Doğa Kolejinden Esnafa %10 İndirim

Eğitim 16.11.2017 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

Doğa Kolejinden Esnafa %10 İndirim

Çanakkale Doğa Koleji, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne kayıtlı olan esnaf ve sanatkarların çocuklarına yüzde 10 indirim anlaşması yaptı.
Protokol Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde imzalandı. Protokole göre, odaya üye olan esnaf ve sanatkarların çocukları Çanakkale Doğa Koleji'ne yüzde 10 indirimle gidebilecek.  Esnaf ve Sanatkarların çocuklarının doğa kolejinden faydalana bilmesi için kolaylık sağlamak için protokol imzaladıklarını ifade eden Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, “ Bizlere yüzde 10 gibi indirim sağlayacak böyle bir protokol anlaşması yapmaya karar verdik. Bu protokol  ile Çanakkale il sınırında bulunan esnaf ve sanatkarların çocukları faydalana bilir. Esnaf ve sanatkarlar birliğe üye olması durumunda bu indirimlerden yaralanabilecek. 2017- 2018  öğretim yılında doğa koleji okuluna kayıtlar başlamış olacak ve çocuklarımız yaptığımız bu protokol sayesinde yüzde 10 indirimle kolay bir şekilde okuyacak” diye konuştu. Çanakkale Doğa Koleji Genel Müdürü Hıdır Kılıç ise yaptığı açıklamada, "Esnaf odalarından okulumuza gelen öğrencilerin eğitimi için indirim yapılması teklifini değerlendirerek, esnaf çocuklarında 1 Ocak'tan itibaren yüzde 10’luk indirim yapmaya karar verdik. Esnaflarımız ekonomimizin lokomotifi konumunda, bizler onların yanındayız, onların çocuklarının eğitiminde katkıda bulunmak istedik. Burada bunun protokolümü imzalıyoruz. İndirim her yaş çocuğu kapsıyor. ikinci ve üçüncü çocuklarda yüzde 5 kardeş indirimi de uygulayacağız. "dedi
Çanakkale Doğa Koleji, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne kayıtlı olan esnaf ve sanatkarların çocuklarına yüzde 10 indirim anlaşması yaptı.

Protokol Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde imzalandı. Protokole göre, odaya üye olan esnaf ve sanatkarların çocukları Çanakkale Doğa Koleji'ne yüzde 10 indirimle gidebilecek. 
Esnaf ve Sanatkarların çocuklarının doğa kolejinden faydalana bilmesi için kolaylık sağlamak için protokol imzaladıklarını ifade eden Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Vurucu, “ Bizlere yüzde 10 gibi indirim sağlayacak böyle bir protokol anlaşması yapmaya karar verdik. Bu protokol  ile Çanakkale il sınırında bulunan esnaf ve sanatkarların çocukları faydalana bilir. Esnaf ve sanatkarlar birliğe üye olması durumunda bu indirimlerden yaralanabilecek. 2017- 2018  öğretim yılında doğa koleji okuluna kayıtlar başlamış olacak ve çocuklarımız yaptığımız bu protokol sayesinde yüzde 10 indirimle kolay bir şekilde okuyacak” diye konuştu.
Çanakkale Doğa Koleji Genel Müdürü Hıdır Kılıç ise yaptığı açıklamada, "Esnaf odalarından okulumuza gelen öğrencilerin eğitimi için indirim yapılması teklifini değerlendirerek, esnaf çocuklarında 1 Ocak'tan itibaren yüzde 10’luk indirim yapmaya karar verdik. Esnaflarımız ekonomimizin lokomotifi konumunda, bizler onların yanındayız, onların çocuklarının eğitiminde katkıda bulunmak istedik. Burada bunun protokolümü imzalıyoruz. İndirim her yaş çocuğu kapsıyor. ikinci ve üçüncü çocuklarda yüzde 5 kardeş indirimi de uygulayacağız. "dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.