GESTAŞʹta Yeni Dönem Meyvelerini Vermeye Başladı

Güncel 24.08.2016 - 00:00, Güncelleme: 02.09.2021 - 15:40
 

GESTAŞʹta Yeni Dönem Meyvelerini Vermeye Başladı

Gestaş’ın yeni Genel Müdürü Volkan Uslu, 2016 yılının ilk 7 ayında şirketi farklı bir kimliğe büründürdü. Geçtiğimiz yıllarda benzer dönemi zararla kapatan Gestaş, bu yıl Ağustos ayına kadar 4.3 milyon TL kar elde etti
Çanakkale’nin kamu yararı güden denizcilik şirketi Gestaş, attığı doğru hamlelerin karşılığını almaya başladı. Gestaş, yeni Genel Müdür Volkan Uslu yönetiminde daha yılın 7 ayı geride kalmasına rağmen rekor bir karlılık oranına imza attı. Geçtiğimiz yıllarda benzer dönemlerde zarar elde eden şirket, 2016 yılında Ocak-Temmuz ayları arasında tam 4.3 milyon TL net kar rakamı tutturdu. KARINI HİZMETE DÖNÜŞTÜRDÜ Ocak ayının son döneminde göreve gelen Volkan Uslu yönetiminde daha iyi hizmet kalitesiyle yola çıkan Gestaş, bunu gerçekleştirdiği gibi attığı adımların maddi anlamda da karşılığını aldı. Geçtiğimiz dönemlerin aksine kar eden bir şirket hüviyetinde olan Gestaş, bu karını vatandaşa yatırım olarak kullandı. Yaz dönemi boyunca filosuna kattığı gemilerle sezon yoğunluğunu eriten şirket, özellikle Ada hattında ekstra seferler ve daha büyük araç kapasiteli gemilerle hizmet vererek Ada halkının geçmiş yıllarda yaşadığı problemleri aza indirdi. KAZANAN VE KAZANDIRAN ŞİRKET Çanakkale’de bir ilk olan Deniz üzerinden Şehitlik Boğaz Turu, Çanakkale halkına yapılan en büyük hizmet olarak dikkat çekti. Kazancını vatandaşa hizmete dönüştüren Gestaş, zarar eden ve hizmet kalitesi düşük olan bir şirket tarzından; hem kendi kazanan hem de kaliteli hizmetle Çanakkale halkına ve yolcusuna kazandıran bir şirket haline büründü. Yıl sonuna kadar karını artırması beklenen Gestaş’ın yeni yönetimi daha 7 aylık dönemde geçer not almayı başardı. 
Gestaş’ın yeni Genel Müdürü Volkan Uslu, 2016 yılının ilk 7 ayında şirketi farklı bir kimliğe büründürdü. Geçtiğimiz yıllarda benzer dönemi zararla kapatan Gestaş, bu yıl Ağustos ayına kadar 4.3 milyon TL kar elde etti

Çanakkale’nin kamu yararı güden denizcilik şirketi Gestaş, attığı doğru hamlelerin karşılığını almaya başladı. Gestaş, yeni Genel Müdür Volkan Uslu yönetiminde daha yılın 7 ayı geride kalmasına rağmen rekor bir karlılık oranına imza attı. Geçtiğimiz yıllarda benzer dönemlerde zarar elde eden şirket, 2016 yılında Ocak-Temmuz ayları arasında tam 4.3 milyon TL net kar rakamı tutturdu.

KARINI HİZMETE DÖNÜŞTÜRDÜ

Ocak ayının son döneminde göreve gelen Volkan Uslu yönetiminde daha iyi hizmet kalitesiyle yola çıkan Gestaş, bunu gerçekleştirdiği gibi attığı adımların maddi anlamda da karşılığını aldı. Geçtiğimiz dönemlerin aksine kar eden bir şirket hüviyetinde olan Gestaş, bu karını vatandaşa yatırım olarak kullandı. Yaz dönemi boyunca filosuna kattığı gemilerle sezon yoğunluğunu eriten şirket, özellikle Ada hattında ekstra seferler ve daha büyük araç kapasiteli gemilerle hizmet vererek Ada halkının geçmiş yıllarda yaşadığı problemleri aza indirdi.

KAZANAN VE KAZANDIRAN ŞİRKET

Çanakkale’de bir ilk olan Deniz üzerinden Şehitlik Boğaz Turu, Çanakkale halkına yapılan en büyük hizmet olarak dikkat çekti. Kazancını vatandaşa hizmete dönüştüren Gestaş, zarar eden ve hizmet kalitesi düşük olan bir şirket tarzından; hem kendi kazanan hem de kaliteli hizmetle Çanakkale halkına ve yolcusuna kazandıran bir şirket haline büründü. Yıl sonuna kadar karını artırması beklenen Gestaş’ın yeni yönetimi daha 7 aylık dönemde geçer not almayı başardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.