nail olduğumuz değerlerimiz maalesef bugün birilerinin maddi-manevi kazanç kapısına dönüşmüştür!

Kimse bizden bunlara sesimizi çıkarmamamızı beklemesin
Kimse bizden bunlara sesimizi çıkarmamamızı beklemesin… Davamızın lideri, başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, kararlılığı, samimiyeti, milletle kurduğu muhabbetini kendi kişisel hırsları için yok sayanlara tokadı yine bu millet atacaktır…!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.